Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασε γυρω στο πενταλεπτο από όταν το είχα σε λειτουργία πριν το ανοίξω. Η motherboard με δυσκόλεψε αρκετά και βγήκε κάπως απότομα όσες φορές το άνοιξα για να δοκιμάσω να βάλω πάστα αλλιώς. Εκτός από τα clamps φοβάμαι μήως πειράχτηκε η πάστα κάτω από το περίβλημα του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περασε γυρω στο πενταλεπτο από όταν το είχα σε λειτουργία πριν το ανοίξω. Η motherboard με δυσκόλεψε αρκετά και βγήκε κάπως απότομα όσες φορές το άνοιξα για να δοκιμάσω να βάλω πάστα αλλιώς. Εκτός από τα clamps φοβάμαι μήως πειράχτηκε η πάστα κάτω από το περίβλημα του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών.

αυτο που φοβομουν...

απο το τραβηγμα,καθότι η κονσολα ηταν ζεστή,εχει 

"τραβηχτει" καποια κολληση αναμεσα motherboard + cpu

γι'αυτο κ εχεις υψηλες στροφες ανεμιστηρα...

Δημοσ.

Άρα ξεκινάω να ψάχνω τεχνικό. Θα περάσω από public να ρωτήσω αν και πιστεύω θα θέλουν πολλά.

Αν γνωρίζει κάποιος τεχνικό για Ηράκλειο Κρήτης ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Δημοσ.

αυτο που φοβομουν...

απο το τραβηγμα,καθότι η κονσολα ηταν ζεστή,εχει 

"τραβηχτει" καποια κολληση αναμεσα motherboard + cpu

γι'αυτο κ εχεις υψηλες στροφες ανεμιστηρα...

Αrifacts θα είχε έτσι, όχι υψηλές μορφές ανεμηστήρα ;)

Crackαρέ το και δες temps ;)

Δημοσ.

Το ps3 ειναι με custom firmware? Ρωταω γιατι αν ειναι με custom μπορεις να τσεκαρεις θερμοκρασιες να δουμε ποσο πιανει.

Δυστυχώς δεν έχει custom firmware. Εννοείται εάν είχε το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να τσεκάρω θερμοκρασίες και να ενημερώσω. Εάν δεν κάνω λάθος για να το κρακάρω θέλει τσιπάκι και κολλήσεις..όπως καταλάβατε δε σκαμπάζω και πολλά αφού δεν κατάφερα να αλλάξω πάστα χωρίς να τα κάνω χάλια άρα καλύτερα να μην το επιχειρήσω. 

Συνεχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι τα clamps διότι πρώτον παρατήρησα ότι ήταν αρκετά "μαλακά" δηλαδή άρχισαν να λυγίζουν πολύ εύκολα όχι όπως κάτι tutorials που είδα και δεύτερον πως εξηγείται ότι έπαιζα γύρω στη 1.5 ώρα το uncharted 3 και όταν το βράδυ το ξαναέβαλα ο ανεμιστήρας ανέβασε στροφές σε 10 λεπτά...Μήπως μετά από λίγο γίνονται φλατ και δεν ασκούν πίεση;

Δυστυχώς δεν ξέρω κανένα μαγαζί με το συγκεκριμένο ανταλλακτικό να το παράγγελνα και από ebay που βρήκα θα κάνουν κανένα μήνα να έρθουν.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!

Δημοσ.

Δεν έχει ξεκολήσει ο επεξεργαστής, αυτά είναι... θα είχες artifacts, black screens κτλ... Πάρε clamps ;)

Ναι νομίζω αξίζει να δοκιμάσω γύρω στο 10άρικο κάνουν. Μήπως γνωρίζεις κάποιο μαγαζί με τέτοια ανταλλακτικά Ελλάδα; Στο σκρουτζ δεν βρήκα το συγκεκριμένο. Και κάτι τελευταίο..Πρέπει να βρω clamps για το συγκεκριμένο μοντέλο slim ή το ίδιο είναι όλα;

Δημοσ.

κι'ομως εχει τυχει σε πολλες που εχουν πεσει στα χερια μου,

λογω αποτομου τραβηγματος της motherboard ενω ειναι ζεστή,

να ανεβαζει ταχυτητα ο ανεμιστηρας.

με ενα reflow εχουν ερθει στα φυσιολογικα πλαισια...

Ευχομαι να ειναι τα clamps...

Δημοσ.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα για clamps δεν έχω βρει τίποτα προς το παρών (PS3 Slim 2004A)..Μόνο για άλλα μοντέλα κυρίως για FAT. 

Αν χρειάζεται reflow πόσο κοστίζει πάνω κάτω να ξέρω τι παίζει πριν αρχίσω να ψάχνω..

Δημοσ.

κι'ομως εχει τυχει σε πολλες που εχουν πεσει στα χερια μου,

λογω αποτομου τραβηγματος της motherboard ενω ειναι ζεστή,

να ανεβαζει ταχυτητα ο ανεμιστηρας.

με ενα reflow εχουν ερθει στα φυσιολογικα πλαισια...

Ευχομαι να ειναι τα clamps...

Οι γνώσεις μου περιορίζονται σε λάπτοπ και κάρτες γραφικών, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω παραπάνω γνώμη.

Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι.

Οτι πιστεύετε :)

Δημοσ.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα για clamps δεν έχω βρει τίποτα προς το παρών (PS3 Slim 2004A)..Μόνο για άλλα μοντέλα κυρίως για FAT. 

Αν χρειάζεται reflow πόσο κοστίζει πάνω κάτω να ξέρω τι παίζει πριν αρχίσω να ψάχνω..

http://www.ebay.com/itm/Sony-PS3-slim-3001a-Heat-Sink-Heatsink-Clamps-With-Screws-/121658795606

Δημοσ.

Αυτά είναι για το 3001 δεν ξέρω αν ταιριάζουν. Επίσης θέλει και 20 ευρώ μεταφορικά και βγαίνουν σύνολο 24.. 

Επαναλαμβάνω όποιος γνωρίζει τεχνικό που αναλαμβάνει κονσόλες στο Ηράκλειο Κρήτης να μου στείλει ένα ΠΜ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...