lefteris crf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εχω ενα λαπτοπ της hp,compaq nx 9010,και δεν ξεκιναει. Βγαζει το λογοτυπο των windows,ξεκιναει και τρεχει η μπαρα απο κατω,και μετα απο περιπου 1-1,5 λεπτο,κανει επανεκκινηση μονο του. Δοκιμασα και του εκανα format,περνωντας τα win απο την αρχη,αλλα, μολις φτανει στο ιδιο σημειο,παλι τα ιδια.. καμμια ιδεα?
SPANK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Σε πρώτη φάση δες αν στο bios υπάρχει η επιλογή στους δίσκους για ahci ή ide οποτε και βάλε το ide , δοκίμασε καποιο αλλο δισκάκι με windows και αν σου κανει παλι τα ίδια ειναι πιθανόν ο δίσκος να εχει πρόβλημα οποτε βάλε τον σαν 2ο σε ενα αλλο pc και κανε έλεγχο με το hdsentinel
coolerman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 νομίζω το μοντέλο αυτό είναι "γέρος" ο δίσκος πρέπει να είναι 2.5'' ide/ata(Πρέπει να βρείς αντάπτορα η θήκη για να τον ελένξεις) μήπως έχει αλλού πρόβλημα;;θερμοκρασίες π.χ?
lefteris crf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ναι,όντως ειναι παλιό,αλλα,για την χρήση που το θέλω ειναι οκ! Εχει δίσκο IDE,και δεν προλαβαίνει να ζεσταθει,γιατί κλείνει στο 1 λεπτό. Αυριο,θα βγάλω τον δίσκο για έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα