Nihilist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχω δει να πουλάνε ανεμιστηράκια που συνδέονται σε θύρα USB, και κάνουν αέρα μέχρι 1-1,5 μέτρο(εντάξει δεν θέλω και παραπάνω, μπροστά μου θα το έχω). Απλά έχω κάποιες απορίες, όσον αφορά την κατανάλωση και αν αξίζουν ή είναι να χαμε να λέγαμε wannabe ανεμιστηράκια;
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 γιατι δεν παίρνεις ένα από τα καπελάκια 80ς με το φουρφούρι; Αν βραχυκυκλώσει η κινεζία αντε να κλαις καμιά τρίχα 2
coolerman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχω δει να πουλάνε ανεμιστηράκια που συνδέονται σε θύρα USB, και κάνουν αέρα μέχρι 1-1,5 μέτρο(εντάξει δεν θέλω και παραπάνω, μπροστά μου θα το έχω). Απλά έχω κάποιες απορίες, όσον αφορά την κατανάλωση και αν αξίζουν ή είναι να χαμε να λέγαμε wannabe ανεμιστηράκια; Site: ARCTIC COOLING BREEZE με 5volt λειτουργούν.
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μπορείς να βγάλεις και έναν 120 από το case... αυτά τα προϊοντα είναι σκουπίδια
coolerman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 αυτά τα προϊοντα είναι σκουπίδια έχεις;;?
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 έχεις;;? Ναι, ´οπως κα φακο πληκτρολογιου και ψυγειο και θερμαντικο κουπας... Εχω και βλαμμενους φ´ιλους που αρεσκονται σε τετοια χαζα
coolerman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι, ´οπως κα φακο πληκτρολογιου και ψυγειο και θερμαντικο κουπας... Εχω και βλαμμενους φ´ιλους που αρεσκονται σε τετοια χαζα συλλογή κάνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα