nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 This hotfix will correct an error in 15.3.0, where if you started the game as Cardiff City the team's colors would incorrectly be shown as red. This is the only fix contained in the update. 1
greeneye Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ρε μας κανουν πλακα? εχει 1000 προβληματα και ασχολουνται με το χρωμα?! χαχαχαχα ευτυχως ειμαι στο 14 το οποιο φυσικα εχει ακομα bugs
petritis31 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ρε μας κανουν πλακα? εχει 1000 προβληματα και ασχολουνται με το χρωμα?! χαχαχαχα ευτυχως ειμαι στο 14 το οποιο φυσικα εχει ακομα bugs σκεφτομαι να το αγορασω γυρο στο 20 ευρώ αλλα κατι τετοια με αποθαρυνουν
mclein7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εννοείται πως μετά το 15.3.0 δεν αξίζει ούτε για 10€.... 4
nevermore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εννοείτε ότι αφού το κορόιδεμα πάει σύννεφο πλέον ούτε τα 10€ δεν αξίζει... 3
greeneye Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 FM2008 και ξερο ψωμι! σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το ξαναρχισω!
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι το 2006, αφού ήταν το τελευταίο FM στο οποίο είχα επιτυχίες και κούπες Να ξαναθυμηθούμε και τα νιάτα μας, βλ. επιστροφή από δουλειά μετά τις 12 το βράδυ, λιώσιμο μάνατζερ μέχρι το πρωί (υπό τα τηλεφωνήματα τελειωμένων ακροατών στο sportfm) και ύπνος τα ξημερώματα με το που ξεκινούσε το soundtrack του Conan στην κλασική εκπομπή που τώρα πια δεν θυμάμαι πως τη λένε. Που τέτοια τώρα, να 'ταν τα νιάτα δυο φορές... 4
petritis31 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 FM2008 και ξερο ψωμι! σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το ξαναρχισω! εαν υπηρχε κανενα patch με τα σημερινα ροστερ θα ταν μια χαρα
fever25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εμένα πάλι, χωρίς να θέλω να φανώ αιρετικός, μια χαρά μου φαίνεται το παιχνίδι... 4
johnny.tifosi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι το 2006, αφού ήταν το τελευταίο FM στο οποίο είχα επιτυχίες και κούπες Να ξαναθυμηθούμε και τα νιάτα μας, βλ. επιστροφή από δουλειά μετά τις 12 το βράδυ, λιώσιμο μάνατζερ μέχρι το πρωί (υπό τα τηλεφωνήματα τελειωμένων ακροατών στο sportfm) και ύπνος τα ξημερώματα με το που ξεκινούσε το soundtrack του Conan στην κλασική εκπομπή που τώρα πια δεν θυμάμαι πως τη λένε. Που τέτοια τώρα, να 'ταν τα νιάτα δυο φορές... FM2006 + fight club στον σπορ fm ήταν τρόπος ζωής! Ωραίες εποχές. Γενικά έπαιζαν όλοι FM τότε. Στο FM 08 βαρέθηκα πια. 5
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σιχτίρ, το θυμήθηκα, η εκπομπή του Μαχαίρα ήταν! Απ' ότι βλέπω υπάρχει ακόμα αλλά τότε δεν ξεκινούσε στις 5 (νομίζω ήταν γύρω στις 6, που άρχιζαν και τα πουλάκια να κελαηδούν, σημάδι ότι πλησίαζε η ώρα να το κλείσω και να πάω για ύπνο). Δεν μπορώ να ξεχάσω μια φορά που είχα λιώσει κανα 6ωρο σερί στο μάνατζερ και στα μισά της εκπομπής (βλ. 6.30-7 το πρωί) με είχε κόψει άσχημα. Οπότε γράφω για πλάκα στο internet messaging του sportfm "φαΐιιιιιι". Περνάνε 5 λεπτά, συνεχίζω να παίζω και να ακούω (και να πεινάω), οπότε στα ακουστικά μου ακούγεται η στεντόρεια φωνή του Μαχαίρα να κραυγάζει: "ΦΑΪΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"! Ο τρελός διάβασε το μήνυμά μου και κόντεψε να σπάσει τα μικρόφωνα (και τα τύμπανα των αφτιών μου). Μάλλον τον είχε κόψει κι αυτόν. 5
mclein7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σιχτίρ, το θυμήθηκα, η εκπομπή του Μαχαίρα ήταν! Απ' ότι βλέπω υπάρχει ακόμα αλλά τότε δεν ξεκινούσε στις 5 (νομίζω ήταν γύρω στις 6, που άρχιζαν και τα πουλάκια να κελαηδούν, σημάδι ότι πλησίαζε η ώρα να το κλείσω και να πάω για ύπνο). Δεν μπορώ να ξεχάσω μια φορά που είχα λιώσει κανα 6ωρο σερί στο μάνατζερ και στα μισά της εκπομπής (βλ. 6.30-7 το πρωί) με είχε κόψει άσχημα. Οπότε γράφω για πλάκα στο internet messaging του sportfm "φαΐιιιιιι". Περνάνε 5 λεπτά, συνεχίζω να παίζω και να ακούω (και να πεινάω), οπότε στα ακουστικά μου ακούγεται η στεντόρεια φωνή του Μαχαίρα να κραυγάζει: "ΦΑΪΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"! Ο τρελός διάβασε το μήνυμά μου και κόντεψε να σπάσει τα μικρόφωνα (και τα τύμπανα των αφτιών μου). Μάλλον τον είχε κόψει κι αυτόν. αφου ο μαχαίρας είναι 150 κιλά...λογικό να ήταν κομμένος πρωί πρωί μετά τη δουλειά του... 1
nevermore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δλδ εγώ που καιγόμουν με το cm01-02 με τον συγκάτοικο, πέρναμε ότι νάναι ομάδες σε ότι νάναι πρωταθλήματα, σκοτωνόμασταν ποιος θα πάρει πρώτος Tsigalko, taribo West, Mark Kerr, Alonso Solis, Nikiforenko, Χιώτη τερματά και πόσους ξεχνάω ακόμα, και μας χάναν όλοι για κανά 3ήμερο σερί, τι να πώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα