pavloa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Έχω σύνδεση cyta 4mbps αν την αλλάξω σε 8mbps πόσο θα πιάνω;;; μπορώ κάπως να το ελέγξω πριν το την αλλάξω ;;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 θεωρητικά με τέτοιο snr θα πιάσεις όλο το 8άρι μιας η γραμμή σηκώνει κοντά 19Mbps αν δεν έχω κάνει λάθος στον υπολογισμό μου. πρακτικά δεν μπορώ να σου εγγυήθω κάτι δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκονται τα καλώδια σου και τι απώλειες μπορεί να έχεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 το max rate (δλδ το μέγιστο θεωρητικό της γραμμής) που δείχνει το router είναι τα 17mbps, οπότε θα είσαι μια χαρά και σε 24αρι πακέτο...
pavloa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 τελικά πείρα την cyta και θα μου το κάνουν 8 mbps...ελπίζω να πιάσω έστω τα 7.... ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κανονικά αφού έχεις "αέρα" μέχρι τα 17, θα πρέπει να κλειδώνεις ακριβώς 8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα