skanjos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο αλλα το βρίσκω μόνο σε κάτι pchome ταιλανδέζικα και φοβάμαι μην το κρατήσουν κάνα τελωνείο και ζητήσουν καμιά 100άρα ακόμα, τους έχω ικανούς... γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να έχει τέτοια σε λογικές τιμές? αυτό το ducky shine 3 μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο.... θέλω Blue mx switches και Blue led...
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Απο 150€ και πανω εχει επιβαρυνση ο εκτελωνισμος. Ποσο κ´ανει μαζι με εξοδα αποστολης;
benign Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Στην Ελλαδα υπαρχει τραγικη ελλλειψη σε ποικιλια μηχανικων keyboards.Το πιο πιθανο,ουτε να το εχουν ακουσει καν.Και εγω ηθελα ενα Das keyboard αλλα δεν υπαρχει.
madsc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Απο 150€ και πανω εχει επιβαρυνση ο εκτελωνισμος. Ποσο κ´ανει μαζι με εξοδα αποστολης; Για ~100€ πάντος πριν κάμποσους μήνες μου ζητήσανε κανονικά εκτελωνισμό. Τελευταία που άκουσα ήταν κάπου στα 40-50€ συνολικό ποσό το όριο για είδη τεχνολογίας. Αν έχει κάποιος έγκυρη πληροφορία ή επίσημο link, ας ποστάρει. /sc
skanjos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πάλι πολλά είναι, αλλά μου την δίνει που έχουν μονοπώλειο εταιρίες σαν την razer, που ναι μεν έχουν ποιοτικά προιόντα,αλλα δεν φτάνουν τον ανταγωνισμό,δεν προσπαθούν να καινοτομήσουν και τα κοπανάνε σε τιμές, παράδειγμα το ίδιο πληκτρολόγιο χωρίς led 90e με led 140e. 50ε πληρώνεις τα led,τα οποία καίγονται κιόλας γιατί είναι παλιάς τεχνολογίας(στο νέο της corsair μηχανικό πληκτρολόγιο ο Linus εξηγούσε πως δεν θα καίγονται,απο Ncix.).θέλω φωτάκια αλλα 50ε είναι πολλά... πχ απόσα έχω δει μηχανικό πληκτρολόγιο με τα εφέ του ducky shine 3 δεν έχω βρει, και μην ξεχνάμε όλα έχουν τα ίδια cherry switches άσχετα το χρώμα, εκτός των razer που έβαλαν κινεζικα,(λένε οτι είναι καλύτερα,και εμπιστέυομαι οτι είναι,γιατί η κίνα τώρα δεν είναι όπως παλιά)αλλα πάλι τα mx cherry είναι δοκιμασμένα τόσα χρόνια.ενώ τα razer καθόλου. α και κάτι ακόμα, αυτό το $=euro και στα περιφεριακά μας χτυπάει πολύ άσχημα, στις ηπα είναι πάμφθηνα να στήσεις pc αλλα και σε αυτά, εδώ μας βαράνε στο κεφάλι...
gianakakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 το θέμα για το τελωνείο έχει συζητηθεί πολύ και το έχει ψάξει πολύ ενας συμφορουμίτης Site: εδώ Τώρα από την άλλη γιατί θες με το ζόρυ ducky? γνωρίζω ότι είναι πολύ καλά , αλλά και το δικό μου blue mx φοράει και έχει και μπλε λεντάκια ,έχω το coolermaster quickfire tk (100 το είχα πάρει 4-5 μήνες πριν) και το θεωρώ από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ακόμη και τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα το εκτιμάω..
agriokatsiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλημέρα και από εμένα. Αγόρασα το Ducky Shine 3 από mechanicalkeyboards.nl πριν από ενα μήνα περίπου, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Δεν ήθελα ούτε να μου βγει η ψυχή με τα τελωνεία, ούτε να κυνηγάω τους πωλητές. Έτυχε βέβαια να βρεθώ και στο Άμστερνταμ για μια εβδομάδα, οπότε η αποστολή/παράδοση έγινε στο ξενοδοχείο μου. Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον σε εμένα δε μου χρέωσαν μεταφορικά για εντός της Ολλανδίας, οπότε γλίτωσα ένα σεβαστό ποσό. Η τιμή του βέβαια καταλαβαίνω πως είναι απαγορευτική στα 150 ευρώ (+20 περίπου για να έρθει Ελλάδα). Στον αντίποδα βέβαια, τα παιδιά είναι τρομερά συνεννοήσιμα, απάντησαν σε όλα μου τα email διεξοδικότατα και άμεσα, ενω είχαν σημειώσει και αρκετό καιρό το όνομά μου για να μου κρατήσουν ένα πληκτρολόγιο στην άκρη για όταν θα παραλάμβαναν (διότι είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με τις παραδόσεις της Ducky γενικά και όλοι είχαν στεγνώσει από πηκτρολόγια), και επικοινώνησαν οι ίδιοι μαζί κου μετά από ένα μήνα απο την αρχική μας επικοινωνία. Απ'ότι βλέπω, ο συνδυασμός που θέλεις δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή. Ένα email μπορεί να σου λύσει πολλές απορίες. Και σίγουρα μια τέτοια επικοινωνία δεν είνα δεσμευτική... (Επιστροφή δεν υπάρχει μετά από ένα τέτοιο πληκτρολόγιο. Μετά από το πρώτο, σκέφτομαι ακόμα και να αγοράσω κανένα tenkeyless να φέρω στο γραφείο, μιας και όλοι οι συνάδελφοι developers είμαστε με ακουστικά στα αυτιά όλη μέρα...).
skanjos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 gianakaki πολύ ωραίος ο συνδιασμός του coolermaster quickfire tk αλλα είναι μαμημένο tk, θέλω full keyboard κλασικό, δεν θα μπορέσω με τπτ να έχω κουμπιά σταυρό σε numpad, ή να μην έχω καθόλου numpad... βγαίνει ακριβά στα 170ε ξεφέυγουμε agriokatsikο.. τέσπα θα δω τι θα κάνω ,είδα και ένα TESORO LOBERA SUPREME με 4 φωτισμούς, blue led και blue switches ,στα 140ε,δεν έχει τα καλούδια του shine 3 και δεν έχει cherry mx switches....pff
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πάλι πολλά είναι, αλλά μου την δίνει που έχουν μονοπώλειο εταιρίες σαν την razer, που ναι μεν έχουν ποιοτικά προιόντα,αλλα δεν φτάνουν τον ανταγωνισμό,δεν προσπαθούν να καινοτομήσουν και τα κοπανάνε σε τιμές, παράδειγμα το ίδιο πληκτρολόγιο χωρίς led 90e με led 140e. 50ε πληρώνεις τα led,τα οποία καίγονται κιόλας γιατί είναι παλιάς τεχνολογίας(στο νέο της corsair μηχανικό πληκτρολόγιο ο Linus εξηγούσε πως δεν θα καίγονται,απο Ncix.).θέλω φωτάκια αλλα 50ε είναι πολλά... πχ απόσα έχω δει μηχανικό πληκτρολόγιο με τα εφέ του ducky shine 3 δεν έχω βρει, και μην ξεχνάμε όλα έχουν τα ίδια cherry switches άσχετα το χρώμα, εκτός των razer που έβαλαν κινεζικα,(λένε οτι είναι καλύτερα,και εμπιστέυομαι οτι είναι,γιατί η κίνα τώρα δεν είναι όπως παλιά)αλλα πάλι τα mx cherry είναι δοκιμασμένα τόσα χρόνια.ενώ τα razer καθόλου. α και κάτι ακόμα, αυτό το $=euro και στα περιφεριακά μας χτυπάει πολύ άσχημα, στις ηπα είναι πάμφθηνα να στήσεις pc αλλα και σε αυτά, εδώ μας βαράνε στο κεφάλι... Βρηκα αυτό, σε λογικη τιμη αλλα είναι σε Γερμανικη διαταξη τα 3 μοντελα που εχουν. Επειδή αν και είναι Γερμανικο site εχουν και Αγγλικη συννενοηση δεν τους στελνεις ένα email μηπως σε εξυπηρετησουν? http://www.getdigital.eu/Ducky-Keyboard.html Επισης κοιτα και για αυτό που μου αρεσει προσωπικα που το εχουν με Αγγλικη διαταξη. http://www.getdigital.eu/Das-Keyboard-Model-S-Professional.html
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 gianakaki πολύ ωραίος ο συνδιασμός του coolermaster quickfire tk αλλα είναι μαμημένο tk, θέλω full keyboard κλασικό, δεν θα μπορέσω με τπτ να έχω κουμπιά σταυρό σε numpad, ή να μην έχω καθόλου numpad... βγαίνει ακριβά στα 170ε ξεφέυγουμε agriokatsikο.. τέσπα θα δω τι θα κάνω ,είδα και ένα TESORO LOBERA SUPREME με 4 φωτισμούς, blue led και blue switches ,στα 140ε,δεν έχει τα καλούδια του shine 3 και δεν έχει cherry mx switches....pff Υπάρχει και το χτ http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html Τέσπα εγώ θεωρω κορυφή τα Das Keyboard 1
NT1G Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 To QuickFire XT δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Υπάρχει και το χτ http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html Τέσπα εγώ θεωρω κορυφή τα Das Keyboard Ωραία δεν λέω, αλλά το gloss κάνει συλλογή από δαχτυλιές κι η βρωμα/σκόνη γενικότερα κάνει μπαμ από χιλιόμετρο...
saflom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ωραία δεν λέω, αλλά το gloss κάνει συλλογή από δαχτυλιές κι η βρωμα/σκόνη γενικότερα κάνει μπαμ από χιλιόμετρο... Δεν είναι το πρώτο πράγμα που με απασχολεί σε ένα μηχανικό... Ουτος η άλλος καθαρίζω συχνά gloss η μη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα