mynam3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γεια χαρα. Ενδιαφερομαι να γραψω καποια cd μουσικης αυτη την περιοδο και επειδη εχω χρονια να το κανω, ποια μαρκα να προτιμησω? Βλεπω καποια αγραφα cd στο σκρουτζ τα οποια κανουν το 1 τμχ 0,08 ευρω, ειναι καλα αυτα η θα γραφω 5 και τα 2 θα καιγονται/δεν θα δουλευουν?
iPnos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Νομίζω ειμαστε πλέον σε εποχές που δεν χρειάζεται να φοβάσαι τόσο. Αν πάρεις κάτι που έχεις έστω ακουστά τη μάρκα πιστεύω θα είσαι ΟΚ.
άδικος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 http://www.e-shop.gr/professional-cd-r-ceramic-coat-cd-r-700mb-48x-cakebox-50pcs-japan-made-by-taiyo-yuden-p-ANA.TAY0051 http://www.e-shop.gr/professional-cd-r-audio-gold-ultra-80min-32x-cakebox-50pcs-japan-made-by-taiyo-yuden-p-ANA.TAY0046
mynam3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τα taiyo yuden τα θυμαμαι πριν χρονια, ομως ξεφευγουν λιγο στην τιμη. Οτι πληρωνεις παιρνεις, ναι, οχι ομως και 15-16 ευρω τα 50 cd. Παραγγειλα αυτο http://www.e-shop.gr/xlayer-cd-r-80min-52x-700mb-shrink-pack-50pcs-p-ANA.XLA0102 Θα δω και θα σας πω
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 taiyo yuden σταθερή αξία τα δουλεύω χρόνια και παντα ειχα απο ελάχιστα εως καθόλου προβλήματα 1
gdriver Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 τα taiyo γενικώς είναι καλά δισκάκια. το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν αντοχή στο χρόνο. καλλίτερη ακόμα και από τα έτοιμα των δισκογραφικών , που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν τα καλλίτερα δυνατά δισκάκια. με τα παραπάνω 2 μοντέλα που δημοσιεύθηκαν μπορώ να πω την εμπειρία μου. χρησιμοποιώ τους εξής εγγραφείς. samsung sh- 205b και p , optiarc 7240-7263s,7260 , liteon ihas 624a και b, και ένα asus dwr-24b1lt . πήρα στην αρχή αυτά τα κεραμεικά και κοίταξα να είναι σκούρα πρασινη προς μπλέ η εγγράψιμη επιφάνεια μιας και κατα γενική ομολογία αυτή η επιφάνεια είναι η καλλίτερη και πιο συμβατή. με όλους τους εγγραφείς είχα το ίδιο μοτίβο στο cd-player technics sl-ps7 και sony cdp-xa50es. αργή αναγνώριση των κομματιών κατά την προσπέλαση και χαρακτηριστικώς αργή αναγνώριση στην αρχη με το που το πρωτο φορτώνεις στη συσκευή. μετά δόκίμασα κάτι άλλα cd-r (όχι cd-r audio) της sony τα οποία αναγνωρίστηκαν χωρίς πολλά πολλά , κατευθείαν. μετά χρησιμοποίησα τα gold taiyo audio και αναγνωρίστηκαν και αυτά χωρίς καμία δυσκολία. θεωρώ πως τα taiyo είναι πολύ προσανατολισμένα, δηλαδή ενώ όλοι χρησιμοποιούμε απλά cd-r για εγγραφή ήχου και όxι audio μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 2 (στα audio πληρώνεις μερίδιο δικαιωμάτων) εντούτοις τα taiyo πρέπει όντως να είναι πολύ προσανατολισμένα και προγραμματισμένα για αυτό που είναι. ceramic data για δεδομένα και τα gold για audio. 1
mynam3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μια χαρα βγηκαν μεχρι στιγμης, δεν αχρηστευτηκε ουτε ενα σε ταχ. εγγραφης 32χ. Για να δουμε αν θα αντεξουν καιρο
panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 κι εγω μια απο τα ιδια συμφωνω με τα παιδια πιο πανω tayto yunden παιζουν για χρονια, σαν τα verbatim δηλαδη μονο μην παρεται ποτε σας μα ποτε σας ομως τα intenso στα dvd εχουνε τεραστιο προβλημα, μετα απο 2 χρονια τουλαχιστον σε εμενα σβηνονται ή δεν τα διαβαζει ο υπολογιστης ειναι απαραδεκτο αφου ειναι και γερμανικά να γινεται κατι τετοιο, εχω χιλιάδες δισκακια δεν μου εχει τυχει σε καμια αλλη μαρκα γι αυτο μακρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα