Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μπορειτε να μου δωσετε μερικα links για μπαταριες HP Pavilion dv6-6c55ev? Η μπαταρια του λαπτοπ μαλλον μας ''αφησε'' μιας και στα Power Options βλεπω ενα μηνυμα ''Consider replacing your battery'' και δειχε 0% available(plugged in, charging) αλλα δε φορτιζει καθολου και ανοιγει μονο οταν το εχω στη φορτιση.
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ρίξε μια ματιά στο ebay θα βρείς καινούργιες αλλα και συμβατές no name και φθηνότερες
bird Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μια που έχει ανοίξει το θέμα και σκεφτόμουν να αλλάξω κι εγώ μπαταρία... Η μπαταρία που είχε το laptop ηταν 5225mAh, 11.1V και θέλω να πάω σε μία πιο μεγάλη (>6000mAh). Όμως όσες βρίσκω δίνουν τάση 10.8V αν και λένε ότι ειναι συμβατές με τη δική μου (HP spare part No: 593562-001). Θα υπάρξει κάποιο προβλημα με τη μικρότερη τάση που δίνει;
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με μικρότερη τάση με μεγαλύτερη ισως ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα