leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ο υπολογιστης προοριζεται για ενα θειο μου.Τον θελει μονο για Ιντερνετ streaming και καμια Ταινια.Δεν θελει και πολυ τρελα πραγματα!Εχω γραψει τη φορμα και περιμενω τις προτασεις σας.Ευχαριστω!!! i) Το ποσό που διαθέτουμε:200€-230€ max ii) Tη χρήση του υπολογιστή:Ιντερνετ streaming και καμια Ταινια iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:κανενα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Οχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Θα αγοραστει απο καταστημα φιλου μου vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο τον ενδιαφερομενο viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Οχι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα αγοραστει απο καταστημα φιλου μου Δηλαδη... πως θελεις να σε βοηθησουμε να επιλεξεις κομματια δεδομενου του παραπανω?
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πως θελεις να σε βοηθησουμε να επιλεξεις κομματια δεδομενου του παραπανω? Ακριβως φιλε μου
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ακριβως φιλε μου ...Συμφωνεις μαζι μου? Η ερωτηση μου δεν απαντιεται με καταφαση ή αρνηση... θελει επεξηγηση λιγο γιατι δεν ειναι εφικτο να σου προτεινουμε κομματια απο ενα καταστημα που δεν ξερουμε τι κομματια διαθετει.
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ακριβως φιλε μουΔεν γνωριζει τις τιμες του φιλου σου ομως....http://www.insomnia.gr/topic/536038-αγορα-εξαρτηματων-pc-200€/?p=53344174
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ...Συμφωνεις μαζι μου? ενταξει μη δαγκωνεις!Κολλησες στο οτι θα αγοραστουν απο καταστημα γνωστου μου? δεν σε καταλαβαινω!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ενταξει μη δαγκωνεις!Κολλησες στο οτι θα αγοραστουν απο καταστημα γνωστου μου? δεν σε καταλαβαινω! Δεν ξερω ουτε τις τιμες του φιλου σου οπως λεει και ο saflom, ουτε τι κομματια εχει. Εκει κολλησα.
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν γνωριζει τις τιμες του φιλου σου ομως.... http://www.insomnia.gr/topic/536038-αγορα-εξαρτηματων-pc-200€/?p=53344174 δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε κολλησει σε αυτο!αν δεν τα βρει στους συνεργατες του θα τα παρουμε απο σκρουτζομαγαζα!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε κολλησει σε αυτο!αν δεν τα βρει στους συνεργατες του θα τα παρουμε απο σκρουτζομαγαζα! Aαα..! Ηταν αυτονοητο αυτο λοιπον. Οκ our bad. Δες τη συνθεση που εχει απ' το post #5 1
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω ουτε τις τιμες του φιλου σου οπως λεει και ο saflom, ουτε τι κομματια εχει. Εκει κολλησα. θα ειναι χονδρικη. απλα οπως ειπα παραπανω αν δεν τα βρει σε oktabit και infoquest παραγγελνουμε απο σκρουτζομαγαζα.θελω τη βοηθεια σας να μου πειτε πχ αν ειναι καλο να παμε σε apu η τοιδηποτε θεωρειτε σωστο
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εσυ κολλησες στο να απαντας το ιδιο πραγμα.... Η ερωτηση μας ηταν ευλογη καθως οταν δινουμε συνθεσεις παμε με βαση τιμες που βλεπουμε και οχι τιμες που υποθετουμε. θα ειναι χονδρικη. απλα οπως ειπα παραπανω αν δεν τα βρει σε oktabit και infoquest παραγγελνουμε απο σκρουτζομαγαζα.θελω τη βοηθεια σας να μου πειτε πχ αν ειναι καλο να παμε σε apu η τοιδηποτε θεωρειτε σωστοΣτα χρηματα που διαθετεις ειναι περιορισμενες οι επιλογες. Αν δεν παιξει κανενα παοχνιδι υπαρχουν κανα δυο επιλογες ακομα με οχι τρελες αλλαγες
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 του dimitrisOP τη συνθεση να δω? Εσυ κολλησες στο να απαντας το ιδιο πραγμα.... Η ερωτηση μας ηταν ευλογη καθως οταν δινουμε συνθεσεις παμε με βαση τιμες που βλεπουμε και οχι τιμες που υποθετουμε.Στα χρηματα που διαθετεις ειναι περιορισμενες οι επιλογες. Αν δεν παιξει κανενα παοχνιδι υπαρχουν κανα δυο επιλογες ακομα με οχι τρελες αλλαγες καθολου παιχνιδια...μονο ιντερνετ streaming για κανενα αγωνα αντε και καμια ταινια!!
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 του dimitrisOP τη συνθεση να δω? Δεν μπορω να σου βγαλω αυτ´η τη στιγμη . Θα σου βγαλουν συντομα ελπιζω. Αλλα αν κανεις μια βολτα το φορουμ εχεις μερικες συνθεσεις παρομοιες για τα λεφτα σου
leriban Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω να σου βγαλω αυτ´η τη στιγμη . Θα σου βγαλουν συντομα ελπιζω. Αλλα αν κανεις μια βολτα το φορουμ εχεις μερικες συνθεσεις παρομοιες για τα λεφτα σου οκ θα ριξω μια ματια αν βρω κατι σε αυτα τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα