aspateo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Mavericks αλλά είναι αδύνατον, μου ζητάει συνθηματικό. Έχω κάνει νέα ID, βάζω σωστά τους κωδικούς αλλά δε τους δέχεται. Καμιά συμβουλή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αυτο που σου ζητάει δεν ειναι ο κωδικός του appleid αλλα το administration password ή το password του χρήστη που ειναι administrator και εχει τον υπολογιστή. Εχεις μπει σαν guest; Ειναι δικός σου ο υπολογιστής φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspateo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ γιατρέ Δικός μου είναι, τον έχω αγοράσει εδώ κι έναν χρόνο, μεταχειρισμένο. Ο προηγούμενος χρήστης δεν είχε κανένα password, εννοώ ότι μπαίνω στο κομπιούτερ κανονικά, απ'την αρχή, χωρίς πρόβλημα. Θα τον ξαναρωτήσω για σιγουριά. Α, και είμαι κορίτσι B-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Οκ κορίτσι χαχα! Λοιπόν παρε τον προηγούμενο και ζήτησε του το password. Το οτι μπαίνεις χωρίς δεν σημαίνει οτι δεν εχει password! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspateo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χαχαχαχα και πάλι σ' ευχαριστώ! Ελπίζω να μην επανέλθω με το ίδιο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Οτι θες εδω είμαστε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspateo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα και πάλι... Τζίφος, δεν έγινε τπτ. Ο άνθρωπος δεν θυμάται, και τα συνθηματικά που είχε σημειωμένα δεν είναι σωστά. Υπάρχει τρόπος επιστροφής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι δες εδω και ακολούθησε τη διαδικασία για να κανεις rest το psw http://www.macyourself.com/2009/08/03/how-to-reset-your-mac-os-x-password-without-an-installer-disc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δες κι αυτή την διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλυτερα ναι και ειναι και στα Ελληνικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspateo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Το έκανα ακολουθώντας το 1ο link του γιατρού, δούλεψε μια χαρά! Απλά έπρεπε να 'εγκαταστήσω' ας πούμε, όλα απ' την αρχή, γλώσσες, ρυθμίσεις πληκτρολογίου κλπ. Το μόνο που δεν κατάφερα ακόμα και μου'χει σπάσει τα νεύρα, είναι να δω τον εξ. σκληρό που έχω. Δε τον βλέπει καθόλου. Ενώ όταν πάω στο Disk Utilities τον βλέπει, το εικονίδιο δεν εμφανίζεται. Θα το παλέψω αύριο που ρεπάρω, σήμερα κουδούνισα Άντε να δούμε αν αξίζουν τα Mavericks ή τζάμπα ο κόπος! Και πάλι σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πήγαινε Finder -> Preferences και μετά στο General tab επιλέγεις στο Show these items on the desktop το External disks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspateo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς δεν είναι αυτό το θέμα. Θυμάμαι όταν ήμουν Ελλάδα και δεν βλέπαμε κάποιον εξ. σκληρό, ένας συνάδερφος μας είχε πει για ένα προγραμματάκι που έλυνε το πρόβλημα. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν, κατά λάθος τα είχα καταφέρει όταν πήρα το κομπιούτερ, ψάξε ψάξε, κάτι έγινε... Τέσπα, μικρό το κακό, θα τον ρωτήσω και θα γράψω τι ακριβώς έκανα. Και πάλι ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μήπως εννοείς το paragon-NTFS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Το έκανα ακολουθώντας το 1ο link του γιατρού, δούλεψε μια χαρά! Απλά έπρεπε να 'εγκαταστήσω' ας πούμε, όλα απ' την αρχή, γλώσσες, ρυθμίσεις πληκτρολογίου κλπ. Για την ιστορία ή για να μην μπει κανείς μελλοντικά στην διαδικασία να τρέξει ξανά κάποιες ρυθμίσεις, με την πρώτη διαδικασία που περιγράφεται στο link του post #9 δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα