Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντος iphone 5  kai 5s  το παίρνουν όλοι γιατι όντος δεν συγκρίνεται με άλα κινητά τόσα προβλήματα δεν βγάζει κανένα άλλο τηλέφωνο ο αδερφός μου άλλαξε 4 φορές  το iphone 5  και άλλες 3 μέχρι τώρα το 5ς  τυχεο;; μόνο με το 4 ήταν ευχαριστημένος  μετά από εκεί το παντρεύτηκε το τηλέφωνο  .  εταιρία που δίνει εγγύηση 1 χ΄ρονο στο τηλέφωνο και 6 μήνες στα παρελκόμενα  είναι για κλάματα. γιατί δίνει τόσο εγγύηση αφού είναι άπαιχτο φοβερό και όλα αυτά που λένε οι φανατικοί οπαδοί του iphone΄΄

Δημοσ.

@Kostas1984 σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο, τωρα τελευταια ειχαν πολλα προβληματα, ας ελπισουμε να διορθωθει η κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

το ξέρω ότι δε έχω άδικο βεβαία δεν τα ισοπεδώνω όλα  αναγνωρίζω ότι τα iphone είναι πολύ καλά τηλεφωνά και σίγουρα είναι μέσα στα 5 κορυφαία αν όχι το κορυφαίο αλά δεν μπορώ ώμος να ακούω οπαδούς τηλεφώνων  και λένε τα iphone καλύτερα ενώ από το 4ς και μετά βγάζουν ένα σωρό προβλήματα η μπαταριά  πέφτει γρήγορα  χάνει το σήμα  κολλάει  και άλα τέτοια  σου λέω ο αδερφός μου 4 φορές άλλαξε το 5 και το 5ς ήδη το έχει αλλάξει 3 φορές συν ότι μέσα σε 9 μήνες του χάλασε ο φορτιστής ενώ  είναι πολύ μεγάλος ψείρας στο θέμα τηλεφώνου και περιμένει πως και πως να το διώξει μήπως πάρει το 6 η να πάει σ εαλη εταιρία  ο φίλος του έχει ακόμα το 4 και δε του έχει βγάλει κανένα πρόβλημα έκτος από το κουμπάκι  που από την πολλή χρίση  κάποιες φόρε δεν πιάνει

Δημοσ.

εμενα παλι αν εξαιρεσεις το πρώτο που πηρα και ήταν DOA λογω προβλήματος στην κεραία, δε μου εχει βγάλει ποτε τιποτα... σκυλι μαυρο ειναι... Σε 4 άτομα που ξερω μονο ο ενας το άλλαξε μια φορά καθως μετα απο υπερθερμανση (4 ώρες ξεχασμένο στο αμαξι - αυγουστο) πέταξε -1 Hardware error ή καπως ετσι...

Για μένα αξίζει η αγορά του αλλα μετα την έλευση του νέου... Εγω θα παω κατευθείαν για το 6αρι ή μεταγενέστερα 6S... μακρια απο το πρασινο ρομποτ πλεον, βαρέθηκα..!

Δημοσ.

Μακρια απο iphone αν θες την ψυχικη σου υγεια.Πανε σε ναυαρχιδα android στα 400-450 ευρω max.Παραπανω δεν αξιζει κανενα κινητο ειδικα αν μιλαμε για τα υπερτιμημενα iphone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...