Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα κι αν αποφασίσεις να παρεις το 5s, να περιμένεις 1-2 μήνες γιατί έρχεται το 6 στις αρχές Σεπτ οποτε θα πέσει πολύ η τιμή του 5s. Επισης εφόσον ειναι κοντά η έλευση του 6 ασε να βγει, να δεις εαν σου αρέσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να το πάρω αλλά πρώτα θα περιμένω το 6. Εσείς τη λέτε αξίζει;

Επειδή είμαστε πολύ κοντά στην παρουσίαση του 6 εγώ θα έλεγα να περιμένεις να το δεις και μετά να αποφασίσεις ποιο σου κάνει περισσότερο. Κρίμα να το μετανιώσεις, κάνε λίγη υπομονή και αποφασίζεις

Δημοσ.

Θα περιμένω το καινούριο απλά μόνο και μόνο αν την οθόνη το αποκλείω.Είχα lg 4x hd και το έδωσα λόγω του μεγέθους της οθόνης. Απλά θέλω γνώμες για το 5s μιας και είμαι καινούργιος σε apple. Και από που πιστεύεται ότι πρέπει να το πάρω. Η αγορά θα γίνει μετά την Πτώση τιμών. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πτώση τιμών σε προϊόντα Apple είναι ανύπαρκτη. Καλό σαν τηλέφωνο το 5s αν θες να δουλέψεις σε ios. Τιμολογιακά όμως πολύ ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Σαν value for money υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.

• Like 3
Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ , και εγω παντα ειχα μια απορεια , ( οχι για τον φιλο που φτιαχνει το ποστ, αλλα γενικα ) 

ολοι ειναι με ενα iphone στο χερι . μολις βγει το καινουργιο πετανε το παλιο . πω ςγινετε να σας περισευουν 600+ ευρω για κινητο και μετα να ειστε χωρις καρτα, ολο να λετε δεν εχω λευτα ουτε για να φαω, και αλλα πολλα ,

το εχω παρατηρησει παντου αυτο . ολοι οι ελληνες κλαιγομαστε για την κριση , το iphone ομως το εχουμε και θα το εχουμε ακομα και αν μας το κλεψουν, θα παρουμε καινουργιο δηλάδη.. 

μηπως θελουμε και τα παθενουμε ? λεω εγω τωρα...

οσο για το αν αξιζει ? οχι δεν αξιζει , ειναι πανακριβο και υπαρχουν κινητα ανταξια του πολυ φθηνοτερα. 

το αν ειναι καλο κινητο εκει ναι θα μπορουσαν να σου πουν ολοι πως ναι ειναι καλο κινητο , αλλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ .. για τα χρηματα του

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει.Περιμενε το εξαρι η πανε για κανενα xperia z1 compact εφοσον δεν θες μεγαλο κινητο.Το 5s στην τιμη που εχει ειναι πανακριβο για αυτα που δινει

Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ , και εγω παντα ειχα μια απορεια , ( οχι για τον φιλο που φτιαχνει το ποστ, αλλα γενικα ) 

ολοι ειναι με ενα iphone στο χερι . μολις βγει το καινουργιο πετανε το παλιο . πω ςγινετε να σας περισευουν 600+ ευρω για κινητο και μετα να ειστε χωρις καρτα, ολο να λετε δεν εχω λευτα ουτε για να φαω, και αλλα πολλα ,

το εχω παρατηρησει παντου αυτο . ολοι οι ελληνες κλαιγομαστε για την κριση , το iphone ομως το εχουμε και θα το εχουμε ακομα και αν μας το κλεψουν, θα παρουμε καινουργιο δηλάδη.. 

μηπως θελουμε και τα παθενουμε ? λεω εγω τωρα...

οσο για το αν αξιζει ? οχι δεν αξιζει , ειναι πανακριβο και υπαρχουν κινητα ανταξια του πολυ φθηνοτερα. 

το αν ειναι καλο κινητο εκει ναι θα μπορουσαν να σου πουν ολοι πως ναι ειναι καλο κινητο , αλλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ .. για τα χρηματα του

+1 Και ειλικρινά πολλά παιδιά ηλικίας 16-18 έχουν iphone 4s-5-5s και μετά λένε ότι δεν έχουν να φάνε κτλ κτλ και η χρήση τους είναι φβ και κλήσεις και άντε και κανένα παιχνιδάκι δηλαδή τα ίδια πράγματα  που κάνουν κινητά αξίας 250-300 ευρώ. Σόρρυ για το offtopic. όσον αφορά το θέμα και εγώ λέω να περιμένεις το 6αρι και τότε αποφασίζεις τότε τι θα πάρεις.

Δημοσ.

+1 Και ειλικρινά πολλά παιδιά ηλικίας 16-18 έχουν iphone 4s-5-5s και μετά λένε ότι δεν έχουν να φάνε κτλ κτλ και η χρήση τους είναι φβ και κλήσεις και άντε και κανένα παιχνιδάκι δηλαδή τα ίδια πράγματα  που κάνουν κινητά αξίας 250-300 ευρώ. Σόρρυ για το offtopic. όσον αφορά το θέμα και εγώ λέω να περιμένεις το 6αρι και τότε αποφασίζεις τότε τι θα πάρεις.

Λοιπόν, συμβουλεύω να αγοράζετε κινητό με βάση τι χρειάζεστε πραγματικά και όχι τι σας εντυπωσιάζει. Διαβάστε, ακούστε αλλά κυρίως δοκιμάστε. Πάντα το επόμενο μοντέλο είναι "πριν την επόμενη γωνία". Αποφασίστε ποιό τρένο θα πάρετε γιατί θα μείνετε με αυτό για κάποιο διάστημα. ΜΕτά σίγουρα θα μεταβείτε σε άλλο. Δεν παντρευόμαστε τα κινητά. Πάντα πρέπει να συγκρίνονται τα specs αλλά πολλά είναι και θέμα αισθητικής, ακόμα και αισθήσεων (για αυτό συστήνεται να "ακουμπάτε" τη συσκευή πριν την αγοράσετε. Ακούστε τον ήχο της, δείτε ένα βίντεο, τραβήξτε μια φωτογραφία κλπ.). Σήμερα η πλατφόρμα Android κατέχει τη μεγάλη πλειοψηφία των κινητών, αλλά συχνά εγκλωβίζει τα μοντέλα σε συγκεκριμένες εκδόσεις του λογισμοκού, οπότε μια σημαντική αναβάθμιση θα επιφέρει και αντικατάσταση. Η αγορά μεταχειρισμένων έχει σημασία, γιατί μετά από λόγα χρόνια θα βρεθείτε -πιθανώς- εκεί πωλητές ή αγοραστές. Προσωπικά, αγοράζω καινούργιο κινητό ΜΟΝΟ εφόσον μου το δίνουν με πολύ μεγάλη έκπτωση λόγω επιδότισης σε συμφέρον πάγιο. Αλλιώς, www.insomnia.gr , θα βρεις ό,τι τραβά η ψυχή σου και σε συμφέρουσες τιμές. Θα σας εκμυστηρευτώ την ιστορία μου. Το καλύτερο κινητό - μιλάμε για τηλέφωνο, όχι πανηγυράκι - ήταν το παλιό μου Blackberry. Μακράν. Στιγμιαίο text, e-mail, χιλιάδες επαφές με το δάχτυλο κλπ. Έχασε από το iPhone με την πολύ ανώτερη οθόνη αφής. Το πρώτο μου iPhone (3GS) το έδωσα στη γυναίκα μου. Το δεύτερο (4) το λειτουργώ ακόμα. Με αισθητή έκπτωση πήρα ένα 4S, το πούλησα και έβγαλα περί τα 2 κατοστάρικα. Το ίδιο και το iPhone 5. Άλλα 250 Euro. Το άσπρο μου 5S μου απέδωσε πάνω από 320 Euros - εννοείται έχω ακόμα το 4άρι και τα πάγιά μου δεν μεγάλωσαν αισθητά. Θα δω και το 6 τί καπνό φουμάρει και μάλλον θα αναγκαστώ να αλλάξω το 4άρι (που θα πιάσει κάνα 100άρικο) γιατί ήδη σέρνεται. Μιχάλης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αφού βγει το 6 το 5s θα υποστηρίζεται; Το λέω λόγο του μεγέθους της οθόνης. Και μήπως θα υπάρχει πρόβλημα με της εφαρμογές;

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το 5s αλλα περιμενε το 6 οπως λενε και οι υπολλοιποι, οσο γιατι μερικοι παιρνουν iphone και οχι κατι αλλο ειναι γιατι κανενα δε συγκρινετε μαζι του, τελειο λειτουργικο, ποιοτητα κλπ κλπ, ολα τ αλλα ειναι παραμυθια 

Δημοσ.

αρκετά καλή περίοδος για να πάρεις το 5s...πρώτον γιατί η τιμή του έχει πέσει σε ανεκτά επίπεδα, το 6 θα αξίζει για αγορά του χρόνου το πάσχα και εκτός αυτού θα δοκιμάσεις και το ios 8... ειναι πολύ καλη συσκευή, θα μπορούσε να είναι φθηνοτερη, αλλά ειναι απροβληματιστη, μαζεμενη, και δεν χωλαίνει πουθενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...