Arikado Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οι θερμοκρασια δωματιου μου ειναι κοντα στους 26 βαθμους.Δε νομιζω να παιζει τοσο σημαντικο ρολο την ωρα που εξω η θερμοκρασια φτανει τους 33-36C.Σκεφτομαι να προσπαθησω να ανοιξω το περιβλημα και να βαλω παστα στoν CPU αλλα εχω δει πως θελει τεραστια προσοχη και πως περα απο την παστα χρειαζεται και αλλη μια "κολα" αν καταλαβα καλα για να πιασει τελειως και αντι για heatgun εχω δει να χρησιμοποιουνε κοινο πιστολακι...Πραγματικα δε ξερω τι να κανω!
mtzs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αστο ετσι και παιζε με control fan για καμια βδομαδα να στρωσει η παστα
Arikado Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αστο ετσι και παιζε με control fan για καμια βδομαδα να στρωσει η παστα Πιστευεις πως θα στρωσει η παστα απλα με το ControlFan και παιζωντας η απλα αφηνοντας ανοιχτο με το controlfan να τρεχει για ωρες?
mtzs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οχι ρε συ. παιζε κανονικα, αλλα μη το φορτωσεις με κανα Last Of Us ουτε GOW3 η Uncharted 2,3 Αμα το εχεις ανοιχτο σε idle mode παιζει να ανεβαζει και πιο πολυ. (ειναι το παραδοξο που λεγαμε)
Arikado Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) χμ....δηλαδη λες πως αν παιζω με ανοιχτο το controlfan για 2-3 ωρες τη μερα θα στρωσει η παστα και ισως δω καποια διαφορα? (οταν φορτωνα το The last of us δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα με θερμοκρασιες με το controlfan σε payload mode φυσικα) Το εχω ανοιχτο εδω και 3 ωρες απλος στην οθονη του ControlFan σε payload και η θερμοκρασια του CPU ειναι σταθερη στους 61C. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2014 από Arikado
mtzs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 μια χαρα εισαι με τετοια θερμοκρασια. Συνεχισε να παιζεις μαξιμουμ 3-4 ωρες τη μερα με control fan Σε μια εβδομαδα -10 μερες ελεγξε ποσο θα παει η CPU οταν το εχεις σε iddle μεσα στον ΜΜ
Arikado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το εχω ανοιχτο για 6μιση ωρες στην start screen του controlfan σε payload και η θερμοκρασιες σταθερες CPU 57-58C και RSX 47-48.Θα πρεπει να παιξω και καποιες ωρες για να δω σωστα?Θα "στρωσει" η παστα κανοντας αυτη τη διαδικασια για καμια βδομαδα?
mtzs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ναι θα στρωσει αλλα το εχεις πολλες ωρες ανοιχτο δε χρειαζονται τοσες 3-4 ωρες gameplay τη μερα θελει.
Arikado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Διαβασα καπου πως αν αλλαξεις ανεμηστηρα αι βαλεις εναν με 19 λεπιδες μειωνεται η θερμοκρασια δραματικα.Το εχει δοκιμασει κανεις?
vrwmiaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ένα άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις τρύπες το καπάκι εκεί που είναι ο ανεμιστήρα ς να φεύγει η ζεστή.είχε δει βίντεο
Arikado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 βασικα δεν εχω δει καποιο video αν μπορει καποιος να ανεβασει ενα.επισης εχω δει καποια coolers για PS3 phat κοντα στα 10-14Eυρω που μπαινουν μπροστα με USB θυρα κανουν δουλεια?
panbil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Διαβασα καπου πως αν αλλαξεις ανεμηστηρα αι βαλεις εναν με 19 λεπιδες μειωνεται η θερμοκρασια δραματικα.Το εχει δοκιμασει κανεις? οσα φατ εχω ανοιξει 19 εχουν γιατι παλια ειχα διαβασει κατι αναλογο και εγω και τοο κοιτουσα επιτηδες δεν βρηκα καποιο με λιγοτερες αλλα πριν πας για αγορα ανοιξε το και δες
Arikado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Να δοκιμασω να το τρεξω χωρις το Controlfan να δω αν εγινε τπτ η οχι ακομα?Γενικα με το Controlfan στο payload πιανει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες!Το εχς αφησει ανοιχτο συνολο 11 ωρες και η θερμοκρασια ειχε φτασει πιο πολυ στους 62C.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Να δοκιμασω να το τρεξω χωρις το Controlfan να δω αν εγινε τπτ η οχι ακομα?Γενικα με το Controlfan στο payload πιανει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες!Το εχς αφησει ανοιχτο συνολο 11 ωρες και η θερμοκρασια ειχε φτασει πιο πολυ στους 62C. Το payload όπως με είπε και ο ερμακ τρώει πόρους από το σύστημα, το έβαλα στο 0χ65 η και κάνα 2 μονάδες λιγότερο και είναι μια χαρά, άσε που φορτώνει και πιο γρήγορα
Arikado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ο payload όπως με είπε και ο ερμακ τρώει πόρους από το σύστημα, το έβαλα στο 0χ65 η και κάνα 2 μονάδες λιγότερο και είναι μια χαρά, άσε που φορτώνει και πιο γρήγορα Oταν λες τρωει πορους και φορτωνει πιο γρηγορα τι ακριβως εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα