Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gianakaki πολύ ωραίος ο συνδιασμός του coolermaster quickfire tk αλλα είναι μαμημένο tk, θέλω full keyboard κλασικό, δεν θα μπορέσω με τπτ να έχω κουμπιά σταυρό σε numpad, ή να μην έχω καθόλου numpad... 

βγαίνει ακριβά στα 170ε ξεφέυγουμε agriokatsikο.. τέσπα θα δω τι θα κάνω ,είδα και ένα TESORO LOBERA SUPREME

με 4 φωτισμούς, blue led και blue switches ,στα 140ε,δεν έχει τα καλούδια του shine 3 και δεν έχει cherry mx switches....pff

Δίκιο έχεις για το tk εμένα βέβαια με βόλεψε λόγω έλλειψης χώρου στο γραφείο και λόγω πολλών μετακινήσεων , πάντως υπάρχει και η full έκδοση όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω το quickfire ultimate με λεντάκια και από όλα , στην Ελλάδα ένα μαγαζί το έχει στα 105 με brown αλλά πιστεύω ότι άμα κάνεις 1-2 τηλέφωνα σε μαγαζία θα σου βρουν και το blue ( το έχω κάνει αυτό που σου λέω για διάφορα προιόντα). Επίσης το είδα και στο amazon.co.uk και το υπολόγισα κάνα 110 ευρώ σου έρχεται μαζί με μεταφορικά..

Τσέκαρε το πιστεύω αξίζει πολύ και να πω και εγώ την εμπειρία μου το backlight είναι πάρα πολύ όμορφο.. ενώ το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ στιβαρό..

Δημοσ.

Εγω εχω το Deck Francium Pro Brown Switches. Πληκτρολογιαρα. Κανει τα κολπα του Ducky + πολλα αλλα.  Στην ουσια του βαζεις οτι Scrip θελεις και τα ρυθμιζεις τα φωτακια οπως θες (εκτος απο χρωμα βεβαια δεν ειναι RGB)

Παντως ολα αυτα τα κολπα με τα φωτα μαλακιες ειναι. Λιγο στα αρχη τα βαζεις που εισαι πορωμενος με το Keyboard και μετα δεν προκειται να τα ξαναχρησιμοποισεις ποτε.

Το Keyboard ειναι αυτο. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω το Deck Francium Pro Brown Switches. Πληκτρολογιαρα. Κανει τα κολπα του Ducky + πολλα αλλα.  Στην ουσια του βαζεις οτι Scrip θελεις και τα ρυθμιζεις τα φωτακια οπως θες (εκτος απο χρωμα βεβαια δεν ειναι RGB)

Παντως ολα αυτα τα κολπα με τα φωτα μαλακιες ειναι. Λιγο στα αρχη τα βαζεις που εισαι πορωμενος με το Keyboard και μετα δεν προκειται να τα ξαναχρησιμοποισεις ποτε.

Και που το βρίσκουμε αυτό? Υπάρχει κάποιο Link?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βγήκε και το ducky 4, αλλά δεν μου αρέσει όπως το βλέπω. To ducky shine 3 yellow edition είναι καλό με τα PBT caps. 

Και το Filco Majestouch 2 λέει πολύ, αλλά δεν τα βρίσκεις αυτά Ελλάδα δυστυχώς. Το Model M το πήρα από eBay και πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά σε μεταφορικά.

To ultimate modern mechanical keyboard για μένα είναι το Topre Realforce 104U

Κατεβαίνοντας σε τιμή καλό είναι το Coolermaster Novatouch TKL, αλλά η έλλειψη numpad είναι dealbreaker για μένα. 

Μετά έχουμε το Coolermaster QuickFire XT και το Thermaltake Poseidon Z.

Δημοσ.

300 δολλάρια πάνω κάτω για το Topre? damn...

Και μολις 2 χρονια εγγυηση για τοσο ακριβο προιον.Αν σου παθει μετα κατι κλαφτα χαραλαμπε :P

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά υπάρχουν και πολύ ακριβότερα προϊόντα με 2 χρόνια εγγύηση, δεν λέει κάτι αυτό :P

Δημοσ.

Εχοντας το Ducky Shine 3 blue switches εδω και 3 εβδομαδες κοντα, εχω να πω οτι ειναι υπερ πληκτρολογιαρα. Αν ομως χρειαζοτανε να αγοραζα αλλο σημερα απο Ελλαδα, θα κοιτουσα αποκλειστηκα  Coolermaster. Δεν ειναι τυχαιο που την προτεινουνε  ολοι εδω μεσα.

Πληρωνες αυτο που παιρνεις. Εμενα το Ducky καλο χρυσο αλλα ρε φιλε 175 € ειναι πολλα.

Δημοσ.

Εχοντας το Ducky Shine 3 blue switches εδω και 3 εβδομαδες κοντα, εχω να πω οτι ειναι υπερ πληκτρολογιαρα. Αν ομως χρειαζοτανε να αγοραζα αλλο σημερα απο Ελλαδα, θα κοιτουσα αποκλειστηκα  Coolermaster. Δεν ειναι τυχαιο που την προτεινουνε  ολοι εδω μεσα.

Πληρωνες αυτο που παιρνεις. Εμενα το Ducky καλο χρυσο αλλα ρε φιλε 175 € ειναι πολλα.

Συμφωνώ. To Quickfire XT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...