Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο υπολογστης ειχε πανω πριν το φορματ.μετα ειπα να δοκιμασω χωρις τετοια μηπως κολλαει απο αυτα αλλα τελικα μαλλον εφταιγαν οι ενημερωσεις.θα δουμε ομως.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.δυστηχως η χαρα δεν κρατησε πολυ.σημερα συμπληρωσε 9 μερες απο το τελευταιο κολλημα και οπως ηταν αναμενομενο ξανακολλησε.τι αλλο να κανω;

Δημοσ.

zKpR2f3.png

γενικα απο θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα καθως προσφατα αλλαξα παστα και ειναι κρυο το μηχανημα οπως βλεπετε.

αντε να φτασει η μητρικη 58-59

Δημοσ.

δεν ειχα το cd.πηγα στην ιστοσελιδα της dell που ειναι η μητρικη και ειχα κατεβασει.ειναι συγκεκριμενοι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια.μετα απο 10 μερες ξανακολλησε.το μονο που σκεφτηκα και δεν ξερω αν ισχυει ειναι η ταχυτητα του ιντερνετ.οπως ειδα και απο τα specs του υπολογιστη μου ειναι αυτηTK4eb9t.png

στην αρχη ειχα ενα φλασακι της κοσμοτε οπου ελεγε οτι πιανει download 7.2 mbps.φυσικα δεν επιανε τοσο.τωρα εχω σταθερη γραμμη 4mbps και πιανει μεχρι 3.5 mbps.μια χαρα κανω την δουλεια μου κινειται αρκετα γρηγορα.ομως στα specs λεει οτι εχει και η εικονα παραπανω.μηπως αυτο προυποθετει οτι η ταχυτητα πρεπει να ειναι  10 και πανω mbps;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.μετα απο 10 μερες ξανακολλησε.το μονο που σκεφτηκα και δεν ξερω αν ισχυει ειναι η ταχυτητα του ιντερνετ.οπως ειδα και απο τα specs του υπολογιστη μου ειναι αυτηTK4eb9t.png

στην αρχη ειχα ενα φλασακι της κοσμοτε οπου ελεγε οτι πιανει download 7.2 mbps.φυσικα δεν επιανε τοσο.τωρα εχω σταθερη γραμμη 4mbps και πιανει μεχρι 3.5 mbps.μια χαρα κανω την δουλεια μου κινειται αρκετα γρηγορα.ομως στα specs λεει οτι εχει και η εικονα παραπανω.μηπως αυτο προυποθετει οτι η ταχυτητα πρεπει να ειναι  10 και πανω mbps;

Aυτο το 10/100/1000 ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την ταχυτητα του ιντερνετ.

Το ποσο συγχρονιζεις θα το δεις μεσα στην σελιδα του ρουτερ η τρεξε ενα speetest.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα παιδια.το προβλημα ξαναπαρουσιαστηκε με απο 2 μηνες και 12 μερες.αρχισαν κολληματα ανα μια βδομαδα.και καθε παρασκευη τυχαινει να κολλαει.χτες κολλησε τρεις φορες.ο δισκος ειναι καλα.θερμοκρασιες οκ.το memtest δεν ειχε βγαλει τιποτα.το ειχα τρεξει και σε καθε μνημη ξεχωριστα.εχω διαβασει απειρα θεματα με κολληματα.αλλα ελεγαν εφταιγε η μητρικη και αλλα οι ραμ.ακομ και η συχνοτητα τους.ετρεχαν σε υψηλοτερη.παιζει αυτη η περιπτωση να συμβαινει και σε εμενα.ολα τα υπολοιπα του hardware δεν εβγαλαν τιποτα μετα απο αλλεπαληλα τεστ.εχω βαρεθει πια να κολλαει και να μην ξερω τι ειναι.καμια γνωμή;

Δημοσ.

δηλαδη μπορει να φταει αυτο;και κανει στιγμιαια κολληματα ο υπολογιστης.κανονικα δεν θα εκανε προβληματα με κλεισιμο του υπολογιστη;λεω εγω.δεν ξερω.υπαρχει τετοια περιπτωση ωστε να συμβαινει αυτο.γιατι τωρα που αριχσε να κολλαει εγιναν καποιες διακοπες ρευματος.και για να ειμαι σιγουρος τι κανω για να το ελεγξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη μπορει να φταει αυτο;και κανει στιγμιαια κολληματα ο υπολογιστης.κανονικα δεν θα εκανε προβληματα με κλεισιμο του υπολογιστη;λεω εγω.δεν ξερω.υπαρχει τετοια περιπτωση ωστε να συμβαινει αυτο.γιατι τωρα που αριχσε να κολλαει εγιναν καποιες διακοπες ρευματος.και για να ειμαι σιγουρος τι κανω για να το ελεγξω;

Τυπικό σύμπτωμα δεν είναι αλλά είναι το το μόνο που δεν έχεις κάνει και είναι εύκολο αν βρεις ένα δανεικό.

Δοκιμή με άλλο, είναι το καλλίτερο και πιο αξιόπιστο τεστ..

Επεξ/σία από Rod@X
Δημοσ.

δυστηχως δεν εχω αλλο που μπορω να βρω.και γενικα δεν εχω καμια μεγαλη σχεση με τους υπολογιστες.αντε να τον καθαρισω και τετοια.παραπερα δεν πηγαινω.εχει και τοσα καλωδια που βγαινουν απο το τροφοδοτικο.δεν ξερω αν αυτο ειναι συνιθισμενο σε αλλα pc.να εδω μια φωτογραφια πριν το καθαρισω για πρωτη φορα.κοιταξτε ποσα καλωδια εχει.σας φαινεται κατι ασυνηθιστο εκτος απο την σκονη(τωρα δεν εχει τιποτα πανω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...