Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σ όλους θα ήθελα να μου προτείνετε μια αναβάθμιση επεξεργαστή και μητρικής με ενα budget 120euros αυστηρά. Θελω να τραβάει παιχνίδια και να κανει rendering. Απο καρτα γραφικων ειμαι καλημένος εχω μια r7 260x και απο ram εχω  4gb ddr3. Το δίλημμα μου ειναι να παω για apu ή για athlon ii x4 740? Ευχαριστω εκ τον προτέρων  

Δημοσ.

Τι παιχνίδια παίζεις που δεν επαρκεί η 260χ,και θέλεις και την ενσωματωμένη να βοηθάει;Για να εκμεταλλευτείς την gpu σε apu,πρέπει να πας πολύ ψηλά,και δεν βγαίνεις με τέτοιο μπάτζετ.

Δώσε ένα δεκάρικο παραπάνω,να πάρεις καλή μητρική.

PER.523162.jpg

PER.523162
ASUS A88XM-PLUS RETAIL
64.86 €
PER.559641.jpg

PER.559641
AMD ATHLON II X4 740 3.2GHZ BOX
66.90 €
Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:

131.76 €

• Like 1
Δημοσ.

Ο Apu δεν εχει καλήτερη απόδοση στο rendering σε σχέση με τον atlon??

Mε επιφύλαξη,σαν σκέτο τσιπ,ναι.

Αλλά με την κάρτα που έχεις,όχι.

Δεν μας είπες τι ακριβώς κάνεις rendering,να σκεφτούμε και το opencl ready δηλαδή, και για ποιον APU μιλάς,να δούμε αν χρειάζεσαι 4 καθαρούς πυρήνες στον επεξεργαστή,ή αν ο συνδυασμός ενσωματωμένης GPU+260x θα είναι για εσένα προτιμότερος.

Αν και ειλικρινά πιστεύω,πως στο μπάτζετ σου δε χωράει APU με ισχυρή ενσωματωμένη.

Για να πεις ότι θα κάνεις crossfire την κάρτα σου ,θέλεις 110 ευρώ τουλάχιστον για επεξεργαστή,και μάλλον παραπάνω,γιατί λογικά η r7 gpu που φοράει ο φθηνότερος είναι η 240,συν πως θα θέλεις 2gb ram αφιερωμένα εκεί.

Οπότε,με συντηρητικούς υπολογισμούς,θέλεις 220 ευρώ,για να πεις πως θα κερδίσεις από τον APU.

Eπίσης,βρήκα αυτό το ,ενδιαφέρον ελπίζω για εσένα forum.

Σαϊνόμπι απορώ πως δε το είδα.Φυσικά.

Δημοσ.

Mε επιφύλαξη,σαν σκέτο τσιπ,ναι.

Αλλά με την κάρτα που έχεις,όχι.

Δεν μας είπες τι ακριβώς κάνεις rendering,να σκεφτούμε και το opencl ready δηλαδή, και για ποιον APU μιλάς,να δούμε αν χρειάζεσαι 4 καθαρούς πυρήνες στον επεξεργαστή,ή αν ο συνδυασμός ενσωματωμένης GPU+260x θα είναι για εσένα προτιμότερος.

Αν και ειλικρινά πιστεύω,πως στο μπάτζετ σου δε χωράει APU με ισχυρή ενσωματωμένη.

Για να πεις ότι θα κάνεις crossfire την κάρτα σου ,θέλεις 110 ευρώ τουλάχιστον για επεξεργαστή,και μάλλον παραπάνω,γιατί λογικά η r7 gpu που φοράει ο φθηνότερος είναι η 240,συν πως θα θέλεις 2gb ram αφιερωμένα εκεί.

Οπότε,με συντηρητικούς υπολογισμούς,θέλεις 220 ευρώ,για να πεις πως θα κερδίσεις από τον APU.

Eπίσης,βρήκα αυτό το ,ενδιαφέρον ελπίζω για εσένα forum.

Σαϊνόμπι απορώ πως δε το είδα.Φυσικά.

ΤΟ ρεντερ ειναι που θα κανει δεν θα ξεπερνα βιντεο τον 5 λεπτων 

Τελικα κατέληξα θα πάρω των τον athlon 750 με την asus μιτρικη που πρότεινε ο φίλος ποιο πανω 

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...