Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συγουρα θα βγει patch που θα συνδιαστη με ροστερ update με μεταγραφες γεναρη . απο εκει και επειτα θα δοκιμασω καμια μερα που θα εχω ορεξη εαν με το patch του pro με μεταγραφες παιζει στο 15.1.3 αλιως πηθανων να το αγορασω. ασχετο ξερω 1 εδω στο insomnia που πουλαει game σαν stream δωρα επιδη κανει πολλες αγορες τα αγοραζει φθηνοτερα κ πριν κανεναν μηνα μου ειχε πει γυρο στα 20(αλλα τοτε δεν το ειχα παρει)εαν ενδιαφερετε κανεις να τον ρωτησω τιμη(δεν εχω παρει αποφαση ακομα αν θα το παρω)

Δημοσ.

Η κανονική πάει τρένο. Θα ήμασταν άνετα τρίτοι, οριακά πίσω από τον Κούγια, αν δεν είχαμε φέρει τζάμπα χι με την Καλλιθέα στο εντός και είχαμε πάρει έστω ένα βαθμό στην Καισαριανή με τον Άλιμο (με 100-0 διαιτησία και πλάγιους σε εντεταλμένη υπηρεσία).

Αυτή του Manager τώρα θα αρχίσει να χτίζεται για να οργώσει τα χωράφια της Β' εθνικής. Δεν πρόλαβα να παίξω ακόμα, απλώς περνούσα κάποια τελευταία addons (πχ. real competition names) και αποφάσισα για χιλιοστή φορά να γυρίσω σε αγγλικά αφού τα ελληνικά δεν μπορώ να τα συνηθίσω με τίποτα (όσο καλή δουλειά κι αν έχει γίνει).

Εμπρός λοιπόν! Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε!

DSC_0049.JPG

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο και μόνο που κοντράρανε στα ίσα την ΑΕΚ και παραλίγο να το χτυπάγανε κιόλας, λέει πολλά.(ΑΕΚτζης είμαι)

btw ο Κούγιας έχασε σήμερα 

• Like 3
Δημοσ.

Η κανονική πάει τρένο. Θα ήμασταν άνετα τρίτοι, οριακά πίσω από τον Κούγια, αν δεν είχαμε φέρει τζάμπα χι με την Καλλιθέα στο εντός και είχαμε πάρει έστω ένα βαθμό στην Καισαριανή με τον Άλιμο (με 100-0 διαιτησία και πλάγιους σε εντεταλμένη υπηρεσία).

Αυτή του Manager τώρα θα αρχίσει να χτίζεται για να οργώσει τα χωράφια της Β' εθνικής. Δεν πρόλαβα να παίξω ακόμα, απλώς περνούσα κάποια τελευταία addons (πχ. real competition names) και αποφάσισα για χιλιοστή φορά να γυρίσω σε αγγλικά αφού τα ελληνικά δεν μπορώ να τα συνηθίσω με τίποτα (όσο καλή δουλειά κι αν έχει γίνει).

Εμπρός λοιπόν! Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε!

DSC_0049.JPG

Σε θέλω καλή προετοιμασία..

2 βδομάδες μόνο φιτνες, 2 τακτικ, 1 τιμ κοχεσιον (το έχεσα με τα ελληνικά αλλά μ αρέσει) και ντου στα φιλικά

Πάμε ρε ομαδάρα

• Like 1
Δημοσ.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγδας (και μετά από φιλική ήττα 2-0 στο Αιγάλεω), έγινε το θαύμα. Νικήσαμε την ΑΕΚ για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου. Τα σχόλια είναι περιττά.

ps: δυστυχώς όμως αποκλειστήκαμε, αφού είχαμε χάσει 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ στο 5'. Μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης ήταν αυτογκόλ. Κρίμα κι άδικο, δεν ήταν γραφτό.

edit: Οποία ειρωνεία. Ένας ατζέντης μόλις μου πρότεινε να υπογράψω τον... Κερλόν!

post-47640-0-16210700-1421507993_thumb.jpg

Τον επιθετικό που σχεδόν πριν 10 χρόνια είχα φέρει στη Ρεάλ τελευταία μέρα των μεταγραφών, τότε που ήταν ακόμα παιδί θαύμα (χωρίς να το ξέρω) και πέτυχε 180 γκολ σε 220 αγώνες, οδηγώντας μας σε 3 CHL μέσα σε 4 χρόνια.

Και κατάντησε να του προτείνουν να παίξει στο Κρανίδι με 5 χιλιάρικα το μήνα (μείον την εφορία).

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...εννοείται πως η συνέχεια μόνο ανάλογη δεν ήταν, παρ' ότι οι αρχικές ενδείξεις ήταν θετικές. Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα 3-2 επί του Κούγια, με ανατροπή στο 70' και το 75'. Τα 2 γκολ από τον Αργεντίνο striker Matias Jara που έκλεισα αρκετές μέρες μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, με ένα σκασμό λεφτά για μηνιάτικο και ήδη ξεκίνησε να βγάζει το ψωμί του.

Έκτοτε η νίκη αγνοείται. 2-2 με την Επισκοπή με τα χίλια ζόρια (και ενώ έπρεπε να χάνουμε 5-0 στο ημίχρονο), ηρωικό 1-1 με τα -κατά πολύ ανώτερα- Ψαχνά, 1-1 εκτός με τον Άλιμο (ισοφαρίσαμε στο 70φεύγα με πέναλτι που δεν είδε ούτε ο ρέφερι) και παραλίγο να φέρναμε 1-1 και στον επόμενο αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Φροντίσαμε όμως να το φάμε στο 91' και να χάσουμε 1-2, σε παιχνίδι που είχαμε 2 δοκάρια και έπρεπε να πάρουμε άνετη νίκη. Τώρα πάμε μέχρι τα πανίσχυρα Χανιά, για να παίξουμε το ταμπούρι του αιώνος.

Ταυτόχρονα χτύπησε και ο βασικός κόφτης (Όμο, μεγάλη καριέρα στον Πανιώνιο για όσους τον θυμούνται), τουλάχιστον 3-4 μήνες έξω με κάταγμα. Καταστρόφα. Με τον Όμο έγινε μια τραγελαφική και συνάμα διδακτική ιστορία που πιο πολύ για bug του παιχνιδιού μου κάνει.

Μια ωραία μέρα και πριν δηλώσουμε την επίσημη ομάδα για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγδας, βγαίνει ένα δημοσίευμα-σοκ (σαν αυτά του Γεωργούντζου στο σχετικό site) που γράφει ότι ο Όμο θα είναι εκτός ομάδας. Στα καπάκια έρχεται ο παίκτης σε οργίλη κατάσταση και μου λέει να τον αφήσω να φύγει με μεταγραφή. Εγώ προφανώς έχω μείνει άναυδος από τις εξελίξεις, αφού δεν έχω κάνει καμία ενέργεια για όλα αυτά και ο Όμο προορίζεται για βασικός και αναντικατάστατος κόφτης (όπως και στην πραγματικότητα άλλωστε). Πρακτικά οι μόνες δυνατές απαντήσεις που μπορούσα να δώσω ήταν είτε ότι θα τον αφήσω ελεύθερο, είτε να δείξει υπομονή και να παίξει αργότερα. Προφανώς απάντησα το δεύτερο για να λάβω απάντηση διανθισμένη με μπινελίκια και καντήλια από τα βάθη της Αφρικής.

Την ίδια στιγμή έρχονται και 2-3 συμπαίκτες-φίλοι του και μου λένε coach τι είναι αυτά που κάνεις, άστον να φύγει αφού το θέλει, γιατί τον κρατάς με το ζόρι. Τους απαντάω πως είναι για το καλό της ομάδας, δεν πρέπει να αποδυναμωθούμε κλπ και με τα πολλά το δέχονται και δεν πέφτει το morale τους.

2 μέρες αργότερα το παιχνίδι μού ζητάει για πρώτη φορά να δηλώσω τους συμμετέχοντες στην πρώτη ομάδα, προφανώς βάζω και τον Όμο και αμέσως το πρόβλημα λύνεται (το ηθικό του επέστρεψε σε normal από abysmal). Προφανώς κάποια μέγιστη παπαριά γίνεται και αν το Manager δει ότι πλησιάζει η έναρξη της σεζόν και έχεις πλεονάζοντες ξένους παίκτες, πάει και τους βάζει αυτομάτως εκτός registrations χωρίς καν να σε ρωτήσει. Οπότε οι παίκτες με το δίκιο τους γκρινιάζουν προκαταβολικά.

Αυτό το μήνυμα αφιερώνεται με πόνο καρδιάς στον coach της πραγματικής Ερμιονίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος και απολύθηκε σήμερα μετά τη χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα.

Je suis Bolano!

d6d1c8c3bd4bdabb78d0da1c36b77acd_L.jpg

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.

@nzeppos: λιγα με την τραχωναρα...

Τι μαλακιες κανανε παλι με την 15.2.1 και εχω ξεσκιστει στα δοκαρια...Και εχω πει να μην βαζω patch στα μεσα της σεζον γαμωτο..

Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ έστω σε έναν αγώνα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να το καταφέρω και εννοείται η συντριπτική πλειοψηφία των γκολ που τρώω είναι είτε από σέντρες, είτε από καραμπόλες. Επιπλέον για κάποιο ενδιαφέρων λόγο, οι αντεπιθέσεις είναι πάντα πιο αργές και από αυτές 60χρονων παλαιμάχων. Σε πολλές περιπτώσεις ο παίκτης που έχει κενό διάδρομο προς το τέρμα, όχι μόνο δεν τρέχει προς τα μέσα αλλά φρενάρει κιόλας για να τον προλάβουν οι αντίπαλοι.

Δεν βλέπω να βγάζω τη χρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα. Ό,τι κι αν δοκιμάζω, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Πολύ απογοήτευση.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ έστω σε έναν αγώνα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να το καταφέρω και εννοείται η συντριπτική πλειοψηφία των γκολ που τρώω είναι είτε από σέντρες, είτε από καραμπόλες. Επιπλέον για κάποιο ενδιαφέρων λόγο, οι αντεπιθέσεις είναι πάντα πιο αργές και από αυτές 60χρονων παλαιμάχων. Σε πολλές περιπτώσεις ο παίκτης που έχει κενό διάδρομο προς το τέρμα, όχι μόνο δεν τρέχει προς τα μέσα αλλά φρενάρει κιόλας για να τον προλάβουν οι αντίπαλοι.

Δεν βλέπω να βγάζω τη χρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα. Ό,τι κι αν δοκιμάζω, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Πολύ απογοήτευση.

ΑΕΚ

Αριστερό Back Μανωλάς (Χανιά ) , Κεντρικοί αμυντικοί Κολοβέτσιος , Ρισβάνης (Παναθηναικός) και δεξή back Λαγός (Παναθηναικός)

Αλλαγές DL Πεταυράκης ,DR Douglas(Barcelona) , DL Κούρος (Ατρόμητος) , DC Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναικός) και DC Σαρρής.

Αμυντικό χαφ KACE (ΠΑΟΚ) 

Πολύ δύσκολα θα δεχτώ γκόλ .

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα μαγαζιά που εμφανίζονται εδώ υποστηρίζουν paypal και φυσικά είναι αξιόπιστα. Εγώ το αγόρασα προ εβδομάδας από εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...