vasilismartsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Για σας! μόλις εγκατέστησα μια νέα κάρτα στον υπολογιστή μου και προσπαθώ να κάνω disable τα onboard graphics αλλά δεν βρίσκω καμιά επιλογή στα bios μου. Και υπάρχει και το εξής πρόβλημα: όταν συνδέω την καινούρια κάρτα γραφικών μου στον υπολογιστή δεν ανοίγει η οθόνη σε όπια θήρα και να βάλω τα καλώδια, όταν όμως την αποσυνδέω από το ρεύμα και αφήνω την κάρτα γραφικών της motherboard να δουλέψει ανοίγει κανονικά. Ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω;
vasilismartsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Άστα να πάνε. Μια της Lenovo και δεν μπορώ να βρω πουθενά το όνομά της. Αλλά μπορώ να βγάλω φωτογραφία τα bios για να σου τα δείξω. Τώρα που κοίταξα στα bios λέει <<Machine Type and Model : lenovo H420>>
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ασχετα σχετικο, ποιο τροφοδοτικο έχει το σύστημα; εισαι σιγουρος οτι δεν εχει για pci-e vga η κάτι παρόμοιο;
vasilismartsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ασχετα σχετικο, ποιο τροφοδοτικο έχει το σύστημα; εισαι σιγουρος οτι δεν εχει για pci-e vga η κάτι παρόμοιο? Το τροφοδοτικό μου είναι αυτό: TS XFX 550 και η κάρτα γραφικών μου δεν έχει θήρα για VGA.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 φίλε μου δεν αναφέρθηκα στις υποδοχές της κάρτας γνωρίζω τις εξοδους της συγκεκριμένης. Αν δεν μπορείς να το βρείς,ανέβασε φώτο απ το bios μήπως και δούμε κάτι που δεν σου πάει ο νους.
vasilismartsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 φίλε μου δεν αναφέρθηκα στις υποδοχές της κάρτας γνωρίζω τις εξοδους της συγκεκριμένης. Αν δεν μπορείς να το βρείς,ανέβασε φώτο απ το bios μήπως και δούμε κάτι που δεν σου πάει ο νους. (Έβαλα την προηγούμενη κάρτα μου και ανοίγει κανονικά O_o !!!) Ορίστε τα bios:
PartyAnimaL88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ασχετα σχετικο, ποιο τροφοδοτικο έχει το σύστημα; εισαι σιγουρος οτι δεν εχει για pci-e vga η κάτι παρόμοιο? Το τροφοδοτικό μου είναι αυτό: TS XFX 550 και η κάρτα γραφικών μου δεν έχει θήρα για VGA.Καλά ρε μαν μας δουλεύεις. Λες ότι δοκίμασες σε όλες τις θύρες αν λειτουργεί η κάρτα και τώρα ψάχνεις VGA? 1
vasilismartsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλά ρε μαν μας δουλεύεις. Λες ότι δοκίμασες σε όλες τις θύρες αν λειτουργεί η κάρτα και τώρα ψάχνεις VGA VGA θύρα δεν έχει η καινούρια κάρτα. Έχει τις θύρες στην φώτο που ανέβασα πιο πάνω, αλλά εγώ έχω μόνο καλώδιο HDMI οπότε είναι το μόνο που δοκίμασα στην κάρτα. ασχετα σχετικο, ποιο τροφοδοτικο έχει το σύστημα; εισαι σιγουρος οτι δεν εχει για pci-e vga η κάτι παρόμοιο; Τώρα κατάλαβα τι εννοείς το τροφοδοτικό μου έχω καλώδιο PCI-E και το έχω συνδεδεμένο στην κάρτα γραφικών.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ναι η καρτα σου ομως εχει 2 θυρες.Τις συνδεσες και τις δυο? (αν ειχε μονο ενα pcie καλωδιο,λογικα θα σου εχουν μεσα και ενα 6pin to molex x2 .Βαλε αυτο και συνδεσε και τα δυο τα molex)
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας εδώ,για άλλο πράγμα αναφέρομαι αλλού το πάτε. στην καρτέλα video setup τι επιλογές έχεις; για το τροφοδοτικό σου επίσης γνωρίζω τι εξόδους έχει, το ίδιο έχουμε.
vasilismartsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά αφήστε το ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά δεν μπορώ άλλο. Προσπαθώ 2 μέρες. Αύριο θα το πάω στο Plaisio μου είπαν θα μου το κάνουν δωρεάν επιτόπου. (Και στη καρτέλα video setup έχει μόνο μία επιλογή και έχω δοκιμάσει να την αλλάξω αλλά τίποτα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα