mclein Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 δεν με απασχολεί το κέρδος στην προκειμένη. ουσιαστικά περίμενα πολύ περισσότερος κόσμος ν'ασχολείται, ειδικά με την παγκόσμια ύφεση. προβλέπω σημαντικές μειώσεις με τα καραγκιοζιλίκια τους. χθες έπαιζα 4 ώρες -00.00 έως 04.00 το ξημέρωμα κ παρατηρούσα πως μπερδεύω το user interface μετά από 100 ώρες... το τραγικό είναι πως χωρίς σοβαρό δίπλωμα προπονητικής κ συγκεκριμένες απαντήσεις = απατη στις συνεντεύξεις ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ! 2
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 το τραγικό είναι πως χωρίς σοβαρό δίπλωμα προπονητικής κ συγκεκριμένες απαντήσεις = απατη στις συνεντεύξεις ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ! Αυτό. Επιπλέον ώρες ώρες σου δίνει την εντύπωση πως οι "σωστές" οδηγίες στο ημίχρονο είναι πιο σημαντικές από οποιεσδήποτε τακτικές αλλαγές. 1
mclein Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 δεν είναι η εντύπωση. οι σωστές απαντήσεις για το παιχνίδι είναι στάνταρ 3-4 σε τόνο πάλι δεδομένο... περίμενα πως κ πως να το αλλαξουν απο περσι που το ελιωσα με 1000+ ωρες...αλλα ειναι ακριβως οι ιδιες.. calm, passionate, cautious κ δώσε πόνο....ο μποτία μοιάζει τιάγκο σιλβα κ ο μπεργκ ροναλντο (ο αυθεντικός) ! δυστυχώς στα 15€ πάλι ακριβά αγόρασα. θα το παίξω σίγουρα για το χαβαλέ αλλά δε θυμίζει FM πλέον. (εννοείται πως το παιχνίδι χαλάει κ με τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς - βλέπε άραβες ήτοι δύσκολες κατακτήσεις όταν εσυ ξεκινάς απ'το -άπειρο κ αυτοι ειναι ήδη στο +10) !!!! θα τα λέμε ! υγ - τα γραφικά ακουω βελτιώνονται αλλά σαν το 2D δεν υπάρχει...οι σχεδιαστές μας δουλεύουν !
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά...έχω ένα θέμα με το FM15...όλα καλά στην εγκατάσταση,πάω να ξεκινήσω νέο παιχνίδι αλλά δεν μου εμφανίζει τους σωστούς παίκτες στις ομάδες...αντιθέτως μου εμφανίζει διαφορετικά ονόματα...μήπως γνωρίζεται τι παίζει;
greeneye Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 θα παιξω οταν βρω χρονο λιγο το fm2014 που το πηρα original και αν δε με ικανοποιησει τοτε θα γυρισω να συνεχισω το σιγουρ0 fm2008 που φυσικα εχω κρατησει το save! το μονο που πηγαινε ρολοι και "γρηγορα" στα νεα fm πρεπει να περασει 1 μερα για να παιξεις 1 παιχνιδι! το γαμισανε εντελως
broxopios Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 θα παιξω οταν βρω χρονο λιγο το fm2014 που το πηρα original και αν δε με ικανοποιησει τοτε θα γυρισω να συνεχισω το σιγουρ0 fm2008 που φυσικα εχω κρατησει το save! το μονο που πηγαινε ρολοι και "γρηγορα" στα νεα fm πρεπει να περασει 1 μερα για να παιξεις 1 παιχνιδι! το γαμισανε εντελως Υπάρχει και το classic mode για ποιο γρήγορη κατάσταση. Θυμίζει πολύ τα παλιά. Εμένα προσωπικά το 15 μου αρέσει αρκετά. Ειδικά με το 15.3 έχει φτιάξει πάρα πολύ. 1
petritis31 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 το σπαστικο ειναι οτι ενω σου παραπονιεται 1 παικτης που δεν παιζει του λες θα σου δωσω ευκαιρια καμια φορα τον βαζεις σε 2-3 συνεχομενα ματς κ μετα σου λεει δεν κρατησες την υποσχεση σου 1
GIOVINCO Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 πραγματικα τα teamtalk και τα press conferences που παιζουν οντως τεραστιο ρολο ειναι απιστευτα βαρετα και στημενα κι εγω με 2D παιζω παντα 2
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 το σπαστικο ειναι οτι ενω σου παραπονιεται 1 παικτης που δεν παιζει του λες θα σου δωσω ευκαιρια καμια φορα τον βαζεις σε 2-3 συνεχομενα ματς κ μετα σου λεει δεν κρατησες την υποσχεση σου αυτό δεν ισχύει. μετά από 10 έως 16 ματς όχι απαραίτητα σερί, είναι ευτυχισμένος. 1
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μισό πρωτάθλημα για να γίνει ευτυχισμένο το παλτό; Μη σώσω να κρατήσω την υπόσχεσή μου τότε. 1
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μισό πρωτάθλημα για να γίνει ευτυχισμένο το παλτό; Μη σώσω να κρατήσω την υπόσχεσή μου τότε. υπάρχουν κ χειρότερα...μετά τη μισή σεζόν να υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όχι πρακτικό από διάφορους συλλόγους κ ο μάστορας να γίνεται unhappy για 1+ σεζον οπου καταφερνεις κ σουλουπωνεις το καφενειο...και ως τοτε παιζει Μ.Ο = 6 και ξαφνικα οταν γινεται χαρουμενος (αν καταφερες να τον κρατησεις με τα χιλια ζορια) παιζει 9αρια τρελα !!! 1
mclein Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αυτό που κατά τη χρονιά 2018+ παίχτες κ παιχτάκια μέχρι 22~23 ετών φτάνουν ονομαστική τιμή 15+ εκατομμύρια.. ανεξήγητο κ πρέπει να διορθωθεί....σχεδόν αδύνατο να αγοράσεις παίχτη με αυτά τα δεδομένα, με μικρής κατηγορίας ομάδα.
papousss13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το πηρα χθες στα 18 ευρω .. το θεμα ειναι οτι οταν τελειωνω ενα παιχνιδι και παταω συνεχεια το παιχνιδι αρχιζει και τρεχει και περναει τις μερες αερα! οποτε με βγαζει παλι στην προεπιλογη για το επομενο παιχνιδι!! Δεν σταματαει καθε μερα για να διαβασω μηνυματα και αναφορες παιχτων. Ετσι ειναι ή υπαρχει καμια ρυθμιση που να το αλλαζει αυτο?
d3monhunter Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το πηρα χθες στα 18 ευρω .. το θεμα ειναι οτι οταν τελειωνω ενα παιχνιδι και παταω συνεχεια το παιχνιδι αρχιζει και τρεχει και περναει τις μερες αερα! οποτε με βγαζει παλι στην προεπιλογη για το επομενο παιχνιδι!! Δεν σταματαει καθε μερα για να διαβασω μηνυματα και αναφορες παιχτων. Ετσι ειναι ή υπαρχει καμια ρυθμιση που να το αλλαζει αυτο? Προσωπικά πρώτη φορά το ακούω αυτό. Συνήθως έτσι όπως το περιγράφεις, αυτό συμβαίνει όταν δίνεις Go on holiday. Αλλά μπορείς να πατήσεις επάνω δεξιά όταν φορτώνει το browse και σου κόβει το loading.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα