exypnakias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γεια σας, άλλαξα όνομα στον υπολογιστή μου και μου έβγαλε ένα χρήση μη τυπικού ονόματος και κάτι για το δίκτυο. Εγώ δεν έχω δίκτυο απλά έχω έναν υπολογιστή! Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή μετά την επανεκκίνηση στα windows επειδή πάτησα ναι;
jim_p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πως τον ειπες? Το ονομα εχει πχ slashes ή ανω-κατω τελειες ή παρενθεσεις και αλλα τετοια?
exypnakias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πως τον ειπες? Το ονομα εχει πχ slashes ή ανω-κατω τελειες ή παρενθεσεις και αλλα τετοια? Όχι, το όνομα είναι aris-tha
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Συνήθως κάτι τέτοια κάνει το net framework.
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν θα εχεις πρόβλημα επειδή αλλαξες όνομα απλα επειδή μαλλον έβαλες - μεσα στο όνομα για αυτο και σου βγάζει αυτο το μύνημα
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Η παύλα είναι αποδεκτός χαρακτήρας για όνομα υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα