Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θεμα με τα pkg απο που προηρθε?

δλδ θα πρεπει να κανω εγκατασταση το qa για να λειτουργησουν?ουτε σε 3.55 δεν μπορουσα να τα δω.δεν μπορω να εγκαταστησω κανενα pkg.

τι να κανω?

Δημοσ.

ναι ειναι λιγο "κουλο" που δεν στα εμφανιζει τα pkg

δεν μου εχει τυχει ποτέ αλλα παιζει να φταιει το qa

αναγκαστικα απο rebug toolbox τα ενεργοποιεις

αφου εχεις βαλει απο recovery με την σειρα ΗΑΒΙΒ 999-

ROGERO 3.55 3v7-install rebug toolbox/enable qa

Δημοσ.

ναι ειναι λιγο "κουλο" που δεν στα εμφανιζει τα pkg

δεν μου εχει τυχει ποτέ αλλα παιζει να φταιει το qa

αναγκαστικα απο rebug toolbox τα ενεργοποιεις

αφου εχεις βαλει απο recovery με την σειρα ΗΑΒΙΒ 999-

ROGERO 3.55 3v7-install rebug toolbox/enable qa

Καποιο Tutorial για ολα αυτα π λες?δλδ τι ειναι το rebug toolbox τι κανει κ πως το ενεργοποιω?και θα πρεπει νσ περασω το "ΗΑΒΙΒ 999-

ROGERO 3.55 3v7-install rebug toolbox/enable qa" πανω απο το 4.70?

Δημοσ.

Πφφφφφφφφφφφφ!!!

Πραγματικα δε ξερω τι να κανω!!!!!!

Εκανα εγκατασταση το Habib 999 περασα και το Rogero 3.55 downgrader.Ολα εγιναν install χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!!!

παταω για να βρει pkgs στο Install Package και δε μου τα βγαζει παλι!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασα το τ toolbox rebug αλλα οταν το τρεχω τπτ μαυρη οθονη.Το ιδιο συμβαινει αν τρεξω και το  qa flag.

Τι μπορει να φταει? και στα δυο βγαζει μαυρη οθονη και μενει εκει.Τελικα διαβαζει τα USB αλλα αργει να τα δει.

Επεξ/σία από Arikado
Δημοσ.

τα pkg αρχεια μπορεις να τα περασεις και μεσω flashfxp.Αποκτας προσβαση στα αρχειου του σκληρου δισκου και θα βρεις εναν φακελο που ριχνεις τα pkg αρχεια.Μετα πας στο  Install Package να γινουν εγκατασταση.Για να αποκτησεις προσβαση στον σκληρο του δισκου μεσω flashfxp, αν θυμαμαι πρεπει να εχεις περασμενο τον μουλτιμαν που σου δινει την ip.Υπαρχει και προγραμματακι που κανει αυτη την δουλεια αλλα ειναι σε αρχειο pkg οποτε δεν θα μπορεις να το περασεις.

Δημοσ.

Παιδια μπορω να τα περασω αλλα δεν τρεχουν!!!!ουτε το toolbox ουτε το qaflag.

Τα τρεχω και μετα μαυρη οθονη!!!!Τι αλλο να κανω????

Δημοσ.

Ναι 3.55 γραφει αλλα κολλανε ολα τα pkgs οταν παω να τα κανω εγκατασταση.Προσπαθησα να βαλω και toolbox και qa και κολλανε ολα.(μαυρη οθονη)

Προσπαθησα να βαλω αλλο update απο πανω αλλα τπτ παλι το ιδιο.(εχω εχω περασει το 3.55 και το βλεπω στο system settings οταν παω να παρασω αλλο update δεν το αναγνωριζει και μοτ γραφει habib 999 και πανω λογισμικο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναπερνα Περνα Rogero 3.55 v7

και δες αν σου δουλευει το install package files.

και βαλε QA

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Φιλε μου πραγματικα κουραστηκα!Μολις ειδα πως στο Blue Ray ηταν κομμενο το κληψακι αν ειναι δυνατον!!!!

Απο οτι εχω καταλαβει ουτε το QA χρειαζεται το Drive για να δουλεψει.πηρα το Drive απο το παλιο και το κολλησα με ταινια...

Η κονσολα ειναι σε αθλια κατασταση δε ξερω αν πρεπει να ασχοληθω αλλο μαζι της.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, ως αρχάριος πιστεύετε ότι θα πρέπει καθημερινά να βάζουμε ένα όριο σχετικά με το χρόνο χρήσης του ps3; Γιατί διάβασα από την αρχή το θέμα και είναι η αλήθεια φοβήθηκα λίγο μη τα τινάξει εντελώς η κονσόλα από την χρήση.

Δημοσ.

Καλημέρα, ως αρχάριος πιστεύετε ότι θα πρέπει καθημερινά να βάζουμε ένα όριο σχετικά με το χρόνο χρήσης του ps3; Γιατί διάβασα από την αρχή το θέμα και είναι η αλήθεια φοβήθηκα λίγο μη τα τινάξει εντελώς η κονσόλα από την χρήση.

αν 1 φορα τον χρονο την ανοιγεις για καθαρισμα και αλλαγη παστες,

δεν θα εχεις ποτε προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...