panagiwths1987 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 παιδια με τα νεοτερα patch το θεμα με τους τραυματισμους διορθωθηκε?
f1vettel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 παιδια με τα νεοτερα patch το θεμα με τους τραυματισμους διορθωθηκε? ουδεποτε υπηρχε θεμα τραυματισμων.Μονο θεμα μανατζερικων ικανοτητων υπηρχε και υπαρχει. Τελος παντων επειδη εχουν ολοι δικαιωμα να παιζουν http://www.fmscout.com/a-less-injuries-for-fm15.html
panagiwths1987 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 φυσικα και υπαρχει! και το οτι βγηκε το αρχειο που παραθετεις το επιβεβαιωνει . εχω διαβασει αρκετα φορουμ και υπαρχουν πολλοι που παραπονιουνται για τραυματισμους 1
nzeppos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 https://uk.gamesplanet.com/game/football-manager-2015--2684-1 19 ευρω περιπου, το παιχνιδι τα αξιζει σαν engine αν και ακομα επιδεχεται βελτιωσεις. Θα επανελθω αναλυτικοτερα αργοτερα Σαν να τέλειωσε η προσφορά, τώρα το βλέπω στις 25 λίρες.
nevermore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σαν να τέλειωσε η προσφορά, τώρα το βλέπω στις 25 λίρες. flash sale ήταν
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σύμφωνα με το hotdeals μια αντίστοιχη προσφορά είχε κάνει και το greenmangaming (γύρω στα 20 ευρώ), αλλά ούτε αυτή βλέπω να ισχύει πλέον. Αρχίζω να κουράζομαι... 1
nevermore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σύμφωνα με το hotdeals μια αντίστοιχη προσφορά είχε κάνει και το greenmangaming (γύρω στα 20 ευρώ), αλλά ούτε αυτή βλέπω να ισχύει πλέον. Αρχίζω να κουράζομαι... Παίξε το 14 (εγώ αυτό κάνω )
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ενα γρηγορο mini-review: [+]: Απολαυστικό παιχνίδι, επιτελους ποικιλια γκολ, φασεις, οχι μονο σεντρες ..(για να ερθει αυτο θελει σωστη τακτικη εκμαθηση της, η μπαρα εκμαθησης ακομα και αν φτασει στο τερμα δεν σημαινει οτι ειστε 100%) [+]: ωραιο το καινουριο scouting [+]: ωραιο το οτι εισαι αναγκασμενος να πουλησεις η να αφησεις καποιους παικτες σου επειδη θελουν να κανουν step up [+]: δυσκολοτερο το παιχνίδι(με το αρνητικο του να ακολουθει ) άρα και ρεαλιστικότερο [-]: Οι παικτες ζητανε τα κερατα τους απο ενα σημειο και μετα, νομιζω καποια ποσα ειναι υπερβολη και ξεφευγουν της πραγματικοτητας [-]: Νομιζω πως το παιχνιδι με cheet-αρει λιγο ως προς το να με κοντραρει. [-]: Οι τερματοφυλακες θελουν λιγη ακομα βελτίωση(στο 15.2) αν και πρεπει να δοκιμασω με κατι καλύτερο του Steele. 2
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τελικά έκανα το απονενοημένο διάβημα, αφού πρώτον βαρέθηκα να περιμένω να πέσει κι άλλο (αν πέσει και ποτέ), δεύτερον βαρέθηκα να κοιτάζω κάθε λίγες μέρες μήπως παίζει καμια προσφορά και τη χάσω (σαν τις χριστουγεννιάτικες) και τρίτον περάσαμε ήδη το μέσο της σεζόν. Αν είναι να καθυστερούσα κι άλλο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα το έπιανα ποτέ. Η κατάσταση βέβαια με τα cd key sites έχει χειροτερέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς παρατήρησα κρυφές χρεώσεις που δεν τις είχα ξαναδεί.. Αρχικά λες "ωραία, πλέον έχει πέσει και κάτω από τα 21 ευρώ, καλά είναι". Και σύντομα ανακαλύπτεις πως: - το ένα έχει προμήθεια Paypal στα 2 ευρώ, όταν οι περισσότεροι χρεώνουν 0,40 - 0,90 το πολύ - το άλλο ζητάει έξτρα fee 0,90 ευρώ για... άμεση αποστολή, χωρίς φυσικά να σου παρέχει άλλη μέθοδο άρα αναγκαστικά τα δίνεις - άλλοι βάζουν τα κερατιάτικα του insurance fee, που τουλάχιστον μπορεί να τα απενεργοποιήσεις. Λες κι αν γίνει στραβή και μου δώσουν λανθασμένο κωδικό, δεν θα κάνω αμέσως καταγγελία στην Paypal - άλλο ζητάει verification via SMS για αγορές μέσω Paypal (τουλάχιστον δεν χρεώνεσαι έξτρα) ενώ άλλοι θέλουν και ID (πχ. σκαναρισμένη ταυτότητα) - άλλοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τον πρόσφατο ευρωπαϊκό νόμο για τη φορολογία σε αγορές ηλεκτρονικών υπηρεσιών και ξαφνικά στην οθόνη του checkout σου πετάνε πως είσαι στην Ελλάδα, ο ΦΠΑ είναι 23% και άρα πας από τα 21 ευρώ στα... 26! - κλπ Τραγικοί όλοι. Τελικά το πήρα στα 21,70 από gamekeys4all (έστειλαν το κλειδί σε 2') και ήδη κοντεύει να τελειώσει το κατέβασμα. Τα facepacks, kits, logos, nik33 data packs κλπ είναι έτοιμα από καιρό, οπότε από αύριο θα αρχίσω δειλά-δειλά την περιπέτειά μου στη Β' εθνική (Ερμιονίδα γαρ). 1
nevermore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τελικά έκανα το απονενοημένο διάβημα, αφού πρώτον βαρέθηκα να περιμένω να πέσει κι άλλο (αν πέσει και ποτέ), δεύτερον βαρέθηκα να κοιτάζω κάθε λίγες μέρες μήπως παίζει καμια προσφορά και τη χάσω (σαν τις χριστουγεννιάτικες) και τρίτον περάσαμε ήδη το μέσο της σεζόν. Αν είναι να καθυστερούσα κι άλλο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα το έπιανα ποτέ. Η κατάσταση βέβαια με τα cd key sites έχει χειροτερέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς παρατήρησα κρυφές χρεώσεις που δεν τις είχα ξαναδεί.. Αρχικά λες "ωραία, πλέον έχει πέσει και κάτω από τα 21 ευρώ, καλά είναι". Και σύντομα ανακαλύπτεις πως: - το ένα έχει προμήθεια Paypal στα 2 ευρώ, όταν οι περισσότεροι χρεώνουν 0,40 - 0,90 το πολύ - το άλλο ζητάει έξτρα fee 0,90 ευρώ για... άμεση αποστολή, χωρίς φυσικά να σου παρέχει άλλη μέθοδο άρα αναγκαστικά τα δίνεις - άλλοι βάζουν τα κερατιάτικα του insurance fee, που τουλάχιστον μπορεί να τα απενεργοποιήσεις. Λες κι αν γίνει στραβή και μου δώσουν λανθασμένο κωδικό, δεν θα κάνω αμέσως καταγγελία στην Paypal - άλλο ζητάει verification via SMS για αγορές μέσω Paypal (τουλάχιστον δεν χρεώνεσαι έξτρα) ενώ άλλοι θέλουν και ID (πχ. σκαναρισμένη ταυτότητα) - άλλοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τον πρόσφατο ευρωπαϊκό νόμο για τη φορολογία σε αγορές ηλεκτρονικών υπηρεσιών και ξαφνικά στην οθόνη του checkout σου πετάνε πως είσαι στην Ελλάδα, ο ΦΠΑ είναι 23% και άρα πας από τα 21 ευρώ στα... 26! - κλπ Τραγικοί όλοι. Τελικά το πήρα στα 21,70 από gamekeys4all (έστειλαν το κλειδί σε 2') και ήδη κοντεύει να τελειώσει το κατέβασμα. Τα facepacks, kits, logos, nik33 data packs κλπ είναι έτοιμα από καιρό, οπότε από αύριο θα αρχίσω δειλά-δειλά την περιπέτειά μου στη Β' εθνική (Ερμιονίδα γαρ). Τελικά δεν άντεξες ε???? Εγώ αντέχω ακόμη αλλά βλέπω ότι φέτος δεν μας τα λέει καλά η τιμή του Άντε πες μας εντυπώσεις όταν κατέβει
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ναι δεν άντεξα, είπα ή τώρα ή ποτέ. Άσχετα που σήμερα δεν προλαβαίνω να το δω, πρέπει να κάνω μπάνιο (τι καλά όταν ήμασταν μικροί και κάναμε μπάνιο μόνο στη χάση και τη φέξη!) και έχει και 2 αγώνες ΝΒΑ που ψιλοχαζεύω. Από αύριο απόγευμα ελπίζω.
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 παιχνιδι που η εταιρεια αντι να το εξελιξει , την ενδιαφερει μονο να το κανει uncrackable ειναι αναξιο λογου...... 1
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι uncrackable, το 15.1.3 μια χαρά έσπασε. Κρίμα όμως που οι επιστήμονες δεν ασχολήθηκαν και με το 15.2, διαφορετικά δεν θα μίλαγα για αγορές τώρα. Στην τελική τα 22 ευρώ δεν θα τα μετανιώσω (εδώ πληρώνω τα ίδια αραιά και που για τις κάρτες του WoW και τελικά παίζω μια βδομάδα και πάντα το παρατάω). Πέρσι και πρόπερσι που είχα σκάσει 30άρια και έπαιξα ελάχιστα, εκεί ναι, είπα δεν το αγοράζω ξανά από day one, να είναι τίγκα στο bug, να το πληρώσω πολύ ακριβότερα, να μην έχουν βγει ακόμα facepacks, data packs κλπ. Θα συμφωνήσω πως η SI έχει πιάσει τον παπά από τα @@ και ελλείψει σοβαρού ανταγωνισμού ασχολείται με ταινίες και social κολοκύθια, αντί να βελτιώσει αισθητά το παιχνίδι (ειδικά τη match engine και το 3D κομμάτι).
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 σε σχεση με το 15.1.3 , υπαρχει βελτιωση στην τωρινη εκδοση? (15.2.1)
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν κρίνω από όσα έχουν γράψει οι κάτοχοι του παιχνιδιού στις προηγούμενες σελίδες, νομίζω πως ναι. Λύθηκαν τα περισσότερα από τα αρχικά προβλήματα. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις σε άλλα fora να δω αν όντως συμφωνούν όλοι με το παραπάνω. Καλά, εννοείται σε fmgreece και επίσημο SI φόρουμ δεν μπαίνω καν, αφού εκεί πέρα οι μισοί τα βλέπουν όλα τέλεια (ειδικά αυτοί με τα πολλά posts) και οι άλλοι μισοί όλα στραβά. Δεν ξέρω αν θα βγει κι άλλο μεγάλο patch τέλος του μήνα (ως συνήθως), αλλά απ' ότι έχω καταλάβει και στην παρούσα κατάσταση μια χαρά είναι το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα