Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.ολα συνεβησαν πριν 2 χρονια οπου πηρα ενα υπολογιστη οπου ειχε μεσα τα windows vista

business.αυτα δεν αναγνωριζαν φλασακια και τετοια και αποφασα να βαλω τα win 7 ultimate 64-bit.με το

που μπηκαν μετα απο μερικες μερες παγωνε ο υπολογιστης ξαφνικα ετσι στο ασχετο.για να κλεισει

επρεπε να πατησω το κουμπι που ανοιγει το pc.δεν εδωσα σημασια τοτε και ελεγα θα φταινει τα win που

δεν ηταν αυθεντικα.πριν απο λιγες μερες εκανα φορματ και εβαλα παλι τα ιδια.αφου περασαν ολα μετα

απο επανεκκινηση που ζηταγαν καποιοι οδηγοι εκανα και κολλησε εκει που εμφανιζουν το λογοτυπο των

win στην εκκκινη.τοτε καταλαβα αν δεν κανω λαθος καποιο hardware ευθυνεται.να πω οτι εχω ελεγξει με

προγραμματα σχεδον τα παντα μεσα.και το memtest το ειχα αφησει 8 ωρες.ειχα διαβασει σε ενα αλλο

φορουμ οτι μπορει να ευθυνεται η συχνοτητα των ram.επισης ειχε τυχει να το βαζω αναμονη και η οθονη

να εσβηνε αλλα το κουτι να συνεχιζε να δουλευε.το συστημα μου ειναι το εξης:

xps 630i

και αυτα απο το speccy:

Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 47 °C
Yorkfield 45nm Technology
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
Dell Inc 0C113J (Socket 775) 57 °C
Graphics
V223HQV (1920x1080@60Hz)
1024MB NVIDIA GeForce GTX 285 (NVIDIA) 48 °C
Storage
465GB Hitachi HDP725050GLA SCSI Disk Device (SATA) 34 °C

σας υπενθυμιζω οτι εβγαλα και δυο gb ram μηπως ευθυνεται αυτη.παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όπως λέει και το πρόγραμμα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας του δίσκου με τη μητρική.

Για αρχή, δοκίμασε να αλλάξεις sata καλώδιο να δεις πως θα συμπεριφερθεί το σύστημα.

Δημοσ.

εμενα απο την μητρικη υπαρχουν τρια καλωδια που μπορουν να μπουν στον σκληρο.ειχε το πρωτο και το τωρα εβαλα το δευτερο.ομως παλι το hard disk sentinel εμφανιζει το ιδιο.pmAy2dt.png

Δημοσ.

3 καλώδια; what; :Ρ

το HDS θα συνεχιζει να εμφανίζει το ίδιο,ο δίσκος έχει καταγράψει τα προβλήματα αυτα και δεν αλλάζει.

Στο είπα και πριν,δες τη συμπεριφορά του συστήματος σου μετα την αντικατάσταση,επανασύνδεση των καλωδίων.

Δημοσ.

δυστηχως παιδια η χαρα δεν κρατησε πολυ.σημερα καθως διαβαζα στο ιντερνετ διαφορα παγωσε ξανα.δεν αποκρινοταν τιποτα.περιμενω να μου πειτε τιποτα να κανω αφου το sata καλωδιο δεν εφταιγε λογικα.

Δημοσ.

παιδια μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει απο χτες αλλα πριν λιγο εμφανισε μπλε οθονη και εκανε μονο του επαννεκινηση.ξερετε τι φταει;η ram;οτι πειτε βοηθεια θα  μου δωσετε.

Δημοσ.

οκ.θα το κανω.επειδη ομως ειναι 4Χ1 GB η μνημη δεν θα παρει πολλη ωρα.να κανω μια μια memtest.δεν ξερω αν ειναι σωστο εσεις πειτε μου.και εδω ενα προγραμμα αν σας διαφωτιζει γιατι εβγαλε μπλε οθονη ισως.δεν ξερω.

lNyDu2c.png

Δημοσ.

*Edited 

Μάλλον τρέξε chkdisk.

Ανοιξε ενα cmd  και γράψε chkdsk C: /f /r

Θα σου πει αν θελεις να κανει τον ελεγχο στο επόμενο reboot. Πάτα "Υ"(yes) ή "Ν"(ναι) και κανε restart.

Οσο κάνει το check προσπάθησε να δείς αν γράψει για bad sectors.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...