nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σ' αυτά τα λεφτά ίσως το πάρω κι εγώ, οπότε αν κάποιος εντοπίσει χαμηλή τιμή ας ρίξει αμέσως σύρμα! 3
Federer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια μια ερώτηση...η τιμη 23-24€ για Steam που βρισκουμε στα διάφορα online key shops, είναι η κανονική έκδοση με τα Ελληνικά; Είναι δηλαδή η η εκδοση που πουλανε και στα καταστηματα Public κτλ; Όπου έχει ελληνικά εκεί, θα έχει και η εκδοση στο Steam; Ρωταω γιατι θελω να το αγοράσω δώρο για ένα φιλαράκι και δεν ξέρω καθόλου τι παιζει με manager και ελληνικά
wintaxt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 και εγενετο γκολλλ... https://www.youtube.com/watch?v=rTI508YFvxI
SecondSonOfGamee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα την προηγουμενη εβδομαδα ειχα αγορασει το fm15! Ολα κυλισαν καλα μεχρι το καλοκαιρι του 2015! Ετσι λοιπον εκει που επαιζα σαν ανθρωπος οταν πηγα 25/6/15 crashare ετσι απλα με ονομασια του crash "UPDATE CRASH 15.1.4" Τοτε πηρα αναποδες! Εκανα verify τα αρχεια ΤΙΠΟΤΑ! Eκανα unistall το game ΤΙΠΟΤΑ! To ξαναεγκατεστησα ΤΙΠΟΤΑ! Και ερχομαι σε αυτο που θελω να ρωτησω! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ FORUM ΤΟΥ FM15! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ BUGS-CRASHS ΚΑΙ Η SPORT INTERACTIVE ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΑ?!??? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! :/ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
fever25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει ήδη νήμα για το fm 2015, οπότε καλό θα ήταν να γράψεις εκεί. Ωστόσο πριν κλειδωθεί το θέμα, σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό save μήπως έχει πρόβλημα αυτό που χρησιμοποιείς... Υγ. Όσον αφορά αυτό που λέει ο φίλος πρασινομάτης, μια χαρά λειτουργεί το fm 2015. Προβληματάκια υπάρχουν , αλλά όχι τόσο σημαντικά ώστε να το κάνουν unplayable
antreaslam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα θα ξεκινήσω κι εγώ σιγά σιγά. Κατέβασα όλα τα σχετικά facepacks, logopacks, backgrounds σουξουμουξου-μανταλάκια 15GB και είμαι έτοιμος. Ελπίζω να μην πάει η πίεση στο 30, είμαστε και γέροι άνθρωποι. (τι να πουν κι οι πραγματικοί προπονητές) παιδες, εγώ ακόμα σοβαρό και εύκολο θείο, δε βρήκα! αλλά αν πέσει κάτω από 15, ενημερώστε, θα το τσιμπήσω με κανονική αγορά!!!! 1
nevermore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παιδες, εγώ ακόμα σοβαρό και εύκολο θείο, δε βρήκα! αλλά αν πέσει κάτω από 15, ενημερώστε, θα το τσιμπήσω με κανονική αγορά!!!! Και εγώ αυτήν την τιμή ψάχνω οπότε αν δω κάτι θα το σφυρίξω εδώ μην μασάς 1
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πέφτει σιγά-σιγά πάντως, τώρα είναι στα 22.
greeneye Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εχω μια απορια... εσεις που αγορασατε ολοι το 2014 κιολας το βαρεθηκατε και θελετε το καινουριο? γιατι αυτο το παιχνιδι ρε παιδια συγνωμη... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ! το νοημα ειναι να παιξεις απειρες σεζον να γινεις φτασμενος προπονητης, να περασεις ιστορικες δοξες προπονητων, κτλ κτλ και να παρεις και εθνικη να παρεις τα παντα κτλ κτλ Δε νομιζω κανεις σε 1 ετος μεσα και με τοσα προβληματα bugs να τα εκανε ολα αυτα! Απορω με ποιο σκεπτικο θα αγορασετε το 15. (δικαιωμα σας φυσικα απλα λεω την προσωπικη ταπεινη αποψη μου) Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι να ενισχυσουμε την εταιρεια για να συνεχισουμε να εχουμε ελληνικο πρωταθλημα. Εγω βλεπω παντως οτι ακομα και με το τελευταιο patch το 2014 εχει κραυγαλεα λαθη!
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγω βλεπω παντως οτι ακομα και με το τελευταιο patch το 2014 εχει κραυγαλεα λαθη! Ένας ακόμα λόγος για να περάσει κάποιος στο 2015. 2
geokar6860 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ναι αν πεσει η τιμη και το δει καποιος ας μας πει παμε για αγορα με την μια 1
greeneye Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ένας ακόμα λόγος για να περάσει κάποιος στο 2015. Μα και στο 15 το ιδιο θα γινει... θα βγαλουν 2-3 patch και μετα θα μας γραψουν στα παλια τους τα παπουτσια για να βγαλουν το 2016. Οποτε το 2015 θα εχει και αυτο επισης κραυγαλεα λαθη... θα επρεπε η εταιρεια να τα υποστηριζει μεχρι να εξαλειψει τουλαχιστον τα χτυπητα λαθη... Δε μπορει να παιζει barcelona-peteinari και να μου βγαζει φαβορι το πετιναρι! ελεος δηλαδη! παιδικα λαθη για μετα 3-4 patch! Επισης δε βλεπω να μαρκαρουν οπως δινω εντολες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα