Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα, φθάνει η "μεγάλη" στιγμή να πάρω και εγώ το δίπλωμα οδήγησης επειδή όμως θέλω και για αμάξι και για μηχανάκι θα ήθελα από κάποιο που να ξέρει από αυτά να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις 

1.πόσα χρήματα περίπου θα μου στοιχίσει? μαζί και το αμάξι και το μηχανάκι μάλλον 50cc

2.πότε μπορώ να ξεκινήσω μαθήματα? τον Απρίλη έκλεισα τα 17 και κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι μπορώ να πάω απο τα 17.5 (δηλαδή τον Οκτώβριο) για τα σήματα  και οταν παω 18 πρακτική κτλπ ισχύει?
3. αν παω απο αρχές του επόμενου μήνα για το μηχανάκι και το πάρω μετά θα πρέπει να ξανά δώσω σήματα, γιατρούς και ότι άλλο..?

αυτά προς το παρών! :)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα.Αρχικα βαση νομου πρεπει να εχεις κλεισει τα 18 ετη για να ξεκινησεις οποιαδηποτε διαδικασια για διπλωμα(αυτοκινητου τουλαχιστον) και συγκεκριμενα 18 και 1 μερα.Βαση νομου ομως ξανατονιζω :P τωρα σχετικα με αυτο που ειπες στο Νο.3 να δωσεις ξεχωριστα νομιζω δε σε συμφερει.μπορεις να κανεις παραλληλα τις θεωριες για μηχανακι και αυτοκινητο (και παιζει να σου ρθει και πιο οικονομικα στη σχολη να τα κανεις μαζι) οποτε πας και μια φορα στους γιατρους (παθολογο και οφθαλμιατρο) .οταν ερθει η ωρα να εξεταστεις στα σηματα μπορεις να το κανεις ετσι ωστε να κανεις πρωτα το τεστ για το αυτοκινητο και με το που τελειωσει καπακι για μηχανακι και ξεμπερδευεις σε μια μερα και απ τα δυο.αν θυμαμαι καλα πλεον μπορεις να αρχισεις τα πρακτικα χωρις να εχεις περασει τα σηματα.για χρηματα δε ξερω να σου πω για μηχανακι και αυτοκινητο μαζι.το μονο που ξερω ειναι οτι τα παραβολα για αυτοκινητο ειναι 130 +10 για παθολογο +10για οφθαλμιατρο και της σχολης αλλα 400 εως 600 αλλα εξαρταται,ειναι αναλογα την περιοχη.

edit:παιζει για 50αρι να μπορεις και πριν τα 18(?!).αλλα και να γινεται δεν υπαρχει λογος να βιαστει.

Δημοσ.

Καλησπερα.Αρχικα βαση νομου πρεπει να εχεις κλεισει τα 18 ετη για να ξεκινησεις οποιαδηποτε διαδικασια για διπλωμα(αυτοκινητου τουλαχιστον) και συγκεκριμενα 18 και 1 μερα.Βαση νομου ομως ξανατονιζω :P

Ετσι ακριβως γιατι και τα δυο παιδια μου ξεκινησαν μαθηματα λιγο πριν κλεισουν τα 18 .Είναι θεμα ρισκου της Σχολης οδηγων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ντάξει για το μηχανάκι κάπου εκεί το φανταζόμουν. Το φορτηγό είναι που με αγχώνει...

Υ.Γ Ρε μλκ στους petrolheads γιατί δε μου απαντάς; :lol: :lol: :lol: :P

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...