Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα...

Εχω εδω και 2-3 ημερες 1 ταμπλετ.Οταν το πηρα το φορτισα κλειστο μεχρι να γεμισει.Εκανα τις αρχικες ρυθμισεις,εγκατεστησα και τις 11 εφαρμογες που δινει και στην συνεχεια το συνδεσα με Wi-Fi στο modem.

Κατεβασα το update και κλικαρα να το κανει install.Την 1η φορα δεν πετυχε,εβγαλε error invalid  στο install.To ξανακατεβασα,το εκανα install,και το ταμπλετ εκανε restart.Πριν ειχε την εκδοση 4.2 Jely Bean.Στις ρυθμισεις γραφει οτι πηρε το firmware update απ'οτι καταλαβαινω γιατι αλλαξε ο αριθμος εκδοσης και περιεχει μεσα το 2014,γραφει οτι εχει την 4.2.2Αλλα δεν γραφει πως λεγεται το update,ουτε πριν που ειχε την Jelly Bean.

Το προβλημα ειναι οτι οταν το βαζω κλειστο να φορτισει,αυτο αναβει.Αν το ξανακλεισω,κλεινει και αμεσως αναβει παλι.Την 1η φορα που το φορτισα κλειστο οταν το πηρα χωρις να το ανοιξω δεν το εκανε αυτο.

Αν το κλεισω ενω δεν φορτιζει,κλεινει και δεν ξανανοιγει.Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι για επιλογες παροχης ενεργειας η κατι παρομοιο.

1)Οταν φορτιζει γιατι το κανει αυτο?Εχει σκαλωσει μηπως οταν εκανε το update?

2)Πως μπορω να δω ποιο update πηρε?

3)Αν βαλω καρτα μνημης θα μπορω να μεταφερω εκει τις εφαρμογες?Ολες η μερικες?

4)Υπαρχουν καμια 10ρια εφαρμογες που ανοιγουν οταν ανοιγει το ταμπλετ,τις εκανα ολες διακοπη αλλα ξανανοιγουν στο επομενο restart.Καποιες γραφουν υπηρεσιες της Google.Πως επιλεγω να μην ανοιγουν?

Το ταμπλετ ειναι αυτο,το ειχε προσφορα στα 120 ευρω.

http://www.e-shop.gr/archos-gamepad-2-7-ips-quad-core-16ghz-16gb-wi-fi-android-42-jb-p-PER.902488

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιθανοτατα το συγκεκριμενο να μην γινεται να φορτιστει ανοιχτο.Αυτο διαβασα απο διαφορα reviews σε sites.Απο ρυθμισεις δεν βρηκα κατι αλλα θα το ξαναψαξω.Δεν νομιζω να εχει αυτη την ρυθμιση παντως.Φορτισε κλειστο μονο την πρωτη φορα χωρις να το εχω ανοιξει ομως.

Τα θετικα του ειναι η χαμηλη τιμη του για τα χαρακτηριστικα του,το εχω γεμισει σχεδον φουλ απο τα 16 gb μνημης αλλα δεν μου κολλησε ποτε.Αλλα αργει να μπουταρει,πανω απο 1 λεπτο.Θα του βαλω 1 32αρα καρτα μνημης για να ελαφρυνω την εσωτερικη μνημη,1 φθηνη βαση που βρηκα και καποια θηκη για 8"-9".

Τα αρνητικα του ειναι το μεγαλυτερο οριζοντιο μεγεθος,ισως και βαρος και οτι δεν χωραει σε θηκη για 7".Επισης δεν χωραει σε θηκη-πληκτρολογιο γιατι εχει μεγαλυτερο παχος σε σχεση με αλλα 7ρια,ισως λογο μεγαλυτερης μπαταριας.Το δοκιμασα σε καταστημα και δεν ταιριαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...