MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν καταλαβαινω την εμπαθεια, εμενα μου φαινεται παρα πολυ καλο. Εχω βγαλει 15 σεζον πλεον και το μονο πραγματικα ατυχες και ακυρο που εχω δει μεσα στο παιχνιδι (περα απο λιγα κουλα σκορ σε ζορικα παιχνιδια) ειναι ο παρακατω παιχτης που εγινε generate απο την engine και δεν εχει αγγιχτει καθολου με editors κλπ. Που ειναι τελειως μη ρεαλιστικο: 1
nevermore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δεν καταλαβαινω την εμπαθεια, εμενα μου φαινεται παρα πολυ καλο. Εχω βγαλει 15 σεζον πλεον και το μονο πραγματικα ατυχες και ακυρο που εχω δει μεσα στο παιχνιδι (περα απο λιγα κουλα σκορ σε ζορικα παιχνιδια) ειναι ο παρακατω παιχτης που εγινε generate απο την engine και δεν εχει αγγιχτει καθολου με editors κλπ. Που ειναι τελειως μη ρεαλιστικο: Ήθελα να ξερα τι συμβόλαιο θα ζητήσει στα 25-26 αυτός..... (σύμφωνα με τα προηγούμενα fm που έπαιζα θα σου ζητούσε και συνιδιοκτησία στην ομάδα ) 1
broxopios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Τουλάχιστον το εξισορρόπησε στο ότι τραυματίζεται εύκολα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 3 σεζον μετα απο το screenshot, ο παιχτης εχει 7 prefered moves (τοτε ειχε 2 ή 3) κι ελαφρως πεσμενα τα physical attributes σε σχεση με τα 17 του. Βγαζει το 1/3 καθε σεζον τραυματιας ή με χαμηλο match fitness (recovering απο τους τραυματισμους). Λογικα στα 27-28 παει για μοσχοπουλημα γιατι μετα θα αρχισει καθετη πτωση απο τους τραυματισμους (καθε τραυματισμος θα ειναι και μονιμο - ειδικα σε physical attributes). Συμβολαιο 17 εκατομμυρια το χρονο at the moment. 1
nevermore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Συμβολαιο 17 εκατομμυρια το χρονο at the moment. Δώσε και σε μένα μπάρμπα
XronisR Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Στα 14.77 το βλεπω τωρα στο γνωστο sites με τα κλειδια..Τι λετε?
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Όλοι οι υπόλοιποι το έχουν γύρω στα 19, οπότε θα πρότεινα να τσεκάρεις το συγκεκριμένο site για κρυφά έξοδα, μη αναφορά ΦΠΑ κλπ. Κι άλλοι διαφημίζουν τέτοιες χαμηλές τιμές σε παιχνίδια και μόλις πας να κάνεις το checkout, βλέπεις κάτι +1 ευρώ για paypal, +0,70 για "ασφάλεια", +23% ελληνικό ΦΠΑ οπότε ξαφνικά η φοβερή προσφορά των 15 ευρώ γίνεται 20 και βάλε. Δοκίμασε να κάνεις μια αγορά χωρίς να την ολοκληρώσεις να δεις πόσο πραγματικά βγαίνει. Εγώ φυσικά ακόμα και τζάμπα να το έδιναν, πάλι θα έλεγα όχι. 1
greeneye Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 τσιμπα το φιλε! οσο ποιο πολλοι το αγοραζουν τοσο καλυτερα! Εγω φυσικα μετα το 2014 που αγορασα με βλεπω να αγοραζω περιπου το 2020 ωστε να εχουν αλλαξει πολλα πραγματα 2
WizNick Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αν κανετε ενα like στο facebook τους, θα σας δωσουν ενα κωδικο για -5% και βγαινει 14.03 ευρω. 1
mclein Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 κανένας τρόπος να βάλουμε το interface του '14 ή '13 υπάρχει ; μας βγαίνουν τα μάτια κάθε χρόνο, 2 μέρες θέλω μόνο για να συνηθίσω το γραφικό περιβάλλον. 1
mclein Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 μέσω steam το παιχνίδι έχει αγοραστεί/ενεργοποιηθεί από ~500.000 ανθρώπους. θεωρείτε πως είναι πολλοί ή λίγοι ;
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 μια χαρα ειναι! απο 10 ευρω να βγαζει κερδος η εταιρεια σκεψου ποσα λεφτα ειναι για ενα παιχνιδι που η βασικη δομη ειναι ιδια και απλα προσθετουν πραγματα! Και μιλαμε για καθε χρονο και 1 παιχνιδι! τα οικονομανε καλα και εγω ειπα μολις 10 ευρω κερδος...παραπανω ειναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα