Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καλησπερα εχω μια δυο ερωτησουλες... πως κανεις bios update - και πρεπει να τα περασω ολα??? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4714#bios σε περιπτωση αλλαγης δισκου ή λειτουργικου χρειάζεται να κανεις παλι την διαδικασια?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 bios update δεν κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος έχεις κάποιο πρόβλημα;
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 bios update δεν κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος έχεις κάποιο πρόβλημα; Σε περίπτωση που έχει πρόβλημα και πρέπει να κάνει update υπάρχει κάποιος καλός οδηγός να συστήσεις ή κάποιες οδηγίες; Με ενδιαφέρει και μένα για μια Η81 με παλιά bios που είναι ασύμβατα με haswell
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τα προγραμματα θερμοκρασιων δειχνουνε οτι να 'ναι και το cpu-z πηγα τον Α10 στα @4.4 και μου εδειχνε το cpu-z Vcore 2.00
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 για την κάθε μητρική η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική το πρωτο και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ BIOS UPDATE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS!!! για κανένα λόγο συνήθως το bios update γίνεται βάζοντας το αρχείο σε στικάκι και με κάποιο πλήκτρο κατά το post της μητρικής είναι το update,εναλλακτικά γίνεται μέσα απο το μενού του bios. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 λες να με βοηθησει το update στο προβλημα μου? προσθετω ερωτηση τα X.M.P. & A.M.P. για τις μνημες τα εχεις on ή ανεβαζεις ''με το χερι'' τα Hz???
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τα προφίλ αυτά είναι έτοιμα προφίλ τα οποία έχουν οι ραμ "εγκατεστημένα" και αναγνωρίζονται αυτόματα απο τις μητρικές που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία. το XMP ειναι extreme memory profile και το amp ειναι για amd μητρικες αν δεν κάνω λάθος Αν οι μνήμες έχουν XMP H AMP και το ενεργοποιήσεις τότε οι θα δουλέψουν με τη μια στη συχνότητα και στην τάση που είναι κατασκευασμένες χωρίς να βάλεις χέρι εσύ προσωπικά στο δικό μου σύστημα έχω ενεργοποιήσει το xmp και δουλεύει άψογα παρ ότι είναι σε amd σύστημα και το xmp είναι για intel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα