Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικό post  με blower εκρηκτικό! http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html

Νομίζω ότι πληρώνεις παίρνεις , μερικές φόρες!

κοιτα επειδη και γω γιαυτο ανοιξα το ποστ και εχω διαβασει 2-3 τετοια ατυχηματα, εσυ τι μου προτινεις? υπαρχει ένα καλο που να το χρησιμοποιο αφοβα και ωρα και να μην κανει καμια εκρηξη κιολας?

Δημοσ.

κοιτα επειδη και γω γιαυτο ανοιξα το ποστ και εχω διαβασει 2-3 τετοια ατυχηματα, εσυ τι μου προτινεις? υπαρχει ένα καλο που να το χρησιμοποιο αφοβα και ωρα και να μην κανει καμια εκρηξη κιολας?

To skill, που έχεις ήδη βρει έχω πάρει , 4-5  χρόνια τώρα.

Κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα.

Ελαφριά χρήση βέβαια (ερασιτεχνική) ..

Δημοσ.

To skill, που έχεις ήδη βρει έχω πάρει , 4-5  χρόνια τώρα.

Κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα.

Ελαφριά χρήση βέβαια (ερασιτεχνική) ..

αξιζει δηλαδη τα λεφτα του? αυτο που λεγανε για το αλλο το κινεζικο οτι μεχρι 30 δευτερα πρεπει να γινεται η χρηση αλλιως υπαρχει κινδυνος για να σκασει ισχυει και στο skil? ή στο skil μπορω και 5 λεπτα να το χρησιμοποιησω την καθε φορα που λεει ο λογος?

και κατι τελευταιο αυτο με τα καρβουνακια που λεγανε παλι για το κινεζικο? θελει και στο skil αλλαγη? ή τιποτα?

edit:

ειμαι απο το account του αδερφου μου ελπιζω να μην πειραζει που εγραψα απο το δικο του?

Δημοσ.

Κάνω ελαφριά χρήση όπως σου είπα.

Κανένας περιορισμός στη χρήση , πότε δεν το έχω βέβαια δουλέψει πάνω από 2-3 λεπτά συνεχόμενα ,δεν χρειάστηκε.

Η εισαγωγή αέρα να είναι πάντα καθαρή.  (Όπως τα πιστολάκια για τα μαλλιά γιατί υπερθερμαίνονται.)   

Έχει ρυθμιστή στροφών για την ένταση του αέρα που βγάζει.

Αν τα πιάσεις και τα δυο στο χέρι καταλαβαίνεις τη διάφορα, γενικά στη ποιότητα κατασκευής.

Για τα καρβουνάκια δεν γνωρίζω- δεν χρειάστηκε μέχρι σήμερα,  και στο manual που κοίταξα δεν αναφέρει κάτι. θα πρέπει να ρωτήσεις και αν μάθεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε με.

Δημοσ.

Κάνω ελαφριά χρήση όπως σου είπα.

Κανένας περιορισμός στη χρήση , πότε δεν το έχω βέβαια δουλέψει πάνω από 2-3 λεπτά συνεχόμενα ,δεν χρειάστηκε.

Η εισαγωγή αέρα να είναι πάντα καθαρή.  (Όπως τα πιστολάκια για τα μαλλιά γιατί υπερθερμαίνονται.)   

Έχει ρυθμιστή στροφών για την ένταση του αέρα που βγάζει.

Αν τα πιάσεις και τα δυο στο χέρι καταλαβαίνεις τη διάφορα, γενικά στη ποιότητα κατασκευής.

Για τα καρβουνάκια δεν γνωρίζω- δεν χρειάστηκε μέχρι σήμερα,  και στο manual που κοίταξα δεν αναφέρει κάτι. θα πρέπει να ρωτήσεις και αν μάθεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε με.

οκ. αυτο που λες για καθαρη εισαγωγη αερα, πρεπει να καθαριζω κατι εγω δηλαδη??
τωρα για τα καρβουνακια δεν νομιζω να ξερουν αν ρωτησω και στο eshop αλλα για να μου λες οτι το εχεις 4-5 χρονια και δεν εχεις ασχοληθει με καρβουνακια και τετοια τοτε δεν θα χρειαζεται, αρα μια χαρα!
τωρα αυτο με το ρυθμιστή στροφων ποσο πρεπει νανε για ενα PC ποσο πρεπει νανε οι στροφεσ συνηθως??( απο περιεργια αυτο το τελευταιο)....

Δημοσ.

Όπως το πιστολάκι των μαλλιών στο πίσω μέρος δεν πρέπει να έχει τρίχες ή χνούδια (με το χέρι τα καθαρίζεις)

Εγώ το πήρα από μαγαζί με εργαλεία που έβγαινε φθηνό στο skroutz και μάλιστα μου πρότειναν και ετήσιο service με 10-12 ευρώ για να επεκτείνω την  εγγύηση αλλά δεν το πήγα ποτέ.

Για την ένταση θα τη βρεις μόνος σου (έχει να κάνει και με την απόσταση που το κρατάς).

Να θυμάσαι μόνο να μπλοκάρεις με ένα μολυβάκι τα ανεμιστηράκια να μη γυρνούν σαν τρελά στο φύσημα γιατί μπορεί να γίνει ζημία.

Δημοσ.

Αντί να παίρνετε όλες αυτές τις blower-μπουρδες και να γεμίζετε τον τόπο σκόνες, αγοράστε ένα κιτ με ανταλλακτικες κεφαλές για την ηλεκτρική σκούπα σας να κάνετε δουλειά.

Δημοσ.

μιας και διαβαζα για καποια πειρστατικα απο 2-3 που διαβασα για αυτα τα blower των 20 ευρω, αξίζει να παω σε κατι πιο ακριβο οπως αυτο? http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-skil-8600aa-600watt-f0158600aa-p-TLS.090102

αξιζει να δωσω τα διπλα για αυτο το blower??  ...

Όχι.

Αντί να παίρνετε όλες αυτές τις blower-μπουρδες και να γεμίζετε τον τόπο σκόνες, αγοράστε ένα κιτ με ανταλλακτικες κεφαλές για την ηλεκτρική σκούπα σας να κάνετε δουλειά.

Ότι είναι μπούρδες για κάποιον, μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιον άλλο. Μην κρίνεις.

/sc

Δημοσ.

Ρε παιδια ολοκληρη φιλοσοφια για ενα απλο εξαρτημα.Αγοραστε ενα blower της ταξης των 15-20 ευρω και με λογικη και προσεκτικη χρηση ειστε καλα.Δεκα χρονια εχω το δικο μου και κανενα προβλημα.Αυτο το περιστατικο που εσκασε,ειναι πολυ σπανιο και δεν ξερουμε μπορει να υπηρχε προβλημα με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου του, η η πριζα του να ηταν ελαττωματικη.

Δημοσ.

DO NOT be tempted to use your vacuum cleaner to clean the components inside the computer. WHY? A vacuum cleaner will generate static electricity that could ultimately damage the internal components (such as the motherboard).

http://www.howtogeek.com/57870/ask-how-to-geek-why-you-should-never-vacuum-your-pc-converting-books-for-the-kindle-and-controlling-multiple-computers-with-one-keyboard/

http://whatsonmypc.wordpress.com/2011/11/17/clean-computer/

...κατι τέτοια σχολια με εκαναν να μη χρησιμοποιω σκουπα. Αν καποιος εχει εμπειρια ας πει τη γνωμη του.

Δημοσ.

Το blower δεν βγάζει στατικό ηλεκτρισμό όπως η σκούπα ?

Κάπου διάβαζα ότι τα σκουπάκια μπαταρίας δεν βγάζουν στατικό ηλεκτρισμό επειδή συνδέονται σε πρίζα, 

Κάποτε έκαψα (?) μία sapphire radeon 4800 λόγω εσωτερικού καθαρισμού με σκούπα και από τότε είμαι με μπουκαλάκια πεπιεσμένου αέρα.....

Δημοσ.

Αν το θες γενικα για το PC οκ. Αλλα στην θεση σου θα μαζευα χρηματα και θα επερνα ενα κομφλερ οπου σιγουρα θα το χρησιμοποιεις και γενικα αλλες δουλεις (απο καθαρισμα σε αυτοκινητο μεχρι και και οτι μπορεις να φανταστεις) Οσο για την υγρασια μπορεις να βαλεις ενα εξαρτημα, νεροπαγιδα λεγεται και κοστιζει 10 ευρω. 

Ετσι εχω κανει εγω εδω και χρονια και πιστεψε με, το PC οταν το καθαριζω ειναι σαν να το αγορασα μολις τωρα. Δυστηχως λυσεις με πινελακια και πιστολακια-σκουπες δεν κανουνε τελεια δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...