Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σταματαει ποτε μονο του η οχι;εχει φτασει στα 6 pass.πιο πανω τι εννοουσες με το ναι;δεν καταλαβα στα ποσα πρεπει να σταματησω.

Κατα 90% σου εμφανίζει error από νωρίς το memtest οπότε συνέχισε με τις άλλες δυο.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω την εκδοση v4.3.7.μηπως φταει αυτο το οτι δεν βρισκει.δεν ξερω αν εχει βγει και καινουργια.οκ.συνεχιζω με τις αλλες.

Δημοσ.

εχω την εκδοση v4.3.7.μηπως φταει αυτο το οτι δεν βρισκει.δεν ξερω αν εχει βγει και καινουργια.οκ.συνεχιζω με τις αλλες.

Τωρα τσεκαρεις απλά. Δεν είναι απαραίτητο να βρει errors. Μπορει να μην βρει και καθόλου errors και η μνημη σου να ειναι κομπλε. Βαλε και τις αλλες δυο τωρα.

Δημοσ.

αυτα που χρειαζονται ναι.ειναι σημαντικο να κανω και τις ενημερωσεις ασφαλειας γιατι τοτε φορτωνει πολυ το pc;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τη γνώμη μου κανε ολα τα updates και τα δευτερευοντα. Και εννοειται ολα αυτα που εχουν να κανουν με drivers.

Επεξ/σία από giorgosathens
Δημοσ.

οσες ηταν στην αρχη τις ειχα κανει.αυτες ειναι οι σημαντκες τωρα και οι αλλες οι προαιρετικες.

iFZm8Zq.png

DkYYSjq.png

και παει λεγοντας.να κανω τοσες πολλες;

Δημοσ.

Ναι καλό είναι να γίνουν όλες.

Εκτός από την 'KB971033' στις 'Σημαντικές'. Που την έχει ήδη ξετικαρισμένη.

Και εκτός από όλα τα 'Πακέτα γλωσσών' στις 'Προαιρετικές'.

Δημοσ.

οκ.θα αρχισω να τις κανω και θα δουμε.υπενθυμιζω οτι μου κολλησε παλι σημερα.το σπαστικο ειναι οτι κολλαει καθε δυο μερες.το χει παρει τωρα ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...