peeperman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα Αγόρασα πριν κάνα 2 μήνες περίπου ένα τροφοδοτικό Hantol 585Watt από το Public, διότι το 300αρι που το είχα 10 χρόνια τα έπαιξε. Στο κουτί όταν το πήρα έγραφε ότι έχει καλώδιο 4pin ATX 12V για τη μητρική. Όταν το άνοιξα βρήκα 8pin, τα οποία μπορείς να τα χωρίσεις στη μέση.. Τώρα αυτό τον καιρό φτιάχνω νέο PC, έχω αγοράσει τη μητρική ASUS M5A97 R2.0 η οποία έχει 8pin ATX 12V. Το ερώτημα μου είναι το εξής, θα υποστηρίξει το τροφοδοτικό αυτό; Γιατί μου κάνει πολύ εντύπωση που στο κουτί αλλά και ο κατασκευαστής να γράφουν 4pin ενώ μέσα έχει 8pin.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Και εμενα το thermaltake toughpower 750w (w0116) εχει 8 pin σε 2 4pin.Απλα τα ενωνεις παλι και το βαζεις πανω στην μητρικη. Αν θα βαλεις καρτα γραφικων πανω θα αναγκαστεις να αλλαξεις.Το συγκεκριμενο βγαζει 20A στα +12v.Δεν σηκωνει τιποτα.Μονο μητρικη και επεξεργαστη
peeperman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Θα βάλω καυ γραφικών αλλά όχι απο τις μεγάλες που απαιτούν έξτρα τροφοδοσία
Sakiz105 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αν δεν χρειαζεται καθολου εξτρα ισως να μην εχεις προβλημα τοτε
peeperman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αν δεν χρειαζεται καθολου εξτρα ισως να μην εχεις προβλημα τοτε Έχω υπολογίσει πόσο χρειάζεται το κάθε κομμάτι του συστήματος, και επαρκούν τα 585 watt
johnbond Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τα Hantol γενικά δεν έχουν καλή φήμη.. Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα αλλά καλύτερα στο μέλλον να πάρεις κάποιο καλύτερο.
AlienTechGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχω υπολογίσει πόσο χρειάζεται το κάθε κομμάτι του συστήματος, και επαρκούν τα 585 watt Τα Hantol (και διάφορα τέτοια κάτω του μετρίου τροφοδοτικά) βγάζουν αρκετά λιγότερα watt από όσα αναφέρονται στην ετικέτα.To συγκεκριμένο βγάζει περίπου 460-480watt max οπότε ο υπολογισμός σου είναι εν μέρη ανούσιος!Τι άλλο hardware σκοπεύεις να βάλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα