GIOVINCO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 61% στο review του pc gamer λογω πολλων αχρειαστων press conf και της ...match engine Sent from my iPhone using Insomnia 1
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το έθαψε λίγο ορ νοτ; Για πείτε εσείς που παίζετε πως σας φαίνεται συγκριτικά με το 14 και κυρίως με το 13.. Μόνο εγώ εχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ το 13; Προσωπικά το 20άρικο φέτος θα τα πιώ μπύρες στην υγειά του reloaded.. 4
nevermore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Χαλαρά θάψιμο έπεσε.... Δεν νομίζω να είναι χειρότερο του 14 (για το demo που παίζω βέβαια αλλά και αυτός βάση beta πήγε μάλλον) Απλά επειδή είμαι υποψιασμένος από πέρυσι να δούμε την τελική έκδοση και μετά μιλάμε... Για τις μπύρες συμφωνώ και εγώ στην υγειά σου 1
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Εμετός, δυσωδία, τι κάνει η κυβέρνηση μπροστά σε αυτά τα εκτρώματα; Καθαρό γκολ του Σακόν στο φιλικό με του Λουτράκι (και μάλιστα στην πρώτη του κλήση στην εντεκάδα) και ο πλάγιος το ακύρωσε ως οφσάιντ. Οφσάιντ ήταν ο κώλος της μάνας του, του κερατά, ένα μέτρο πίσω ήταν ο παιχταράς μας, 10 ριπλέι έδειξε η τηλεόραση και σε όλα ήταν καθαρή φάση. Τελικά μείναμε στο 0-0. Το νοσοκομείο συνεχίζεται, πλέον υπάρχουν τραυματισμοί και εντός αγώνα και έχουμε ήδη φτάσει τους 7 παίκτες στο κρεβάτι (ο δεύτερος της κατηγορίας έχει 5 τραυματίες και ο τρίτος 4). Επίσης τα δοκάρια σαν να είναι περισσότερα από όσα νόμιζα, πλέον βλέπω τουλάχιστον 2 ανά αγώνα, πολλές φορές και τρία. Ορισμένα από αυτά είναι ίδια με του '14, δηλ. σέντρες από το... κέντρο και άλλα παλαβά. 2
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 οποτε μας δουλευουν καθε χρονο... καλα αυτο με τα δοκαρια τοσο δυσκολο ειναι να το φτιαξουν?! η με τους τραυματισμους? στο 14 ειχα ξεκινησει παιχνιδι και με το καλημερα ειχα 8-10 τραυματισμους, κοντευα να παιξω και εγω! Συνεχιζω ακαθεκτος το 14... εν το μεταξυ ακομα και τωρα στο 14 βλεπω οτι δεν ειναι ολα τελεια με τη γραμματικη-συνταξη στα ελληνικα... γιατι?
petritis31 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το έθαψε λίγο ορ νοτ; Για πείτε εσείς που παίζετε πως σας φαίνεται συγκριτικά με το 14 και κυρίως με το 13.. Μόνο εγώ εχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ το 13; Προσωπικά το 20άρικο φέτος θα τα πιώ μπύρες στην υγειά του reloaded.. το 13 δεν μου αρεσε δεν ξερω γιατι
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το νοσοκομείο συνεχίζεται, πλέον υπάρχουν τραυματισμοί και εντός αγώνα και έχουμε ήδη φτάσει τους 7 παίκτες στο κρεβάτι (ο δεύτερος της κατηγορίας έχει 5 τραυματίες και ο τρίτος 4). Επίσης τα δοκάρια σαν να είναι περισσότερα από όσα νόμιζα, πλέον βλέπω τουλάχιστον 2 ανά αγώνα, πολλές φορές και τρία. Ορισμένα από αυτά είναι ίδια με του '14, δηλ. σέντρες από το... κέντρο και άλλα παλαβά. Για τους τραυματισμούς επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι αφύσικα πολλοί... Οι περισσότεροι κατά την διάρκεια του ματς και όπως είπα πιο πριν το σύνδρομο κοιλιακών έχει γίνει επιδημία... Για δοκάρια δεν είδα κάτι το περίεργο..
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 εντάξει αν ειναι το μόνο πρόβλημα οι τραυματισμοι φαντάζομαι οτι θα το φτιάξουν με το πρώτο update.. ίσως το demo να βασίζεται στην beta και στην final να μην έχουμε θέμα.. Κατα τα άλλα αν εξαιρέσουμε τραυματισμούς και σε σχέση με το 14 πως το βλέπεται; σε κρατάει σαν παιχνίδι; Εγώ δεν το παίζω ακόμη για να μην επηρεαστώ αρνητικά. Θα περιμένω rld μαζί με 1patch.. Σήμερα είναι και η επίσημη .
petritis31 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 εχει κανεις το κανονικο ενοω μη demo να μας πει εντυπωσεις?
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 εχει κανεις το κανονικο ενοω μη demo να μας πει εντυπωσεις? Όταν θα πέσει στα 15€ θα σου πούμε εντυπώσεις, προς το παρόν μόνο demo Πάντως δεν νομίζω να έχει διαφορά το demo από την beta ...(και πρωταθλήματα μπορείς να προσθέσεις και να μην έχει μονο Αγγλία) 1
petritis31 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όταν θα πέσει στα 15€ θα σου πούμε εντυπώσεις, προς το παρόν μόνο demo Πάντως δεν νομίζω να έχει διαφορά το demo από την beta ...(και πρωταθλήματα μπορείς να προσθέσεις και να μην έχει μονο Αγγλία απο σημερα κυκλοφορει η κανονικη εκδοση μεχρη να πεσει στα 15 με τον 1 η με τον αλλο τροπο πιστευω θα το χω .
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 απο σημερα κυκλοφορει η κανονικη εκδοση μεχρη να πεσει στα 15 με τον 1 η με τον αλλο τροπο πιστευω θα το χω . Νομίζω από χθες 2:00 το βράδυ μπορούσες να το κατεβάσεις (12:00 Αγγλίας) 1
petritis31 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω από χθες 2:00 το βράδυ μπορούσες να το κατεβάσεις (12:00 Αγγλίας) σωστα
kazass Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Να δουμε ο θειος ποτε θα μας κανει την τιμη.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα