aris1986 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλα κανει η ΧΙΑΟΜΙ, οπως κάνουν ολες οι εταιρίες (google,apple,MS,samsung κτλπ.) Μην κοροϊδευομαστε και γιατί να μην το κάνουν; Βρίσκουν τα "γούστα" των πελατών τους και ανάλογα spammaroun επικερδείς διαφημίσεις και εφαρμογές. Την επιχείρηση τους προστατεύουν.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Στο άλλο άρθρο έλεγε οτι αυτό γίνεται ακόμα και μετά απο αλλαγή ROM. Αυτό θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δοκιμαστεί. Αν αυτή η αποστολή είναι υλοποιημένη σε hardware τότε το πράγμα είναι πολύ σοβαρό. Το θέμα είναι να δούμε αν γίνεται σε cyanogen ας πούμε και όχι σε miui αλλιώς δεν έχει νόημα.
giwrgos_k91 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τι στοιχεια στελνει ακριβως; Αν ειναι μονο για το ιμει με τον αριθμο που το χρησιμοποιει, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, αλλα και παλι επρεπε να ερωτηθει ο χρηστης. μολις παραγγειλα το redmi 1s, μιας και ειπα να εξελιχθω λιγο απο το παλιο που δεν εχει καν ιντερνετ. Παντως ακομα θυμαμαι οταν πηγε να ανοιξει ο παππους μου εναν λογιαριασμο για μενα, να με βαζει κατι καθε μηνα που θα πηγαινα φοιτητης, μας ειχαν ζητησει παρα πολλα χαρτια με την δικαιωλογια, οτι μπορει να τους εξαπατουσα και να επαιρνα δανειο με ψευδη στοιχεια αργοτερα, λες και τοτε δεν τα ελεγχουν
TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Προχθές πήγα για υπόθεσή μου σε μια ελληνική τράπεζα και μου είπαν ότι λείπουν κάποια στοιχεία από τον φάκελό μου, όπως εκκαθαριστικό, βεβαίωση αποδοχών από τη δουλειά μου, βεβαίωση από την κινητή τηλεφωνία (????) και λογαριασμό της ΔΕΗ (εκεί έχει και τα τετραγωνικά του σπιτιού σου). Υπόψιν δεν έχω δάνειο σε αυτήν την τράπεζα. Και εκβιαστικά μου λένε ότι την δουλειά που πήγα να κάνω δεν μπορώ να την κάνω αν δεν τους πάω τα στοιχεία που μου ζήτησαν. Υπόψιν δεν το κάνουν από μόνοι τους αλλά βάσει του Ν. 3691/2008 ο οποίος έχει ψηφιστεί από το βουλή μας!! Και λέω... οκ πολύ καλά θα σας τα φέρω, αλλά όταν τα φέρω, θα μου δώσετε τα ίδια στοιχεία όλου του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας (γιατί λέω είναι υπερβολικό να ζητήσω όλα τα ίδια στοιχεία των υπαλλήλων που θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία μου). Απάντηση: "Μα δεν γίνεται αυτό, είναι προσωπικά δεδομένα" ????????@#$#!@%#%&^*%^(%&!@#$%#$%????????? "ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?" της απαντώ. Μαζί σου....αλλά η τράπεζα δεσμεύεται κ καλύπτεται απο το Τραπεζικό Απόρρητο...ενώ εσύ??? σσ. Φυσικά και θα τα χρησιμοποίησει για δικούς της λόγους και σκοπούς όπως η προώθηση των προιόντων της και όχι για να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (το θέμα των τιτλοποιημένων δανείων και η μεταπώληση τους ειναι και αυτο νομιμα κατοχυρωμένη διάταξη)
abracs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Και όλως τυχαίως η ανακάλυψη έγινε από μηλουπολογιστή. και όλως τυχαίως τώρα πριν λίγο καιρό η xiaomi έγινε η 5η κατασκευάστρια εταιρεία smartphone στον κόσμο. 1
ΝικήταςΤ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλα κανει η ΧΙΑΟΜΙ, οπως κάνουν ολες οι εταιρίες (google,apple,MS,samsung κτλπ.) Μην κοροϊδευομαστε και γιατί να μην το κάνουν; Βρίσκουν τα "γούστα" των πελατών τους και ανάλογα spammaroun επικερδείς διαφημίσεις και εφαρμογές. Την επιχείρηση τους προστατεύουν. Ναι δηλαδή εσύ φίλε μου τι κατάλαβες από όλα αυτά που γράφηκαν, ότι μας ενοχλεί η ορθή επιχειρησιακή πρακτική? ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, έτσι γουστάρω θέλω να είμαι Φαντομάς, μπορώ??? Εμ, δεν μπορώ. Άρα στέρηση της ελευθερίας μου όσο αφορά το άτομό μου. Και δεν θα σου επεκτείνω τις τρομερές συνέπειες όσον έπονται από αυτή την πρακτική των εταιρειών-κρατών-όσων έχουν την δύναμη να το κάνουν. Το θέμα είναι να καταλάβουμε που βγάζει αυτός ο δρόμος και να βλέπουμε λίγο πιο μακρυά στο μέλλον (άσε που το μέλλον είναι ήδη εδώ).
aris1986 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι δηλαδή εσύ φίλε μου τι κατάλαβες από όλα αυτά που γράφηκαν, ότι μας ενοχλεί η ορθή επιχειρησιακή πρακτική? ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, έτσι γουστάρω θέλω να είμαι Φαντομάς, μπορώ??? Εμ, δεν μπορώ. Άρα στέρηση της ελευθερίας μου όσο αφορά το άτομό μου. Και δεν θα σου επεκτείνω τις τρομερές συνέπειες όσον έπονται από αυτή την πρακτική των εταιρειών-κρατών-όσων έχουν την δύναμη να το κάνουν. Το θέμα είναι να καταλάβουμε που βγάζει αυτός ο δρόμος και να βλέπουμε λίγο πιο μακρυά στο μέλλον (άσε που το μέλλον είναι ήδη εδώ). Kαταλαβαινω τι λες και συμφωνω εν μερη. Αλλα τετοια που ειναι η εποχη τετοια φερνει. Τα smartphone δεν βγηκαν για να εχεις ειδοποιησεις ημερολογια, εφαρμογες ετσι τσαμπα... Κοιτανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι. Απο το καθε τι που σε μας φανταζει λεπτομερια αχρηστη. Ετσι ειναι το συστημα και ζουμε μεσα σε αυτο. Το μονο που το χαλαει ειναι να γινεις Αρης Βελουχιωτης και να παρεις τα βουνά. Αλλα και αυτο ειναι δυσκολο και γιατι να το κανεις εσυ, εγω ολοι.
purespyros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δηλαδη αυτο ειναι κατι που δεν το κανει πχ η google, η apple, η microsoft και ενα σωρο αλλες εταιρειες τεχνολογιας; αλλα ναι καποιοι οταν περπατανε εχουν καρυδια στα ποδια τους και ακουγονται...ενω οι αλλοι το κανουν για το καλο της τεχνολογιας...
coffeex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Λοιπόν μετά το update της Xiaomi η F-Secure ξανάκανε δοκιμές και διαπίστωσε ότι έκανε αυτό που υποσχέθηκε η Xiaomi και το βασικότερο η σύνδεση στους server της γίνεται με https Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα