Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα ειναι ,απλα στις ρυθμισεις πρεπει να επιλεξεις πως να αποθηκευονται τα εγγραφα για να ειναι συμβατα, εγω προτεινω libreoffice

Δημοσ.

ολα ειναι ,απλα στις ρυθμισεις πρεπει να επιλεξεις πως να αποθηκευονται τα εγγραφα για να ειναι συμβατα, εγω προτεινω libreoffice

και εγω για libreoffice λεω..το ειχα δουλεψει λιγο σε ενα internet cafe...Ελεγα να το κατεβασω αλλα βαριομουν. Τωρα η γυναικα μου θελει να αλλαξει δουλεια και πρεπει να της κανω βιογραφικα οποτε...

Δημοσ.

ναι ειναι πολυ καλο για win αλλα και για linux  :)

Ευχαριστω πολυ!!!

Και μια ερωτηση ακομα..για να μην καθομαι και κανω σχεδια και ιστοριες,απο που μπορω να παρω ετοιμη φορμα βιογραφικου και απλα να βαλω τα στοιχεια της γυναικας μου ;

Δημοσ.

αυτο εγω δε το γνωριζω, περιμενε ν απαντησει καποιο αλλο μελος , ολο και καποιος θα εχει ασχοληθει τωρα τελευταια

Δημοσ.

Επειδη το libreoffice ειναι καπως βαρυ, προτιμω το abiword για απλα πραγματα. Φυσικα ειναι συμβατο με word, ακομα και τα docx.

Για excel ομοιως υπαρχει το gnumeric

Και φυσικα ολες οι εκδοσεις των windows εχουν το wordpad. Υπεραρκετο για ενα βιογραφικο

Δημοσ.

Σκάναρέ το ή γράψε στο google εικόνες "φόρμα βιογραφικού". Αποθήκευσέ τη φωτογραφία που θα επιλέξεις ως .jpg και μετά εισήγαγέ το στο αντίστοιχο του word ώστε να προσθέσεις γράμματα (πληροφορίες) που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...