Προς το περιεχόμενο

γνώμες για tablet I.ONIK TP9.7-1200QC-ULTRA 9.7''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το δικό μου είχε πρόβλημα, όπως περιγράφουν οι συνφορουμίτες παραπάνω. Κολλήματα στο λογότυπο, χάσιμο ρυθμίσεων και εφαρμογών. Πήγε στο σέρβις, γύρισε, έκανε πάλι τα ίδια. Μετά το έδωσα ξανά και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Έψαξα για πολλές ώρες για να βρω άλλη ROM, βρήκα ελάχιστα πράγματα. Δεν ρίσκαρα να φλασάρω γιατί θα έχανα την εγγύηση, μπορεί να μην πετύχαινε κιόλας και κατέληγα με ένα τάμπλετ τούβλο (brick).

Κρίμα, γιατί (ακόμα) δεν υπάρχει άλλο τάμπλετ με τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή, ούτε από Κίνα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το δικό μου είχε πρόβλημα, όπως περιγράφουν οι συνφορουμίτες παραπάνω. Κολλήματα στο λογότυπο, χάσιμο ρυθμίσεων και εφαρμογών. Πήγε στο σέρβις, γύρισε, έκανε πάλι τα ίδια. Μετά το έδωσα ξανά και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Έψαξα για πολλές ώρες για να βρω άλλη ROM, βρήκα ελάχιστα πράγματα. Δεν ρίσκαρα να φλασάρω γιατί θα έχανα την εγγύηση, μπορεί να μην πετύχαινε κιόλας και κατέληγα με ένα τάμπλετ τούβλο (brick).

Κρίμα, γιατί (ακόμα) δεν υπάρχει άλλο τάμπλετ με τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή, ούτε από Κίνα.

Μπορεις σε παρακαλω να στειλεις καποιο λινκ με τα ROM που βρηκες? Κι εμενα το ιδιο κανει. Ισως να δοκιμαζαμε να ξαναστησουμε απο την αρχη το original? 

Υπαρχουν κινεζικα καλυτερα και με τα ιδια χαρακτηριστικα (retina 9.7+android) οπως τα ONDA. Αλλα αν μπορουμε να το αναστησουμε αξιζει τον κοπο.

Επεξ/σία από qspock
Δημοσ.

Ψαχνοντας λιγο το πραμα, εφτασα μετα απο πολλα reset-restore να το κανω να μην εχει προβλημα!

Δεν ειμαι ακριβως σιγουρος πως, αλλα το προβλημα ειναι software. Απλα μην στηνετε μετα απο reset πολλα προγραμματα, δοκιμαστε αρχικα με τα απολυτως απαραιτητα η καθολου για λιγο. Επισης, αφου το επαναφερετε με safe mode-reset, μετα ξανακαντε reset και delete all files απο τα settings αφου μπουταρετε. Εννοειται πως ξεχνατε αρχεια σας εκτος απο αυτα που υπαρχουν στην micro SD card.

Εμενα μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα παντως, κι εκει που εψαχνα να παρω αλλο μενω προς το παρον με αυτο. Η μπαταρια πεφτει γρηγορα, αλλα το φορτιζω καθως το χρησιμοποιω αφου επεχε μαχαιρακι στον φορτιστη για να στεκεται το βισμα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα επανηλθε! Ειναι προβλημα μπαταριας κατα 99%. Ουτως η αλλως το tablet πρεπει να μενει στη μπριζα για να δουλευτει αφου πεφτει σε μερικα λεπτα στο 60% οπου και μετα δε δουλευεται γιατι τρεμοπαιζει η οθονη ή δεν υπακουει το touch!

Φευγει για service κι αλλαγη μπαταριας. Στο eshop μου ειπαν στοιχιζει 35€ κι ας ειναι μεσα στην εγγυηση...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος εχει ακομα το συγκεκριμενο tablet, ακομα και μπρικαρισμενο ας μου πει. Αν δε το θελει θα με ενδιεφερε. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από qspock
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκες κάποια rom qspock?

Ναι, καταφερα να του περασω την 4.4 Kitkat. Απο ενα γερμανικο site. Δε δουλευει η μπροστινη καμερα, αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...