Προς το περιεχόμενο

Secret Ponchos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει τη συγκεκριμενη συζητηση απειρες φορες με διαφορους φιλους. Πως και δεν εχουν βγαλει ενα Western mmo της προκοπης ως τωρα. Ενδιαφερον το παραπανω αλλα το κοβω για diablo clone. Το θεμα ειναι να βγαλουν ενα mmorpg στο κοσμο της αγριας δυσης. Σκεφτειτε τωρα raid με θεμα ληστεια σε τρενο, 2 factions ινδιανοι-αμερικανοι, dungeons με ληστειες σε τραπεζες κτλ κτλ. Το χουν ριξει ολοι στο fantasy. Αντε να δουμε και τιποτα διαφορετικο....Anyway φαινεται ενδιαφερουσα σαν προσπαθεια και στα 9 ευρω περιπου που το εχει το steam (και 25 στο πακετο των 4ρων ατομων) ειναι μια χαρα.

- EDIT: Μολις τωρα διαβασα εδω http://secretponchos.com/game-modesκαι καταλαβα οτι ειναι arena mode mmo. Οκ δεν ειναι diablo clone το παιρνω πισω :P

Δημοσ.

Ναί είναι Arena, έχουν δώσει early access με 8 euro!!!

Εγώ το πήρα και μπήκα, έχει πολύ συμπαθητικά γραφικά, το gameplay είναι πολύ καλό αλλα θέλει λίιιγο βελτίωση οπως και μερικά animations, απο μουσική εντάξει, μόνο που ακούς γουστάρεις!!!!

Παίδες, αξίζει, απο early access ακόμα φαίνεται καλό!

Δημοσ.

Τελικα μπορεις να παιξεις με mouse+keyboard ή θελει gamepad? Γιατι διαβασα μερικα reviews και ολοι γκρινιαζουν γιαυτο το λογο.

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ η αισθητική του. Δε μπορώ να έχω γνώμη για ισορροπίες, διαφορετικές δυνατότητες κλπ αλλά μετά χαράς να το δοκιμάσω όταν βγει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναί, παίζει με keyboard+mouse αλλα θέλει λιιιγο βελτίωση (λεπτομέρειες). παίζει μια χαρά όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...