Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον αλλαξα παστα στο ps3 μου(phat 160gb)και παρατηρησα το εξης μολις την αναψα εβαλα το control fan utiliti και μεσα σε 4 λεπτα ο cell=85 ενω η rsx=47 βαθμους.Κανω βιδες ξανα την κονσολα για να δω αν πιανουν καλα στις ψυκτρες και ειδα οτι κουμπωναν τελεια,ξανα βαζω παστα(ενα λεπτο στρωμα σε καθε μια)αλλα και παλι ο cell=85.Λετε να εχει προβλημα η παστα κατω απο το ihs του cell?Μου ειχε τυχει αυτο σε αλλη κονσολα και βαζοντας ξανα παστα κατω απο το ihs το προβλημα λυθηκε,αλλα δεν θελω να το ρισκαρω γιατι μπορει να την παρω στα χερια.Τι αλλο μπορει να φταιει??

Επεξ/σία από thanos123456
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα καθως πεζω το Call Of duty. κλεινει το Ps3 μονο του και σε μερικα δεν κλεινει ειναι το Fat με 80 GB λετε να αλαξω παστα

Δημοσ.

αν η αιτια που κλεινει ειναι απο θερμοκρασια και οχι απο κατι αλλο,

ναι θελει ανοιγμα καθαρισμα το εσωτερικο της κονσολας και αλλαγη παστας.

Και καλο ειναι μεχρι να το κανεις μη δουλευεις την κονσολα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπερθέρμανση PS3 Slim ύστερα από αλλαγή πάστας

Καλησπέρα,

έχω ένα ps3 slim γύρω στα 5 χρόνια και είπα να το καθαρίσω και να του αλλάξω πάστα.Τοπόθετησα την arctic ΜΧ-4. Παρατήρησα ότι μετά την αλλαγή ο ανεμιστήρας έκανε τρελό θόρυβο σε σχέση με πριν. Έχω δοκιμάσει 3 φορές να να ξαναβάλω πάστα με διαφορετικό τρόπο αλλά συνέχεια το ίδιο πρόβλημα. Στην χειρότερη μετά από 5 λέπτα ακόμα και standby άρχισε να κάνει σαν τρελό και στην καλύτερη ξεκινούσε να ανεβάζει στροφές μετά από κανένα τέταρτο όταν έτρεχα κάποιο παιχνίδι.

Τι κάνω λάθος; Υπάρχει περίπτωση να χάλασα τα clamps λυγίζοντας τα για να πιέζουν την ψύκτρα στον επεξεργαστή; 

Να προσθέσω ότι η κονσόλα μου φάνηκε μια χαρά εχθές όταν την άφησα πάνω από ώρα να τρέχει το uncharted 3 και σήμερα μετά από κανένα τέταρτο άρχισε πάλι να ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας. 

Δημοσ.

βγαλε φωτο μηπως βοηθησει

Τι ακριβώς να βγάλω photo; Όλα κουμπώνουν μια χαρά. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τα clamps του επεξεργαστή με αποτέλεσμα να μην πατά καλά η ψήκτρα αλλά αυτό δε μπορώ να το δω ούτε να το βγάλω photo.

Ακριβώς αυτό που λένε

"όταν κάτι δουλεύει δεν το φτιάχνουμε".

Μήπως έβαλες πολύ πάστα?

Όταν το ξανάνοιξα δεν είχε ξεχειλήσει η πάστα οπότε νομίζω είχα βάλει νορμαλ ποσότητα. Να δοκιμάσω να βάλω λίγο παραπάνω; Βαριέμαι την όλη διαδικασία του καθαρισμού...θα υπάρξει πρόβλημα αν όπως είναι προσθέσω λίγη ποσότητα στη μέση χωρίς να καθαρίζω πάλι;

Δημοσ.

Θα ξανακάνω μία τελευταία προσπάθεια αλλά πιστεύω ότι έβαλα κανονική ποσότητα και ακολούθησα και 3 διαφορετικούς τρόπους. Εγώ τείνω στο ότι φταίνε τα clamps και δεν έρχεται σε καλή επαφή με τον επεξεργαστή η ψήκτρα. Με τη συστολή-διαστολή μάλλον αρχίζει το πρόβλημα γιατί ενώ δούλευαν όλα καλά για πάνω από μία ώρα στη δεύτερη δοκιμή που έγινε μετά από ώρες το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από λίγα λεπτά.. Αν ήταν η πάστα δεν θα το έβλεπα με την 1η;

Δημοσ.

θεμα μεταλικων clamps ειναι

λυγισε τα περισσοτερο να πιεζουν τους επεξεργαστες πολυ για να πιανουν κοντρα

• Like 1
Δημοσ.

Τα λύγισα κάμποσο όταν πρωτοάνοιξα την κονσόλα. Υπάρχει περίπτωση άμα το παράκανα να δημιούργησε πρόβλημα; Θα ξαναδοκιμάσω να τα λυγίσω κι άλλο αύριο.

Δημοσ.

Άλλαξα πάλι πάστα βάζοντας όσο λεπτότερη στρώση μπορούσα και λύγισα παραπάνω τα clamps αλλά πάλι  μετά το 20λεπτο αρχίζει να ανεβάζει στροφές. To αφήνω standby αλλά οι στροφές δεν πέφτουν όση ώρα και να περάσει.

Παραθέτω φωτογραφίες μετά την εφαρμογή της πάστας και των clamps.

post-73061-0-90176500-1433931725_thumb.jpgpost-73061-0-56189600-1433931816_thumb.jpg

Δημοσ.

εγω θα ρωτησω κατι αλλο......

οταν "ξεκουμπωσες" την motherboard απο το μεταλλικο

περιβλημα,το ps3 το ειχες σε λειτουργια πριν η οχι?

βγηκε ευκολα η motherboard η σε δυσκολεψε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...