maxegaleo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδια Χθες βραδυ μου χυθηκε μισο ποτηρι νερο στη οθονη του laptop(στη πανω μερια). Στην αρχη πανικοβληθηκα γιατι το πανω σημειο της οθονης γεμισε με κυλιδες νερου και δεν μπορουσα να της βγαλω αλλα υπεθεσα οτι θα φυγουνε με το καιρο. Καθισα με το λαπτοπ για καμια ωριτσα ακομα και μετα πηγα για υπνο. Το πρωι που πηγα να ανοιξω το λαπτοπ η οθονη ηταν εντελως ασπρη και δεν εδειχνε εικονα. Το συνδεσα με εξωτερικη οθονη και λειτουργουσε μια χαρα. Τωρα το εχω βαλει αναποδα και το στεγνωνω. Υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω τη ζημια?
dobro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ανοιξε τα πλαισια της οθονης και ξεβιδωσε τις πλαινες βιδες ,για να απελευθερωσεις την οθονη σου.....βγαλε και την συνδεση απο κατω.....αστην στον ηλιο για λιγη ωρα.....και αν εισαι τυχερος..θα δουλεψει(τοτε παιξε και τζοκερ ).....καλου κακου...δες και το σειριακο αριθμο και το μοντελο της οθονης σου που εχει απο πισω σ'ενα αυτοκολλητο.......παραγγελια ebay= στο 1/3 τις τιμης απο εδω 1
maxegaleo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 To laptop ειναι turbox και δεν μπορω να το ανοιξω. εχω βαλει ενα πιστολακι και το στεγνωνω.
dobro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ολα ανοιγουν.....δες στο πλάι των πλασιων της οθονης,την ενωση των 2 πλαστικων και προσεκτικα με ενα κατσαβιδι την ανοιγεις χωρις να σπασεις τα ΄΄αφτακια΄΄ που την συγκρατουν.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Και το θέμα είναι ότι παίζει να μην βρίσκεις ανταλλακτικό για το τουβλο χ
KiriosD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ηλιος για στεγνωμα βρεγμενων ηλεκτρονικων = κακο πιστολακι για στεγνωμα βρεγμενων ηλεκτρονικων = χειροτερο turbox χαλασμένο = χειρότερα δε γίνεται αν καταφέρεις και το ανοίξεις σκούπισε με χαρτί τη καλωδιοταινία και επανατοποθέτησε τη στη θέση της σκούπισε και ότι μπορέσεις τριγύρω αν υπάρχει κάτι φύσα να φύγει και η σκόνη αν δουλέψει καλώς αν όχι ...http://www.xo.gr/dir-az/G/Grafeia-Teleton/Aigaleo%20Attikis/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα