Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο ειναι να εχει Ελληνικα, εως πολη καλο αλλα δεν ειναι αυτο το πρωτο μελημα κ ειναι μορφη εκβιασμου παρτε το game η παρτετο απο Ελλαδα για να χει Ελληνικα

τι να σου πώ, εγώ πάντως χαίρομαι να αγοράζω ένα παιχνίδι που μου προσφέρει τουλάχιστον 500 ώρες τον χρόνο τα τελευταία 11 χρόνια και το να υπάρχουν ανταμοιβές για τις πωλήσεις του τίτλου -ειδικά σε μια χώρα που το παράνομο κατέβασμα είναι τόσο διαδεδομένο- με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εξ'ου και η μεγάλη αύξηση σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια.

• Like 2
  • Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να το αγοράσουμε ΌΛΟΙ για να συνεχίσουν τα Ελληνικά :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πειτε τελικα παιζεται πλεον ειναι οκ ,να το βρουμε κανα 15-20ε να το παρουμε ?

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Mε την τελευταια εκδοση εγω προσωπικα ειμαι κομπλε δεν εχω κανενα προβλημα.

Μαλιστα υπαρχει και ποικιλια σε γκολ και σε ολα.

Τα 2 βασικα προβληματα(τραυματισμοι και πολλα γκολ)διορθωθηκαν πλεον.

Δημοσ.

Mε την τελευταια εκδοση εγω προσωπικα ειμαι κομπλε δεν εχω κανενα προβλημα.

Μαλιστα υπαρχει και ποικιλια σε γκολ και σε ολα.

Τα 2 βασικα προβληματα(τραυματισμοι και πολλα γκολ)διορθωθηκαν πλεον.

Συμφωνώ απολύτως

Δημοσ.

τι να σου πώ, εγώ πάντως χαίρομαι να αγοράζω ένα παιχνίδι που μου προσφέρει τουλάχιστον 500 ώρες τον χρόνο τα τελευταία 11 χρόνια και το να υπάρχουν ανταμοιβές για τις πωλήσεις του τίτλου -ειδικά σε μια χώρα που το παράνομο κατέβασμα είναι τόσο διαδεδομένο- με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εξ'ου και η μεγάλη αύξηση σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια.

Συμφωνώ απόλυτα. Για μένα είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια, που αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ. 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι πλέον. 

Βέβαια υπάρχουν πολλοί που περιμένουν στην M.E. να δουν γραφικά, animation, footplanting σε επίπεδο FIFA - PES, χάνοντας το νόημα του manager. Προσωπικά ποτέ δεν συμπάθησα την 3d Μ.Ε. Χρησιμοποιώ 2D classic.

Δημοσ.

Συνήθως άλλα είναι τα προβλήματα της ΜΕ ανεξαρτήτως 2D/3D και όχι τα γραφικά (από τα οποία ούτως ή άλλως περιμένουμε μόνο τα βασικά). Προσωπικά εν έτει 2015 αρνούμαι να παίζω σε 2D, αλλά να μου πεις άλλοι προτιμούν ακόμα το commentary mode. Η ένστασή μου για την τιμή δεν είναι τα 23-25 ευρώ που κοστίζει μετά τα άφθονα patches, αλλά τα 35-40 που είναι η επίσημη αρχική τιμή κυκλοφορίας, όταν και το παιχνίδι είναι παραδοσιακά τίγκα στο bug (και χρειάζεται ένα δίμηνο μέχρι να στρώσει).

παρτετο απο Ελλαδα για να χει Ελληνικα

Όλες οι multilanguage εκδόσεις περιέχουν ελληνικά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να διατίθενται, δεν χρειάζεται ντε και σώνει να το αγοράσουμε από ελληνικό σκρουτζομάγαζο (τα οποία εκτός όλων των άλλων δεν παρέχουν καν ηλεκτρονική αγορά σκέτου cd key). Για τα μεγάλα γνωστά μαγαζιά δεν το συζητάω καν, αφού ακόμα πουλάνε το παιχνίδι στα 38 ευρώ και βάλε.

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνίδι με τις άμεσες βελτιώσεις (patch) που πήρε είναι εξαιρετικό. Τα αξίζει και με το παραπάνω τα 25 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

https://uk.gamesplanet.com/game/football-manager-2015--2684-1

19 ευρω περιπου, το παιχνιδι τα αξιζει σαν engine αν και ακομα επιδεχεται βελτιωσεις. Θα επανελθω αναλυτικοτερα αργοτερα

Μας στέλνει τον κωδικο και ένεργοποιουμε στο steam?

Δημοσ.

Μας στέλνει τον κωδικο και ένεργοποιουμε στο steam?

Nαι steam key κι ενεργοποιεις.

Το αγορασα εγω ολα οκ.

Αλλα επειδη εχω καμια 7ετια να παιξω τιτλο manager, χαθηκα φουλ , δεν καταλαβαινω τι γινεται. Και δεν εχω και πολυ χρονο-ορεξη να ασχοληθω να το μαθω :P

Δημοσ.

Συνήθως άλλα είναι τα προβλήματα της ΜΕ ανεξαρτήτως 2D/3D και όχι τα γραφικά (από τα οποία ούτως ή άλλως περιμένουμε μόνο τα βασικά). Προσωπικά εν έτει 2015 αρνούμαι να παίζω σε 2D, αλλά να μου πεις άλλοι προτιμούν ακόμα το commentary mode. Η ένστασή μου για την τιμή δεν είναι τα 23-25 ευρώ που κοστίζει μετά τα άφθονα patches, αλλά τα 35-40 που είναι η επίσημη αρχική τιμή κυκλοφορίας, όταν και το παιχνίδι είναι παραδοσιακά τίγκα στο bug (και χρειάζεται ένα δίμηνο μέχρι να στρώσει).

Όλες οι multilanguage εκδόσεις περιέχουν ελληνικά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να διατίθενται, δεν χρειάζεται ντε και σώνει να το αγοράσουμε από ελληνικό σκρουτζομάγαζο (τα οποία εκτός όλων των άλλων δεν παρέχουν καν ηλεκτρονική αγορά σκέτου cd key). Για τα μεγάλα γνωστά μαγαζιά δεν το συζητάω καν, αφού ακόμα πουλάνε το παιχνίδι στα 38 ευρώ και βάλε.

σωστο απλος αμα το αγοραζεις απο το εξωτερικο φενετε σαν αγορες απο  το εξωτερικο οχι σαν αγορες απο Ελλαδα οποτε μελλοντικα παλη μπορουν να πουν οτι δεν καναμε αρκετες πωλησεις βγαζουμε την γλωσσα

Δημοσ.

Nαι steam key κι ενεργοποιεις.

Το αγορασα εγω ολα οκ.

Αλλα επειδη εχω καμια 7ετια να παιξω τιτλο manager, χαθηκα φουλ , δεν καταλαβαινω τι γινεται. Και δεν εχω και πολυ χρονο-ορεξη να ασχοληθω να το μαθω :P

Φετος το εχουν κανει πολυ απλο το interface,πιστευω και ο νεος χρηστης να καταλαβει πανω-κατω τι παιζει.

Θα το αγορασω και εγω τωρα,στα 18-19 ευρω που μου βγαζει το θεωρω οκ.Εχω 3μερο μπροστα.

Να πω και την αμαρτια μου,τοσο καιρο παιζω την κοπια(v15.1)και εχω γενικα θετικες εντυπωσεις.

Αλλα δεν εχει update ο θειος και απο οτι διαβαζω,εχει γινει δουλεια στο 15.2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...