Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μπορούμε άνετα να προσθέσουμε και άλλα πρωταθλήματα απο τα αντικείμενα του εργαστηρίου.

Πρόσθεσα κανονικά το ελληνικό πρωτάθλημα και ξεκίνησα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν πειράζει πήρα την ManU και προσπαθώ να την επαναφέρω στις δόξες της :)

Ποιος μλκας έβαλε πρώτο φιλικό, μετά το οικογενειακό διπλό με την under21 , με την Bayern ήθελα να ήξερα (ευτυχώς μόνο 0-1 χάσαμε)

Έκανα 2-3 μεταγραφές στην άμυνα γτ με τους τραυματισμούς που έχει δεν την παλεύει, γύρισα το σύστημα σε ένα 4-3-3, αλλά Άγγελος με ψηλές μπαλιές από την άμυνα, παιχνίδι από τους ακραίους , πίεση ψηλά και πάμε καλά , πρώτο ματς ντέρμπυ με την Λίβερπουλ και καλώς τα παιδιά 3-0!

Γιούργιαααααα

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως μπορούμε άνετα να προσθέσουμε και άλλα πρωταθλήματα απο τα αντικείμενα του εργαστηρίου.

Πρόσθεσα κανονικά το ελληνικό πρωτάθλημα και ξεκίνησα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πες έτσι ρε αδερφέ! Γρήγορα να βάλω Ερμιονίδα, να αλωνίσουμε τα χωράφια της Β' εθνικής.

Δημοσ.

nzeppos επειδη εχουμε δουλεια πες μας τι γινεται κυριως με την αμυντικη τακτικη στην ΜΕ. Επισης τερματοφυλακες are fixed?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2-3 αγώνες έπαιξα χθες στα γρήγορα και δεν είδα τίποτα χοντρό από τους GK, αν και γενικά μου φάνηκε ότι αρνούνται πεισματικά να βγουν. Θα το προσέξω περισσότερο τώρα και θα επανέλθω.

ps: δεν έχουνε τον αρχηγό το Στάικο οι κερατάδες, ποιος άσχετος έκανε το scouting; είπαμε είναι τραυματίας από την άνοιξη αλλά όχι να μην υπάρχει και καθόλου! (edit: άκυρο, τον έχουν στους under20)

pps: έδρα στην Κόρινθο; φρίκη, επειδή παίξαμε ένα παιχνίδι τον Αύγουστο εκεί; που τα είδανε αυτά ρε, που είναι το στολίδι του Κρανιδίου; πάω στο fmgreece να κράξω. (κι άλλο edit: επιστρέφουμε στο σωστό γήπεδο στις 15/9, όπως και στην πραγματικότητα, τελικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως πάντα)

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει και προσφορές που έφτασε μέχρι τα 15 αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα αν θα γίνει και φέτος αυτό (και πότε θα γίνει).

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά πόσο είναι η κατώτατη τιμή που θα πέσει το παιχνίδι;

20-25 αν θυμάμαι καλά; ή πιο κάτω;

Έχει και παρακάτω.. Απλά δεν ξέρω πόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις..

Στα 15€ έχω βάλει το όριο εγώ και φυσικά να ειναι playable το παιχνίδι.

Στο demo καλά είναι μέχρι στιγμής αλλά φόλα δεν ξανατρώω γιατί και πέρσυ μια χαρά ήταν το demo και όταν το ξεκινήσαμε το κανονικό ήταν άστα να πάνε.

εδιτ : το ξαναλέω για όποιον θέλει day one τα 25€ είναι μια χαρά τιμή

• Like 1
Δημοσ.

5 τραυματισμοί σε 10 μέρες, όλοι από βδομάδα μέχρι 2 μήνες. Δεν μας τα λένε καλά. Και δεν ήταν όλοι λόγω της προετοιμασίας.

Δημοσ.

5 τραυματισμοί σε 10 ημέρες είναι αρκετοί....Μόνο αν ξεκινήσουν οι παίχτες το μάτς με 60άρι fitness και τους λίωνεις χωρίς αλλαγή αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Δημοσ.

6 πλέον. Κανένας τραυματισμός δεν συνέβη εντός αγώνα και κανένας παίκτης δεν πέφτει κάνω από 60. Όλοι οι τραυματισμοί έγιναν στην προπόνηση. Ο ένας σκοτώθηκε μόνος του, ο άλλος έσπασε το κεφάλι του πάνω στον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας έβγαλε κήλη (ffs) κλπ. Αν ήταν έτσι θα έκανε προπόνηση μόνο η Ρεάλ με τους καλύτερους γιατρούς και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις. Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να παίζουμε μόνο ξερή για να αποφύγουμε τους κινδύνους της προετοιμασίας.

Δημοσ.

6 πλέον. Κανένας τραυματισμός δεν συνέβη εντός αγώνα και κανένας παίκτης δεν πέφτει κάνω από 60. Όλοι οι τραυματισμοί έγιναν στην προπόνηση. Ο ένας σκοτώθηκε μόνος του, ο άλλος έσπασε το κεφάλι του πάνω στον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας έβγαλε κήλη (ffs) κλπ. Αν ήταν έτσι θα έκανε προπόνηση μόνο η Ρεάλ με τους καλύτερους γιατρούς και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις. Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να παίζουμε μόνο ξερή για να αποφύγουμε τους κινδύνους της προετοιμασίας.

πλάκα κάνεις ! ωραία αρχίσαμε..

Μήπως και έφτιαξες custom training και τους λιώνεις; Αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο ευαίσθητο .

Δημοσ.

Ντέρμπυ ManU - ManC εκτός έδρας κιόλας, το παλεύω με το κοουτσάρισμα, 0-1 στο ημίχρονο, τρώμε 2 γκολ το ένα με ανύπαρκτο πενάλντι κάνουμε τις αλλαγές και θυμάτε το μηχάνημα 2 τραυματισμούς στο τέλος και τελειώνουμε με 9 παίκτες....

Πολλοί τραυματισμοί πάντως (είτε μέσα στο ματσ είτε εκτός - ειδικά αυτό το γαμωσύνδρομο κοιλιακών είναι σαν τον Έμπολα να πούμε, κολάνε όλοι :P )ελπίζω να έτυχε απλώς και να μην είναι καμιά βλακεία του manager..

Δημοσ.

Όχι, δεν πείραξα απολύτως τίποτα στην προπόνηση. Την default fitness training κάνουν και, όπως είπα, οι περισσότεροι τραυματισμοί δεν είχαν να κάνουν με χαμηλό fitness ή κάτι σχετικό. Μπορεί να έτυχε (ναι, καλά).

Για τους τερματοφύλακες δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο μέχρι στιγμής, πχ. να τρώνε φάβες, να διώχνουν την μπάλα προς τον αντίπαλο κλπ. Βλέπω πολλά μακρινά σουτ εκατέρωθεν (χωρίς να έχω δώσει ειδικές οδηγίες) και στην πλειοψηφία τους είναι καλά. Σπανίως να πάνε στα γ@μίδια, ακόμα και σε extended highlights. Έχουν μπει κάμποσα τέτοια γκολ (καναδυο ήταν επιπέδου CHL και βάλε) Για Μπουντεσλίγκα μπορεί να ήταν φυσιολογικό, αλλά για Β' Εθνική μάλλον όχι.

Δοκίμασα πιεστική ατομική άμυνα πάνω σε αντίπαλο αλλά δεν είδα τεράστιες διαφορές. Όμως όταν παίζεις φιλικά με Αγία Παρασκευή, Ιωνικό, Πάνθραξ κλπ. δεν ξέρω τι θα έπρεπε να περιμένω. Δοκάρια υπάρχουν περίπου το πολύ ένα ανά αγώνα. Τραυματισμό εντός αγώνα δεν έχω δει, ούτε κανα περίεργο σφύριγμα, κάρτα κλπ.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν πολλά αψυχολόγητα γυρίσματα προς τον τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να κάνει ελάχιστη προσπάθεια να κοντρολάρει την μπάλα και συχνά να την αφήνει να βγει έξω. Ο δε αμυντικός είναι εντελώς μόνος του, παρ' ολ' αυτά στέλνει την μπάλα 5-10 μέτρα πιο πέρα από τον GK αντί να τον σημαδέψει. Β' εθνική παίζουμε, όχι Α2 τοπικό.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια αν δωσεις κανα δυνατο φιλικο δοκιμασε σε παρακαλω tight marking - closing down και tackling και ενημερωσε μας.

Ενημερωσε μας ποσες κοκκινες εφυγαν δηλαδη :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...