nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δε μπορει να παιζει barcelona-peteinari και να μου βγαζει φαβορι το πετιναρι! ελεος δηλαδη! παιδικα λαθη για μετα 3-4 patch! Επισης δε βλεπω να μαρκαρουν οπως δινω εντολες... Αν κατάλαβα καλά αυτά είναι bugs του '14; Υπάρχουν στο '15; Αν όχι, γιατί γκρινιάζουμε; 1
DreadKnight Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πέφτει σιγά-σιγά πάντως, τώρα είναι στα 22. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το τσιμπήσω το game μπορείτε να μου πείτε που το έχει στα 22. γιατί στο steam το δίνει 50 και στο skroutz 29.50
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το τσιμπήσω το game μπορείτε να μου πείτε που το έχει στα 22. γιατί στο steam το δίνει 50 και στο skroutz 29.50 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2015-cd-key-compare-prices/ 1
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τα facepacks , logos, kit etc etc απο το fm greece που τα βαζω ?
nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια τα facepacks , logos, kit etc etc απο το fm greece που τα βαζω ? Εν συντομία, φτιάχνεις ένα νέο φάκελο με όνομα "graphics" και τον βάζεις μέσα στο φάκελο που έχεις τα saves του παιχνιδιού. Ρίχνεις τα πάντα μέσα στο graphics (εννοείται σε ξεχωριστούς υποφακέλους facepacks, logos, kits κλπ). Σηκώνεις το παιχνίδι και απενεργοποιείς την επιλογή "Use caching to decrease page loading times" στα Preferences, ώστε να φορτωθούν οι αλλαγές στα γραφικά. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά όταν βεβαιωθείς όλα παίζουν όπως πρέπει. Ο παραπάνω είναι ο στάνταρντ τρόπος εισαγωγής γραφικών εδώ και 10+ χρόνια, όπου και να κοιτάξεις σε internet (καλύτερα ψάξε σε κανα youtube) θα δεις πως γίνεται. 1
broxopios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς όπως τα λέει ο nzeppos για τον τρόπο εισαγωγής logos, kits etc.
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εν συντομία, φτιάχνεις ένα νέο φάκελο με όνομα "graphics" και τον βάζεις μέσα στο φάκελο που έχεις τα saves του παιχνιδιού. Ρίχνεις τα πάντα μέσα στο graphics (εννοείται σε ξεχωριστούς υποφακέλους facepacks, logos, kits κλπ). Σηκώνεις το παιχνίδι και απενεργοποιείς την επιλογή "Use caching to decrease page loading times" στα Preferences, ώστε να φορτωθούν οι αλλαγές στα γραφικά. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά όταν βεβαιωθείς όλα παίζουν όπως πρέπει. Ο παραπάνω είναι ο στάνταρντ τρόπος εισαγωγής γραφικών εδώ και 10+ χρόνια, όπου και να κοιτάξεις σε internet (καλύτερα ψάξε σε κανα youtube) θα δεις πως γίνεται. ετσι το εκανα ρε αλλα τιποτα , τι μλκ παιζει να εκανα ?
Kostasspil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πάτησες μετά reload skin? Αλλιώς κλείσε και ξανανοιξε το game, αλλά παράξενο μου φαίνεται που δεν πιάνει Δε νομιζω κανεις σε 1 ετος μεσα και με τοσα προβληματα bugs να τα εκανε ολα αυτα! Στο FM 15 είμαι στο 2021 με την ΑΕΚ μετά από περίπου 3 μήνες παιχνιδιού και έχω πάρει Τσουλου/Γιουρόπα/Διηπειρωτικό και κάθε χρόνο(πλέον) πρωτάθλημα/κύπελλο. Θέλω να καταλήξω στο ότι αυτό που γράφεις είναι λάθος. Άνετα μπορείς να σημειώσεις πρόοδο και σε πολύ λιγότερο από ένα χρόνο.
Anorymous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πάτησες μετά reload skin? Αλλιώς κλείσε και ξανανοιξε το game, αλλά παράξενο μου φαίνεται που δεν πιάνει ολα ενταξει πλεον μου εβγαλε και δευτερο φακελο στα documents δεν ξερω γιατι και τα περασα και εκει. Να ρωτησω κατι αν ξεκινησω ενα παιχνιδι μπορω να περασω νεα γραφικα κατα την διαρκεια ?
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Tight marking είναι απαγορευτικό σε κεντρικούς αμυντικούς ; στους ακραίους αμυντικούς με ταχύτητα σε όλα τα manager εβαζα tight marking.. σε αργούς Κεντρικούς Αμυντικούς θεωρώ πως ναι γιατι αν τους ξεφύγει ο παίχτης θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.. Σε γρήγορους όμως με ταχύτητα >14 + και καλο pace ; το πρόβλημα είναι οτι πήρα Μανωλά απο χανιά ο οποίος αρχικά είναι DL .. Θέλω να τον χρησιμοποιώ ως κεντρικό αμυντικό μιας και είναι γρήγορος και εξελίσει καλά στοιχεία για κεντρικό αμυντικό. Στα preferred moves όμως έχει κρατήσει το tight marking που τον έμαθα ως ακραίο αμυντικό. Οπως επίσης να βγαίνει μπροστά συχνά. Τωρα τι τον κάνεις αυτόν το παίχτη ; Να ξεμάθει δύσκολο ..
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τον μοσχο-πουλας κι όμως ώς κεντρικός αμυντικός κρατάει την θέση του και μάλιστα παίζει εξαιρετικά.. Κεντρικους αμυντικούς με καλα στοιχεία και ταχύτητα 14 δεν βρίσκεις εύκολα.. Κι αν βρείς θα τον πληρώσεις καλά. Ο κολοβέτσιος αν και δεν έχει preffered move να ανεβαίνει .. χάνει αρκετές φορες την θέση του.. θέλω γνώμες για το tight marking και που το χρησιμοποιείτε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κεντρικού Αμυντικού που χρησιμοποιεί tight marking και ανεβαίνει είναι ο Παπασταθόπουλος . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από Prof_Chaos
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι αν ξεκινησω ενα παιχνιδι μπορω να περασω νεα γραφικα κατα την διαρκεια ? Ναι με τον ίδιο τρόπο 1
antreaslam Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ακόμα διατηρείται ψηλά η τιμή...! την κρατάνε, για μετά τις γιορτές υποθέτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα