Freedom13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα όσοι μπορείτε και εχετε την καλή διάθεση να μου προτείνετε ακούστηκα ψείρες μέχρι 40 ευρο που να εχει ενισχυμένο μπάσο αν υπάρχουν και γενικα να ακουγονται δυνατα. τα θελω για μουσική γιαυτο δεν χρειαζεται να υπαρχει μικρόφωνο η οιοιδήποτε αλλο πανω στα καλώδια . απο ελλαδα με αντικαταβολη γιατι ειμαι κατω των 18 ευχαριστω εκ των προτερων . Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από Freedom13
manolo0liss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κοιτα για τα ακουστικά του s4 είναι περίπου 15€ και έχουν καλά μπάσα και πρίμα αλλα και ποιοτικό ήχο,αλλα κοιτα γενικα και για iluv και beats
Freedom13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κοιτα για τα ακουστικά του s4 είναι περίπου 15€ και έχουν καλά μπάσα και πρίμα αλλα και ποιοτικό ήχο,αλλα κοιτα γενικα και για iluv και beats ξερεις που μπορω να βρω beats με 40 ευρο περιπου ? ξερω ειναι πανακριβα αλλα αν ηξερες θα ηταν καλα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
Papakaliati Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ξερεις που μπορω να βρω beats με 40 ευρο περιπου ? ξερω ειναι πανακριβα αλλα αν ηξερες θα ηταν καλα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Beats με 40 ευρω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι κινεζικα οποτε προσεξε το. Απο εκει και περα υπαρχουν αρκετα καλυτερα γυρω στα 40 απο τα beats, googlare site που ασχολειται συγκεκτριμενα με ακουστηκα.
giarosenko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πηρα κινεζικα Beats στον παραλιακο Χερσονησσου στην Κρητη εχει σε καθε γωνια πλεον, με 3 εβρο, κανουν τρελη δουλεια βγαζουν καλο ηχο... και σκεφτομαι να παρω καβατζα αλλα 5-6 να εχω στην ακρη.
Haris San Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πηρα κινεζικα Beats στον παραλιακο Χερσονησσου στην Κρητη εχει σε καθε γωνια πλεον, με 3 εβρο, κανουν τρελη δουλεια βγαζουν καλο ηχο... και σκεφτομαι να παρω καβατζα αλλα 5-6 να εχω στην ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα