Achillia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σε λιγο καιρο θα παρω καινουργιο λαπτοπ.Στο παλιο ειχω το Norton,μια χαρα μου ειναι...Τωρα στο καινουργιο να ξαναβαλω το ιδιο η υπαρχει καποιο καλυτερο (δωρεαν κατα προτιμηση); Ευχαριστω
black adder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Bάλε linux. 'Εχουν απίστευτο antivirus. http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το Essentials της Ms Μια χαρά είναι σε συνδιασμό με το firewall... Μην επιβαρύνεις το pc με υπέρβαρα antivirus 2
avangard31 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ το essentials είναι αρκετά καλό. Ελαφρύ και δωρεάν. Εγώ το έχω χρόνια και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Achillia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Bάλε linux. 'Εχουν απίστευτο antivirus. http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus Ειναι καλυτερο απο το Norton? το Essentials της Ms Μια χαρά είναι σε συνδιασμό με το firewall... Μην επιβαρύνεις το pc με υπέρβαρα antivirus Συμφωνώ το essentials είναι αρκετά καλό. Ελαφρύ και δωρεάν. Εγώ το έχω χρόνια και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia Θεωρειτε καλυτερο απο το Norton? Και αν ναι θα μπορουσατε να μου στειλετε ενα λινκ να το κατεβασω;
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ειναι καλυτερο απο το Norton? Θεωρειτε καλυτερο απο το Norton? Και αν ναι θα μπορουσατε να μου στειλετε ενα λινκ να το κατεβασω; To linux είναι λειτουργικό σύστημα, όπως τα ms8,8.1 κτλ... Ένας να αποφεύγεται στο spam σε νήματα θεωρώντας δεδομένο ότι ο συντάκτης του θέματος θα "πιάσει" την εξυπνάδα. Στο θέμα μας. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/security-essentials-download Μην αγχώνεσαι όλα τρύπια είναι. Απλά κοίτα με τι θα δουλεύει απροβλημάτιστα ο υπολογιστής σου 2
Gigamestin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σε λιγο καιρο θα παρω καινουργιο λαπτοπ.Στο παλιο ειχω το Norton,μια χαρα μου ειναι...Τωρα στο καινουργιο να ξαναβαλω το ιδιο η υπαρχει καποιο καλυτερο (δωρεαν κατα προτιμηση); Ευχαριστω δεν χρειαζεσαι καν.απλα προσεχε τι κατεβαζεις.γιατι να επιβαρυνεις το συστημα σου.κανε τα updates και θα εισαι οκ.εξαλλου υπαρχουν site σαν το virustotal που ελεγχεις για ιους τα αρχεια.χρησιμοποιησε προγραμματα σαν το superantispyware,malwarebytes,hitmanpro και κανα bitdefender online scan και οκ.παντως αν θες antivirus τοσο πολυ προτεινω avira καθως κai bitdefender.ισως και kaspersky 1
arma1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εγω προτεινω http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php ,πολυ καλο ,ελαφρυ και στα ελληνικα, δε θα το μετανιωσεις 1
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 δεν χρειαζεσαι καν.απλα προσεχε τι κατεβαζεις.γιατι να επιβαρυνεις το συστημα σου.κανε τα updates και θα εισαι οκ.εξαλλου υπαρχουν site σαν το virustotal που ελεγχεις για ιους τα αρχεια.χρησιμοποιησε προγραμματα σαν το superantispyware,malwarebytes,hitmanpro και κανα bitdefender online scan και οκ.παντως αν θες antivirus τοσο πολυ προτεινω avira καθως κai bitdefender.ισως και kaspersky Κοινώς του είπες να χρησιμοποιήσει τα πάντα όλα. Προφανώς ο φίλος μας δεν είναι ιδιαίτερα σχετικός και η υπέρ πληροφόρηση δεν θα του κάνει καλό. Του αρκεί ένα απλό antivirus και κανένα πρόσθετο στον Browser 1
arc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ το essentials είναι αρκετά καλό. Ελαφρύ και δωρεάν. Εγώ το έχω χρόνια και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia το Essentials της Ms Μια χαρά είναι σε συνδιασμό με το firewall... Μην επιβαρύνεις το pc με υπέρβαρα antivirus Τι σας έκανε το παιδί και θέλετε να το κάψετε; Αφού προφανέστατα δεν είναι power user, γιατί του προτείνετε ένα antivirus που ολα τα tests το βγάζουν κάτω του μετρίου σε αποτελεσματικότητα; 1
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εγω προτεινω http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php ,πολυ καλο ,ελαφρυ και στα ελληνικα, δε θα το μετανιώσεις καλό και το comodo Τι σας έκανε το παιδί και θέλετε να το κάψετε; Αφού προφανέστατα δεν είναι power user, γιατί του προτείνετε ένα antivirus που ολα τα tests το βγάζουν κάτω του μετρίου σε αποτελεσματικότητα; καλά αν είναι να το γυρίσουμε στα τεστ το κάψαμε το νήμα....
arc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αυτή ειναι η δουλειά των tests, να κάνουν δοκιμές και να μας λένε τα αποτελέσματα. Ακόμα και για μένα (που θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοντά σε power user) δεν θα εμπιστευόμουν την ασφάλεια μου στο essentials. Ναι οταν το είχα δοκιμάσει μου αρεσε που ήταν ελαφρύ αλλά ως εκεί. Είναι αυτό που λέμε, από ολότελα καλή κι η Παναγιώτενα (δηλαδή θα το έβαζα μονο αν ήταν η μοναδική μου επιλογή) 1
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το παιδί δεν είναι Power User.... για αυτά που κάνει αρκεί. Πραγματικά υπάρχει κομμάτι για antivirus για τέτοιες διαφωνίες. Πρότεινα κάτι ελαφρύ, εύκολο στην χρήση και άμεσα συνδεδεμένο με το λογισμικό του. Ακόμα και Geeks ξερω με essential. Δεν χαλαλίζω ούτε mb σε βαριά "τεσταρισμένα" antivirus.
arc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Συνεχίζεις να μην καταννοείς τη φύση της λάθος πρότασης σου. Έστω οτι θέλω σωματοφύλακα στην πραγματική μου ζωή. Αν εγώ ο ίδιος δεν εχω ιδέα απο πολεμικές τέχνες ή αυτοπροστασία, τοτε απαιτείται να εχω καλά εκπαιδευμένο σωματοφύλακα ακόμα κι αν μου κοστίζει πολλά megabytes. Αν αντίθετα πάρω ένα σωματοφύλακα που ξέρει τα βασικά (π.χ. ms essentials), θα κάνει τη δουλειά του αλλά ειναι θέμα χρόνου να γίνει σοβαρή ζημιά. Αν αντίθετα έχω γνώση από πολεμικές τέχνες και αυτοπροστασία τότε έχω το δικαίωμα κριτικής επιλογής αν θα εχω καλό ή απλό σωματοφύλακα. Οι geeks έχουν την ικανότητα επιλογής και ακόμα σημαντικότερα εχουν τις γνώσεις αντιμετώπισης μιας κατάστασης κρίσης. Όταν λοιπόν εμφανίζεται ένας χρήστης και ρωτά τι av να βάλει, προφανέστατα δεν εχει ειδικές γνώσεις για να κρίνει και επιλέξει ο ίδιος. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λάθος να τους προτείνουμε το ms essentials. 6
imni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγω παντος εχω το panda cloud και το malwarebytes ..μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος..απλα το panda τρωει κατι σκαλωματα..πχ δεν μπορω να κανω πραγραμματισμενο scan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα