Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι θα σβησει μονο του.Αστο να τρεχει το παιχνιδι για λιγο.Μετα σβησε την κονσολα, ασε κανα 10λεπτο να κρυωσει και περνα το cfw.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγω αυτο διαβασα.Κατεβασα ηδη το 3.55OFW.

Αν το αφησω απλα να τρεχει το game χωρις να παιξω το ιδιο δεν ειναι πανω κατω?(λεω να βαλω το Uncharted 1)

Και επισης θα κλεισει μονο του αν υπερθερμανθει σωστα?

1. Περνας 3.55 ofw. Το αφηνεις καλα κλειστο καμια ωρα να κρυωσει

2. Περνας KMEAW 3.55 (η Rogero 3.55 v7) απο recovery menu και το ξαναφηνεις να κρυωσει.

3. Το ανοιγεις, περνας και ενεργοποιεις QA toggle, και περνας καποιο μεγαλο cfw 4.70 η 4.75 με control fan utility.

4. Μετα θα παιξεις με ενεργο control fan

• Like 1
Δημοσ.

Χμ,,,,αυτο θα κανω.αντε να δουμε τι θα δουμε!Θελω να πιστευω πως με το ControlFun κατι θα γινει.Αν υπαρχει και αλλο προγραμμα για να ρυθμιζεις τον ανεμυστηρα ακομα καλυτερα!!!!

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι τα clamps ειναι σωστα λυγισμενα και πιεζουν τους επεξεργαστες;

Αν ο ανεμιστηρας δουλευει στο φουλ και δεν υπαρχει σοβαρο θεμα στη μητρικη-επεξεργαστες κατα 80% το θεμα ειναι οτι δεν πιεζουν σωστα τα clamps

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι τα clamps ειναι σωστα λυγισμενα και πιεζουν τους επεξεργαστες;

Αν ο ανεμιστηρας δουλευει στο φουλ και δεν υπαρχει σοβαρο θεμα στη μητρικη-επεξεργαστες κατα 80% το θεμα ειναι οτι δεν πιεζουν σωστα τα clamps

ΦΙλε μου τι εννοεις σωστα λυγισμενα?

Τα εχω λιγυσει τοσο πολυ που με λιγο δυσκολια βυδωσαν οι βυδες.Δεν νομιζω να ειναι τα clamps αλλα ο επεξεργαστης.Γι αυτο θελω να περασω CFW για να δω θερμοκρασιες και απο εκει και μετα βλεπουμε.Το παλικαρι που το ειχε στην αποθηκη μου ειπε πως δεν ειχε θεμα υπερθερμανσης αλλα το ειχε παρατημενο και βιδες και 1 χρονο και.Εκτος το οτι ειχε αλλαξει την παστα απο μονος του.

Οσο για clamps τα εχω λυγισει τοσο πολυ που πιεζουν αρκετα.

Επισης αφου το τι παιζει και αν δεν μπορεσω να κανω κατι λεω να το στειλω στο DualShop μια βολτα τι λες?

Δημοσ.

ΦΙλε μου τι εννοεις σωστα λυγισμενα?

Τα εχω λιγυσει τοσο πολυ που με λιγο δυσκολια βυδωσαν οι βυδες.Δεν νομιζω να ειναι τα clamps αλλα ο επεξεργαστης.Γι αυτο θελω να περασω CFW για να δω θερμοκρασιες και απο εκει και μετα βλεπουμε.Το παλικαρι που το ειχε στην αποθηκη μου ειπε πως δεν ειχε θεμα υπερθερμανσης αλλα το ειχε παρατημενο και βιδες και 1 χρονο και.Εκτος το οτι ειχε αλλαξει την παστα απο μονος του.

Οσο για clamps τα εχω λυγισει τοσο πολυ που πιεζουν αρκετα.

Επισης αφου το τι παιζει και αν δεν μπορεσω να κανω κατι λεω να το στειλω στο DualShop μια βολτα τι λες?

κανε αυτα που σου ειπε ο mtzs και βλεπεις πως θα παει 

αφου θα εχεις κ fan control.

μην δωσεις χρηματα αλλου ασκοπα,και δουλεια δεν γινει...

κ ο αλλος τι νομιζεις θα του κανει?

μετα πας για reballing αλλα ειπα κ σε προηγουμενο μνμα δεν αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

κανε αυτα που σου ειπε ο mtzs και βλεπεις πως θα παει 

αφου θα εχεις κ fan control.

μην δωσεις χρηματα αλλου ασκοπα,και δουλεια δεν γινει...

κ ο αλλος τι νομιζεις θα του κανει?

μετα πας για reballing αλλα ειπα κ σε προηγουμενο μνμα δεν αξιζει.

Θα κανω αυτα που μου ειπε βημα βημα να δω επιτελους τι γινεται με το PS3.

Aφου το κανω σας λεω.Ευχαριστω πολυ για ολα παιδια!!!!! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eτοιμο και το Kmeaw 3.5!!!!! Δυο Ερωτησεις μονο!!!!

Πως θα ενεργοποιησω τα QA toggle????

Και επισης πιο μεγαλο CFW? πχ Rogero 4.70?

Επεξ/σία από Arikado
Δημοσ.

Για καποιο λογο δε μου αναγνωριζει το usb και δεν μπορω να περασω τα pkg.Τι κανω λαθος???

Δημοσ.

Δεν υπαρχει rogero 4.70

βαλε habib 4.70 starbucks v1.03

Οδηγιες για περασμα cfw εδω

http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/

σελιδα 1 (για σενα η περιπτωση 

Λοιπον.Περασα το 4.70 Ferrox το Q&A δε μπορεσα να το περασω γτ δε μου διαβαζει τα στικακια απο τις USB και τα περασα ολα τα updates απο Recovery Mode.Βαζω τα pkg στα usb και τπτ δε τα βλεπει!(ειναι σε FAT32 διαμορφωμενα) πως ομως γινεται να τα εβλεπε το update σε recovery πραγματικα δε καταλαβαινω!!!!!!

Δημοσ.

Το QAtoggle δεν το περασα γιατι δεν μου αναγνωριζε τα pkg/δεν τα εμφανιζε καν!

Ξερω πως τα περνας απο εκει αλλα και τα 2 στικακια που εχω και βαζω μεσα τα pkg δε εμφανιζονται καν οταν παταω Install Package Files.Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται!

Eπισης περνω αν πατησω Install all ενα error 8002AE32

Δημοσ.

τα pkg τα ειχες βαλει χυμα στο φλασακι?

τωρα ομως που εχεις βαλει 4.70 θα πρεπει να κατεβεις 

για να ενεργοποιησεις τα qa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...