Kostasspil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δε νομίζω, αλλά με paypal είναι ό,τι καλύτερο
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καταπληκτικό, επιτέλους νίκη μετά από 11 αγωνιστικές, 0-1 το Φωστήρα. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας που δεν τρώω γκολ! Και έχουμε φτάσει Χριστούγεννα...
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Να μην το ματιάσω, πάμε τρένο. Πριν λίγες μέρες έγραψα ότι καταφέραμε να κάνουμε νίκη μετά από 11 ολάκερες αγωνιστικές. Δεν είχα σημειώσει όμως ότι πριν το πολύτιμο τρίποντο με το Φωστήρα, είχαμε κάνει 5 συνεχόμενες ήττες (ίσως το χειρότερο σερί από τότε που παίζω manager). Προφανώς η ομάδα ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό στα χωράφια της Γ' εθνικής και η θέση μου ήταν αβέβαιη. Τουλάχιστον 2 Σαββατοκύριακα πίστεψα πως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην ομάδα και πως δεν θα την έβγαζα μέχρι τη Δευτέρα. Κι όμως εκείνες οι 5 ήττες έμελλε να είναι και οι μοναδικές που θα κάναμε (μέχρι στιγμής) στην κατηγορία, αφού από τότε έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 2-2 εκτός με Πανηλειακό, και ενώ μέχρι το 60' χάναμε 2-0 με κάτω τα χέρια (ή πόδια). Μεγάλο comeback. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν είχαμε χάσει εκείνο τον αγώνα, θα είχα απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες. 1-1 εντός με Απόλλωνα, πάλι με τζάμπα πέναλτι που έκανε το δεξί μπακ μας στο 75'. Από τότε, τέρμα το "Get Stuck In", ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού. 1-0 εκτός το Φωστήρα, με γκολ στο 2' και αυτοσυγκράτηση/νηστεία/προσευχή για το υπόλοιπο του αγώνα. 0-0 εκτός με τον Κούγια (αντί για 3-0 υπέρ μας), στην πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου. 1-0 εντός την Επισκοπή, σε ματς που κανένας δεν μας έδινε τύχη. Το γκολ στην κόντρα με γιόμα 70 μέτρων στο 60ο λεπτό (ακολουθώντας την αλάνθαστη τακτική "κάνε 100 γιόμες και μη ρωτάς το γιατί, δεν μπορεί, η μία θα μπει") 2-1 εκτός τα Ψαχνά αν και χάναμε από το 10'. Το γιγαντιαίο νικητήριο γκολ (πάλι) με γιόμα 50 μέτρων στο 70ο λεπτό. Τεράστια, παλικαρίσια νίκη μέσα στο βούρκο/κόπρο του Αυγεία. Πριν τον αγώνα με ρώτησαν αν πιστεύω ότι ο άθλιος αγωνιστικός χώρος θα επηρεάσει τις ομάδες και απάντησα ότι εμείς μπορούμε να παίξουμε παντού. Ο αντίπαλος coach ανταπάντησε "συνάδελφε, μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι κατάσταση είναι το 'χορτάρι...'" και είχε δίκιο. 1-1 εντός με τον αξιόμαχο Άλιμο και τον Ιωάννου (19 γκολ σε 24 αγώνες ο κερατάς) να ανοίγει το σκορ και επί 50' να χάνει τα άχαστα για τους φιλοξενούμενους (ακόμα και στα χασομέρια), πως την γλυτώσαμε ακόμα δεν το έχω πιστέψει. 1-0 εκτός στο Μενίδι με γκολ φάουλ-γιόμα και προβολή στο 91', το μεγαλύτερο γκολ που έχουμε βάλει φέτος. Θύμισε παλιά (βλ. περσινή), καλή Ερμιονίδα της Γ' εθνικής, που είχε πάρει τους μισούς αγώνες στις καθυστερήσεις με αποκορύφωμα αυτόν*. 3-0 εντός τα Χανιά, σε επική εμφάνιση και στο μοναδικό επίσημο αγώνα που πετυχαίνουμε πάνω από 2 γκολ (edit: ψέματα, είχαμε νικήσει 3-2 στην πρεμιέρα τον Κούγια).. 0-0 εκτός με Καλλιθέα, σε έναν από τους χειρότερους αγώνες του αιώνα, ζήτημα να έγινε μία φάση της προκοπής Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στο 6-8-5 και από προτελευταίοι είμαστε 4οι. Ισόβαθμοι με τον Άλιμο, αλλά πολύ μακρυά από ΑΕΚ (άλλο επίπεδο, κάνουν πάρτι), Παναιγιάλειο και Απόλλωνα. Τώρα πάμε να παίξουμε εντός με τον πανίσχυρο Παναιγιάλειο, μπας και πάρω έστω το χι. * αλλά και την απίστευτη νίκη στο σούπερ ντέρμπι με τον δευτερότριτο Καραϊσκάκη που κλείδωσε την άνοδο στη Β' εθνική, όταν το 0-1 έγινε 2-1 με γκολ στο 90' και το 91'. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από nzeppos 2
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 1-1 τελικά με τον Παναιγιάλειο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αφού παίξαμε πολύ καλύτερα, χάσαμε κάμποσες ευκαιρίες για το 2-0 αλλά το Αίγιο ισοφάρισε με πέναλτι που δεν θα έδινε ούτε ο πρόεδρός τους υπό την απειλή όπλου και Μπέου. Το αήττητο σερί των 11 αγώνων διεκόπη με βάναυσο τρόπο στο ΟΑΚΑ, αφού χάσαμε 7-3 από την ΑΕΚ (6-2 στο 30'!) Σε ένα αγώνα που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει τουλάχιστον... 9-6, με τόσες κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα, αφού δεν περίμενα πολλά απ' τον αγώνα και είχα κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Σημαντικότερη αυτή του τερματοφύλακα, που μου έπρηξε τα συκώτια να τον βάλω βασικό, έκανε τον τροχονόμο επί 30' και τον τελειώνω σήμερα από την ομάδα. Κρίμα γιατί στην πραγματικότητα είναι ο βασικός GK (Πονηρός) και ήθελα να τον κρατήσω για άλλον ένα χρόνο. Άντε μπας και καταφέρω να περάσω τον Άλιμο, να βγω τέταρτος να γλυτώσω τα μπαράζ. Στη Σούπερ Λίγδα, η Τρίπολη πέρασε πρώτη στην 29η αγωνιστική, αφού ο γαύρος έχει κάνει κάτι απίστευτες γκέλες εντός και εκτός. edit: δεν πρόλαβα να το γράψω και ο Αστέρας έχασε εντός από τον -μακράν- τελευταίο Εργοτέλη. Τώρα έχουμε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και προβλέπεται δραματικό φινάλε. Μάλλον η SI πρέπει να συμπεριλάβει ειδικές ρυθμίσεις για την Ελλάδα, με όνομα "αυτά που γίνονται στο Manager σε 5 μήνες, δεν θα γινόσαντε ούτε σε 250 χρόνια στη Σούπερ Λίγδα". Ή έστω να μας πουν ότι τα περισσότερα είναι κινέζικα να τελειώνει η υπόθεση. 1
Akyla84 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Προσφορά 50% κάτω για όσους ψάχνουμε για καλές τιμές. http://www.fmscout.com/a-download-football-manager-2015.html Όσο αφορά για τα γκολ που δέχεστε οι εξηγήσεις είναι 2. -Τι attributes και τι προπονητικά διπλώματα έχετε βάλει?Αν κάποιος είναι πρώην παίχτης ερασιτεχνικού με το χαμηλότερο δίπλωμα και motivation-determination στα τάρταρα και προπονεί τον Ολυμπιακό πχ,οι παίχτες θα τον έχουν στην καρπαζιά. -Να επιμένετε στην τακτική σας για να ανέβει η μπάρα πιο ψηλά.Υπομονή και επιμονή με μικρές αλλαγές όπου χρειάζεται.Αν βγάλετε μια εφικτή 1η χρονιά,την επόμενη χρονιά αν δεν αλλάξετε πάρα πολύ το ρόστερ σας,η ομάδα θα παίζει άλλη μπάλα.
fever25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 -Να επιμένετε στην τακτική σας για να ανέβει η μπάρα πιο ψηλά.Υπομονή και επιμονή με μικρές αλλαγές όπου χρειάζεται.Αν βγάλετε μια εφικτή 1η χρονιά,την επόμενη χρονιά αν δεν αλλάξετε πάρα πολύ το ρόστερ σας,η ομάδα θα παίζει άλλη μπάλα. Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... Με τον Ολυμπιακό, την πρώτη χρονιά η άμυνα μου ήταν σουρωτήρι και σε όλους τους αγώνες μέτραγα τουλάχιστον δύο γκολ. Ότι και να προσπάθησα δεν έπιασε σχεδόν τίποτα. Με το ίδιο σύστημα τη δεύτερη χρονιά η άμυνα έγινε απροσπέλαστη και η ομάδα άρχισε να πετάει...
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχμ, το "50% κάτω" του fmscout αναλογεί σε σχεδόν 27 ευρώ, οπότε μόνο φθηνό δεν το λες. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η χαμηλότερη τιμή είναι στα 21 ευρώπουλα. Όσο για άλλο με τα γκολ, έχω δηλώσει ημιεπαγγελματίας (ή το αμέσως παραπάνω, δεν θυμάμαι ακριβώς) μόνο που δεν είμαι σε ομάδα απαιτήσεων Ολυμπιακού. Η δε μπάρα τακτικής είχε γεμίσει από τα μέσα Οκτώβρη, όμως το πρώτο μου "μηδέν" το έκανα 2 μήνες (και σχεδόν 12 αγώνες) αργότερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα γκολ από σέντρες, παρά το σύστημα με 2 πλάγια μπακ που γενικά δεν ανέβαιναν ιδιαίτερα. Με τα πολλά η άμυνα βελτιώθηκε αρκετά, αφού η 11άδα άρχισε να σταθεροποιείται και σε συνδυασμό με καναδυο αξιοπρεπείς μεταγραφές τα πηγαίνουμε αρκετά καλύτερα (βλ. τελευταία posts). Άρχισα να εφαρμόζω διάφορες απλές λύσεις, όπως περισσότερο κράτημα της μπάλα, μεγαλύτερη επιμονή σε συγκεκριμένο σύστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ρητές οδηγίες στον GK να μην κάνει βολές αλλά να μοιράζει στα 2 πλάγια μπακ κλπ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2015 από nzeppos 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Mετα απο 1 μηνα που το αγορασα σε προσφορα 20 ευρω (thnx goes to Anubis13), μπορω να πω οτι δεν το εχω μετανιωσει καθολου, τουναντιον τα αξιζει τα λεφτα του. Με εκανε μετα απο χρονια να ξανασχοληθω για ωρες με τιτλο manager. Κατι δυνατα bugs τα εχει ειναι η αληθεια (με πιο σπαστικο αυτο των δοκαριων) αλλα το παιχνιδι ειναι playable οσο δεν παει. Πολυ καλο. 3
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Άσχετο, έχει βρει κανένας κανα workaround για το εκνευριστικό stuttering κατά τη διάρκεια του 3D αγώνα; Το οποίο έχει την κακή συνήθεια να εμφανίζεται λίγο πριν μπει γκολ αλλά και σε άσχετες περιπτώσεις. Μη μου πείτε για κάρτες γραφικών, PC specs κλπ γιατί μιλάμε για μηχάνημα με CPU στα 4.5GHz, GPU R290/4GB, 16GB RAM, τελευταίους drivers κλπ. Μάλλον για τραγικό optimization μου κάνει αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάποια μόνιμη λύση.
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σκατά. Τελικά βγήκαμε 5οι, δεν τα γλιτώσαμε τα playout. Μετά την 7άρα από την ΑΕΚ, έπρεπε να νικήσουμε οπωσδήποτε τον τελευταίο και καταδικασμένο Πανηλειακό. Όπερ και εγένετο, αφού πρώτα μας βγάλανε το λάδι. Προηγηθήκαμε με γρήγορο γκολ στο 13', 2-0 στο 60φεύγα και πάνω που έλεγα να κλειστώ για να βαστήξω το σκορ, πάλι κάναμε ηλίθιο πέναλτι. Ευτυχώς το τέρμα το έπιασε αλλά στο 82' καταφέραμε να το φάμε (μαντέψτε πως, από σέντρα). Ευτυχώς τα τελευταία λεπτά πέρασαν χωρίς άλλα δράματα, μάλιστα στο 92' το σέντερ μπακ έβαλε απίστευτο φάουλ από τα 30 μέτρα και νενικήκαμεν 3-1. Στον επόμενο αγώνα είχαμε εκτός τον τρίτο Απόλλωνα, όπου γρήγορα κερδίσαμε πέναλτι, το χάσαμε, στα καπάκια κέρδισε ο αντίπαλος, το έβαλε, στα καπάκια ισοφαρίσαμε και στο 44' έγινε το 2-1. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσα για την ισοφάριση, αν και δεν ήμουν καθόλου βέβαιος αν αυτή θα ήταν αρκετή (ανάλογα τι θα έκανε ο τέταρτος Άλιμος). Με τα πολλά βάλαμε ανέλπιστο γκολ από κόρνερ στο 89' και πήραμε το βαθμό, οπότε κρατήσαμε τις ελπίδες μας. Οπότε πάμε τελευταία αγωνιστική, όπου θέλουμε νίκη επί του Φωστήρα που παλεύει για τη σωτηρία και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη. Προηγούμαστε γρήγορα 1-0 και κλασικά στα μισά του δεύτερου το τρώμε από σέντρα. Πως γένειν όλοι οι αντίπαλοι εξτρέμ με crossing 5-10 να σεντράρουν σαν τον Μπέκαμ στα καλά του (ενώ οι δικοί μου να μην πετυχαίνουν ούτε το Σινικό Τείχος) είναι απορίας άξιον. Τεσπά στο 75' τρώμε και δεύτερο από καραμπόλα (εννοείται ο σκόρερ δεν είχε ξαναπετύχει γκολ μέσα στη σεζόν), για να στάξει ο Όμο μεγάλο σουτ από τα 25 μέτρα στο 88' και να λήξει τελικά 2-2. Μάλιστα τα 4 από τα 6 παιχνίδια της αγωνιστικής έληξαν με αυτό το σκορ, και το πέμπτο με 1-2. Και μετά μου λένε ότι δεν είναι στημένα και Κινέζικα. Πάμε τώρα για τα μπαράζ, όπου από τον όμιλο των 6 ομάδων πέφτουν οι τρεις. Ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος (προστάτης Ερμιονίδας και περιχώρων) να βάλει το χέρι του. Και επιτέλους να σταματήσουμε να τρώμε γκολ από σέντρες διαβήτες. 2
nevermore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Με τρώει το χέρι..... Πρώτη φορά φτάνουμε Φεβρουάριο σχεδόν και η τιμή είναι εκεί ψηλά... Καταραμένη SI
mclein7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Με τρώει το χέρι..... Πρώτη φορά φτάνουμε Φεβρουάριο σχεδόν και η τιμή είναι εκεί ψηλά... Καταραμένη SI περίμενε μέχρι μέσα φλεβάρη. μόλις βγει το τελευταιο update κ το παιχνίδι το "παρατήσει" η εταιρεία..θα αρχίσει κ η πτώση της τιμής -τριγυρω- 1
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ασύλληπτα πράγματα (ως συνήθως). Ξεκινάμε τα μπαράζ και φυσικά η 5η θέση της κανονική περιόδου (βλ. πρώτος από τους... υπόλοιπους) ελάχιστα μας βοήθησε, αφού στον όμιλο οι 5 από τις 6 ομάδες είχαν από ένα βαθμό και ο τελευταίος μηδέν. Πέφτουν οι τρεις, οπότε τα πράγματα είναι ζόρικα. - Πρεμιέρα με Κούγια εντός, που γενικά του έχω πάρει τον αέρα φέτος. Γκολ από το πρώτο λεπτό, 3-0 στο 70φεύγα αλλά και πάλι η διαφαινόμενη χορταστική νίκη μετατράπηκε σε φεστιβάλ φαγώματος νυχιών στα τελευταία λεπτά. Η Παναχαϊκή μείωσε στο 81' (μαντέψτε πως, με σέντρα και προβολή) και μέχρι το τέλος έχασαν τουλάχιστον 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να μειώσουν ακόμα περισσότερο και να κάνουν το ματς ροντέο. Τεσπά, με τα πολλά νικήσαμε 3-1. - Ροντέο όμως έγινε τελικά ο εκτός έδρας αγώνας με τα Ψαχνά, αφού το φάγαμε στο 4' (ναι, με σέντρα), ισοφαρίσαμε στο 17', το ξαναφάγαμε στο 22', ισοφαρίσαμε στο 23' (με αυτογκόλ) για να πιούμε το πικρό ποτήριον στο 85' με κλασική καραμπόλα μέσα στην περιοχή. Και ενώ είχαμε κυριαρχήσει πλήρως καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. - Τεράστια εμφάνιση επί της (πρώτης) Επισκοπής, 3-0 στο 50φεύγα και τελικά άνετη επικράτηση με 3-1. Επιτέλους ένας αγώνας που η επίθεση τράβηξε και δημιούργησε εξαιρετικές φάσεις. Η πρώτη νίκη εδώ και πολύ καιρό που ευχαριστιέμαι μπάλα. - Μετά εκτός με το (τελευταίο) Μενίδι, σε κλασικό ματς που φοβόταν ο Γιάννης το θεριό. Κλασικά ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά μας το κάρφωσε ο Κοντογουλίδης στο 63' (με σέντρα-κεφαλιά και τους 4 αμυντικούς να κοιτάνε τα γκομενάκια στην κερκίδα αντί να μαρκάρουν τον παίκτη). Ευτυχώς όμως μας λύτρωσε δέκα λεπτά αργότερα η αλλαγή striker και πήραμε τουλάχιστον το χι. - Με τα Χανιά εντός, σε εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, τον τελευταίο του πρώτου γύρου (και ενώ η ΑΕΚ στα μπαράζ ανόδου τελείωνε με 4 στους 5 αγώνες εντός!) Η απόσταση που χώριζε τη σωτηρία από τον υποβιβασμό ήταν ακριβώς... μηδέν, αφού ο 2ος από τον 5ο είχε διαφορά μόλις 2 βαθμών. Φάγαμε ένα κρίμα-κι-άδικο γκολ στο 4' και χάσαμε 0-1 με κάτω τα χέρια. Τα Χανιά δεν έκαναν τίποτα άλλο στον αγώνα, εμείς κλασικά γύρω-γύρω την μπάλα αλλά μέσα δεν έμπαινε η πόρνη και δεν καταφέραμε ούτε το χι. Εννοείται μετά μας έγραψαν οι εφημερίδες με τα μπινελίκια που έπεσαν. - Τελικός των τελικών (μέχρι τον επόμενη) με τον Κούγια στο εκτός, αφού με ήττα η μέχρι πρότινος προτελευταία Παναχαϊκή μας προσπερνούσε και βάζαμε πλώρη για Γ' εθνική. Το μόνο που έχω να πω είναι πως νικήσαμε 3-4 με 3 (τρία!) πέναλτι. Προηγηθήκαμε 0-2, παίξαμε το ταμπούρι του αιώνα, παρ' ολ' αυτά ο Κούγιας επέμενε να βάζει γκολ στην αναμπουμπούλα, ισοφάρισε 2-2 (και οι 2 σκόρερ του πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στη σεζόν και στην Παναχαϊκή!), κάναμε το 2-3 με πέναλτι στο 69' και είπα τώρα θα παίξω το κατενάτσιο του αιώνα. Αμ δες, 4 λεπτά αργότερα, πάλι στην αναμπουμπούλα, έγινε το 3-3. Για να κερδίσουμε και τρίτο πέναλτι στο 91' και να πάρουμε το παιχνίδι πέρα από κάθε προσδοκία. Και πάλι βέβαια δεν εξασφαλίσαμε τίποτα, έχει δρόμο ακόμα... Γενικά εξακολουθώ να τρώω γκολ με δύο μόνο τρόπους: α) φαλτσαριστές (whipped) σέντρες στην πλάτη της άμυνας β) καραμπόλες μέσα στην περιοχή και όποιον πάρει ο Χάρος Για το α) έχω αρχίσει να βρίσκω κάποιες λύσεις, όπως να ασκώ πολλή (και δυνατή) πίεση στα αντίπαλα εξτρέμ, μαζί με αρκετό ξύλο. Αν βέβαια η σέντρα καταφέρει να βγει, τότε οι κεντρικοί αμυντικοί συνήθως παίζουν την πουλάρα τους (με το συμπάθιο) και δεν τους εμπιστεύομαι με τίποτα. Είναι πιο πολύ θέμα τύχης να μην το φάω. Για το β) δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να γίνουν. Σε σπανιότερες περιπτώσεις έχω φάει και γκολ με τον επιτιθέμενο striker να παίρνει την μπάλα με πλάτη στο ύψος της περιοχής και να γυρίζει και να σημαδεύει τη γωνία. Όταν ο δικός μου επιθετικός, που είναι επιπέδου Σούπερ Λίγδας και σίγουρα πολύ καλύτερος από τους αντίπαλους σάπιους striker, επιμένει να σουτάρει στο γάμο του Καραγκιόζη, ακόμα και σε τετ-α-τέτ. Ήμαρτον πια. 2
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 1-1 με τα Ψαχνά εντός, αφού μας πήγε τουλάχιστον δέκα φορές η ψυχή στην κούλουρη. Χάσαμε όμως κι εμείς τις ευκαιρίες μας, με μεγαλύτερη την εκπληκτική απόκρουση στο 91' σε εξ' επαφής σουτ. Εννοείται το γκολ το φάγαμε από σέντρα με το αντίπαλο δεκάρι να σηκώνεται ανενόχλητο για κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Πάμε τώρα για τον αγώνα της χιλιετίας, τον Τελικό των Τελικών με την Επισκοπή. 12 βαθμοί εμείς, 8 αυτοί, 3 αγωνιστικές ακόμα, ένας από τους δύο μας θα πέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα