Salepaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, Αγορασα εναν ssd. Αυτον εδω https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB.html. (kingston ssd nowV300 120gb). Απο χθες το απογευμα προσπαθω να του περασω τα windows κι ενω ολα πανε καλα, στο τελος που λεει "Ολοκληρωση εγκαταστασης".. ΚΟΛΛΑΕΙ...!!! Την εγκατασταση την κανω απο bootable usb. Τον ελευταιο καιρο εχω κανει κι αλλα ΦΟΡΜΑΤ και σε κανενα δεν ειχα προβλημα. Εσβησα τα windows μεσα απο τα φλασακι και τα ξαναπερασα αλλα τα ιδια. Δοκιμασα αλλη εκδοση, εβαλα τα 32bit μηπως και δουλεψει αλλα ΚΟΛΛΑΕΙ σε ολα..!! Τι μπορει να ειναι..?? Μηπως εχει καποια ιδιαιτεροτητα λογο οτι ειναι καινουριος ο δισκος..??
vrykolakas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δε νομίζω. Έχω τον ίδιο ακριβώς δίσκο και με το που τον αγόρασα του πέρασα με τη μία επιτυχώς τα 7 64bit.
Salepaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ασε με και κοντευω να σκασω απο χθες. Δοκιμασα απο το φλασακι.. ΤΙΠΟΤΑ. Δοκιμασα απο το CD.. ΤΙΠΟΤΑ. Εβαλα αλλη εκδοση (home basic κλπ).. ΤΙΠΟΤΑ...!!
Salepaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι το εκανα. Το εψαξα λιγο και ειδα οτι επρεπε να ειναι στο AHCI και μπηκα bios και το αλλαξα. Εμενα ηταν στο ide. Αλλα πριν κανενα 3μηνο ειχα κανει φορματ στον παλιο ssd και αυτα ide/ahci δεν τα ειχα πειραξει. Και η επιλογη ηταν ide.
vrykolakas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τι να σου πω... Δε δοκιμάζεις να βάλεις τα xp sp3 και μετά να δοκιμάσεις να περάσεις από πάνω τα 7;
Salepaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εβαλα τον ssd πανω σε ενα πιο παλιο συστημα που εχω. (C2d/2g ram). και εκανε κανονικα την εγκατασταση. ( windows7 ultimate 64bit). Αφου τελειωσε και εκανε κανονικη εκκινηση των windows τον εβγαλα και τον εβαλα στο κανονικο μου pc αλλα μου βγαζει "επιδιορθωση των windows".
giannisTsi7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το κανει αυτό καμια φορά φιλέ μου επειδή κρατάει τα specs του προηγούμενου hardware ειτε σου βγάζει επιδιόρθωση ειτε σου κανει επανεκκινήσεις στο bootarισμα!
fingolfingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αρχικά να πω ότι δεν κάνουμε ποτέ format σε ssd. Κάνουμε secure erase είτε μεσώ της μητρικής (αν έχει επιλογή) είτε μεσώ προγράμματος του κατασκευαστή. Εγώ θα πρότεινα να βάλεις τον ssd μόνο του στο μηχάνημα (χωρίς μηχανικούς σκληρούς) και να δοκιμάσεις ξανά. Αν δεν το έχει κάνει ήδη φυσικά.
Salepaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλημερα. Ετοιμος ο ssd. Κατεβασα το EaseUS Todo Backup και εκανα clone τα windows απο τον παλιο ssd στον καινουριο. Αρχικά να πω ότι δεν κάνουμε ποτέ format σε ssd. Κάνουμε secure erase είτε μεσώ της μητρικής (αν έχει επιλογή) είτε μεσώ προγράμματος του κατασκευαστή. Εγώ θα πρότεινα να βάλεις τον ssd μόνο του στο μηχάνημα (χωρίς μηχανικούς σκληρούς) και να δοκιμάσεις ξανά. Αν δεν το έχει κάνει ήδη φυσικά. Γτ δεν του κανουμε format..?? Παθαινει κανενα σοκ και γεια σας μετα..?? Οσο φορες κι αν προσπαθησα.. Με οποιο τροπο κι αν προσπαθησα ποτε δεν καταφερε να ολοκληρωθει η εγκατασταση. Οπως εγραψα και πιο πανω τον εβαλα για δοκιμη σε εναν παλιο που εχω C2D και η εγκατασταση εγινε κανονικα.
fingolfingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν κάνουμε format όπως δεν κάνουμε και defrag για να αποφύγουμε έγραφες στον SSD. Το να κάνεις ένα γρήγορο format πριν την εγκατάσταση των windows δεν είναι πρόβλημα. Το κανονικό format είναι. Επίσης πολλοί λένε ότι μετά το secure erase έχει τις επιδόσεις και την κατάσταση που είχε όταν τον αγόρασες. Με το format τα δεδομένα απλά γίνονται μη προσβάσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα