Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να ανοίξω πάλι το ps3 να δω πως ήταν η πάστα μετά την τελευταία εφαρμογή( λεπτή στρώση) και παρατήρησα ότι ένα από τα τσιπ δεν έρχεται σε καλή επαφή με την ψύκτρα. Ότι και να κάνω όσο και να πιέσω και να σφίξω δε μπορώ να καταφέρω τίποτα. Πως στο καλό έγινε αυτό; Παραθέτω φωτογραφίες.

post-73061-0-90492100-1434204949_thumb.jpg

post-73061-0-66932300-1434204970_thumb.jpg

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Είπα να ανοίξω πάλι το ps3 να δω πως ήταν η πάστα μετά την τελευταία εφαρμογή( λεπτή στρώση) και παρατήρησα ότι ένα από τα τσιπ δεν έρχεται σε καλή επαφή με την ψήκτρα. Ότι και να κάνω όσο και να πιέσω και να σφίξω δε μπορώ να καταφέρω τίποτα. Πως στο καλό έγινε αυτό; Παραθέτω φωτογραφίες.

attachicon.gifIMG_1145.jpg

attachicon.gifIMG_1146.jpg

Δες αν μπορείς να βάλεις metal shim ανάμεσα στο τσιπ και την ψύκτρα ;)

metalshim.jpg

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!ΕΙχα ξεκηνισει αυρο το Topic πριν απο ενα χρονο περιπου.Τo PS3 μου τελικα μας αφησε αιωνες!!! :D.

Επεσε στα χερια μου εδω και λιγες ενα αλλο PS3 απο μια αποθηκη ηλεκτρικων ειδων τζαμπε εννοειτε!

Το προβλημα που ειχε ηταν πως δεν επιαναν τα αφης για να ανοιξει και πως ηταν απο Internet Cafe. 

Το παλικαρι που το εδωσε μου ειπε πως πριν απο ενα χρονο ειχε αλλαξει παστα.Οταν το ανοιξα μετα απο 2-4 λεπτα χωρις να κανω τπτ αρχιζε ο θορυβος του ανεμυστηρα που σου περνει τα αφτια κλασσικα,Το εκλεισα αλλαξα την παστα και εβαλα επειδη δεν ακουγοταν και πολυ ο ανεμυστηρας οπως συνηθως οταν ανοιγεις ενα PS3 ενω μετα αρχισε να βαραει κλασσικα,ΕΙπα να βαλω λοιπον τον δικο μου παλιο που ειναι 19αρι φαν και οχι 15αρι.να πω πως το μοντελο ειναι CechG04 40Gb.(το ιδιο ηταν και το δικο μου προφανως αλλη εκδοση)

Με τα πολλα απο εδω και απο εκει να μην τα πολυλογω δεν αλλαξε κατι και με τον ανεμυστηρα που του εβαλα.Μετα απο 2-3 λεπτα ξεκιναει τον ιδιο θορυβο ο ανεμυστστηρας σαν να υπερθερμενεται.Να πω πως επειδη εχει περασει σχεδον και ενας χρονος που ειχα στη κατοχη μου PS3 νομιζω πως οταν το ανοιγεις κανει καποιο μικροθορυβο το fan.Εδω ειναι τελειως αθορυβο στην αρχη και αυτο ειναι που με παρεξενεψε.Να πω επισης πως δεν εχει CFW εχει original firmware 3.15 πολυ παλιο.Οταν παταω για να το κλεισω απο το χειριστηριο κανει μια φορα ενα beep δε ξερω αν σημαινει κατι αυτο!Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες ειπα να προσπαθησω να το σωσω και οσο κρατησει.Καποια συμβουλη και καποιος που να μπορει να βοηθησει???

Η παστα που εβαλα ηταν Actic Cool MX4 και να πω πως δεν εχει καποια σιμαδια σκονης και λοιπα.Δεν το εχω πειραξει καθολου το εκλεισα και το εχω βαλει σε μια γωνια μεχρι να μπορεσω να κανω κατι,

Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη.Συγνωμγ για το κειμενο απλα προσπαθησα να το περιγραψω οσο καλυτερα μπορουσα. :)

Δημοσ.

αν ειναι G04 ειναι με nand μνημη και απο τα μοντελα 

με το προβλημα υπερθερμανσης...

αν μετα απο 2-3 λεπτα οπως λες δουλευει ο ανεμιστηρας 

στο φουλ,θα τα παιξει συντομα...

Δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθεις...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πς δεν ειχε τετοιο προβλημα πριν το πανε.αν κ εμεινε εκει κανα χρονο χωρις να το πιασει κανεις.παιζει να φταει το firmware γτ ειναι τοσο παλιο?3.15

Επισης τι θα μπορουσα να κανω?

καθε συμβουλη δεκτει. :)

Δημοσ.

αφου εχει 3.15 firm πολυ ευκολα του περνας custom.Βαλε custom και μετα το προγραμμα που βλεπει θερμοκρασιες να δουμε τι θερμοκρασιες εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Θα προλαβω η θα μου κλεσει απο τη θερμοκρασια.φοβαμσι μηπως δε προλαβω και σβησει γτ θα παρει κ ωρα το update ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

οπως ειναι τωρα σβηνει μονο του; μπορεις να το στρεσαρεις.βαλε να παιζει ενα παιχνιδι για καμια ωρα.αν εχει προβλημα με την θερμοκρασια θα το καταλαβεις.θα σβησει λογικα για προστασια.το περασμα cf κραταει κανα 10λεπτο και λιγο παραπανω

Δημοσ.

Οχι δε σβηνει γιατι με το που αρχισει το φαν να βαραει το κλεινω γτ φοβαμαι μη το καψω.λετε να βαλω ενα game να δω ποσο θα αντεξει?

απλα φοβαμαι μη τα παιξει τελειως πιεζοντας το λιγο παραπανω.

τι λες να κανω?

Δημοσ.

πρεπει να το τεσταρεις για να δεις τι θα κανεις...

ειναι ρισκο παντως να περασεις cfw ετσι οπως ειναι.

αν σου σβησει την ωρα του install,την βαφεις μπλε.... :-D

Δημοσ.

γιαυτο ζορισε το λιγο.βαλε να παιζει μονο του να δεις τι θα γινει.Αν εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες θα σβησει γρηγορα.

Αν δεις οτι λειτουργει κανονικα θεωρητικα μπορεις να του περασεις cf.10-15 λετπα θες να το περασεις.

Δημοσ.

Μιλησα με εναν τεχνικο στο DualShop και μου ειπε πως αν μπορεσει να το κανει θα κοστισει 30Ε.

Δε ξερω το σκεφτομαι αλλα απο τν αλλη σκεφτομαι και το ποσο θα κρατησει.Επισης μιλησα και με εναν τεχνικο στο EasyBuy και μου ειπε πως αυτο δε γινεται και παει μονο αντικατασταση κονσολα 120Ε(εκει γελασα ειλικρηνα!).

Αρχικα σκεφτομαι να βαλω λιγο το 1το Uncharted που εχω να δω ποση ωρα θα μεινει ανοιχτη η κονσολα και απο εκει και μετα αν μπορεσω και την κρατησω παραπανω απο 10 λεπτα που δε νομιζω θα προσπαθησω να περασαω CFW και κανα ControlFun και αν κανει δουλεια...

Αυτα σκεφτομαι να κανω για αρχη.

Λοιπον δε ξερω ποσο θα μπορεσει να βοηθεισει αυτο αλλα το αφησα ανοιχτο στην οθονη του menu.Στα 3 λεπτα αρχισε να βαραει ο ανεμυστηρας και το κρατησα ετσι για τουλαχιστον ενα 20λεπτο χωρις να μου βγαλει καποιο μνμ μετα το εκλεισα μονος μου.

Η να δοκιμασω και με game να δω ποσο θα κρατησει?Πιστευω πως η θερμοκρασια θα αναιβει πιο πολυ με το game παρα με το update εκτος και αν ζοριζει τοσο πολυ το PS3.

Λετε να προλαβω να περασω CFW?

ΥΓ Ποιο CFW να βαλω?ειναι στο 3,15OFW.

Δημοσ.

δοκιμασε με παιχνιδι για κανα μισαωρο.Τωρα για να βαλεις custom firm αν θυμαμαι καλα περνας το 3.55 οriginal firm,Αφου περασει το 3.55 μετα βαζεις το τελευταιο custom firm που εχει βγει.Αυτη ειναι η διαδικασια εκτος αν εχει αλλαξει κατι.Περιμενε και αλλες γνωμες να σου πουν.

Δημοσ.

Και εγω αυτο διαβασα.Κατεβασα ηδη το 3.55OFW.

Αν το αφησω απλα να τρεχει το game χωρις να παιξω το ιδιο δεν ειναι πανω κατω?(λεω να βαλω το Uncharted 1)

Και επισης θα κλεισει μονο του αν υπερθερμανθει σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...