Προς το περιεχόμενο

Metro Redux [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε παλι γιατι μαλλον δε θες να καταλαβεις. Ακομα και να συγκρινε το παλιο του PC με το Redux των Next Gen η PC εκδοση θα ταν απαισια.

Ο παραπανω κυριος απλα συνηθιζει να τρολαρει και συ δε λες να το καταλαβεις.

Δεν ξερω αν τρολλαρι (δεν τον ξερω κιολας) αλλα δεν κρινω τα post συμφωνα με το ποιος τα κανει αλλα με αυτα που λεει. Και αυτο που λεει ειναι ολοσωστο.

Επισης δυστηχως (η ευτυχως) το vanila pc version ειναι καλυτερο απο το console redux (ειδα μια συγκριση μετα το προηγουμενο post μου στο youtube)

• Moderators
Δημοσ.

Το vanilla pc version του Metro 2033 είναι υποδεέστερο από το redux για το PC, και αυτή η συζήτηση δεν ανήκει και δε θα συνεχιστεί σε αυτό το topic.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τρολλαρι (δεν τον ξερω κιολας) αλλα δεν κρινω τα post συμφωνα με το ποιος τα κανει αλλα με αυτα που λεει. Και αυτο που λεει ειναι ολοσωστο.

Επισης δυστηχως (η ευτυχως) το vanila pc version ειναι καλυτερο απο το console redux (ειδα μια συγκριση μετα το προηγουμενο post μου στο youtube)

Aν εννοεις ενα βιντεακι fan made που δειχνει ενας κακης ποιοτητας (απο θεμα εικονας) gameplay που εκανε το IGN (καποια στιγμη) την Redux εκδοση στο One, με Still HD Images απο το PC (Vanilla?) ε τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.

Το εν λογω βιντεο.

Δημοσ.

Πάντως διάβασα κάπου ότι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν γιατί χρεώνουν τόσο πολύ. Επειδή και καλά η ομάδα ανάπτυξης απασχολήθηκε για ένα ολόκληρο χρόνο πάνω στον κώδικα του remaster.

Και λέω εγώ τώρα, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξόδευαν πχ δυο χρόνια αντί για ένα και να μας έδιναν ένα ολοκαινουργιο sequel του Last Light μια και καλή? 

Επίσης λέει ότι επειδή άλλαξαν εντελώς τον κώδικα του πρώτου Metro θα ήταν αδύνατο να διαμοιραστεί ως Patch της πρώτης έκδοσης. Μα για τόσο ηλίθιους μας περνάνε πια? Ήδη το Steam αναγνωρίζει εαν έχεις αγοράσει το πρώτο και σου βγάζει την έκπτωση. Γιατί να μη στο δώσει δωρεάν λοιπόν?

Και με το Last Light που φένεται σχεδόν ίδιο με την κανονική έκδοση τι έγινε? Άλλαξε και εκεί τόσο πολύ ο κώδικας?  :P

• Like 2
Δημοσ.

:D

κατσε ρε d.luffy... μισο λεπτο δηλαδη... στο πηγαδι κατουρησανε αυτοι? ολοι οι αλλοι πληρωτα τα "ports", και αυτοι δωρεαν το "patch"? :D

ερχεται και sleeping dogs, ερχεται και gta, και ποιος ξερει ποσα ακομα που μας τα κρατανε για εκπληξη...

:D

για μενα το μονο port που πραγματικα χαιρομαι που θα γινει, τουλαχιστον απο οσο μπορω να σκεφτω τωρα, ειναι το master chief collection.

τα περισσοτερα υπολοιπα ειναι απλα φαση που εμεις γινομαστε χορηγοι για ενα καλυτερο δικο τους cashflow στην ουσια..

• Like 2
Δημοσ.

Πέτραν το ενέφερα μόνο και μόνο γιατί υπάρχει λαμπρό παράδειγμα η CD Projekt. Ίσως τελικά η μοναδική ομάδα που αποτελείται από πραγματικούς gamers και όχι από κουστουμάτους ψωμολυσσαλέους δεκαροφονιάδες.

Τη Master Chief Collection την περιμένω κι εγώ αλλά εκεί μιλάμε για 4 από τους πιο κορυφαίους τίτλους όλων των εποχών μαζεμένους και με επιβεβαιωμένη ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού. Εδώ μιλάμε για remaster δυο απλών shooters με καλή ατμόσφαιρα. Τίποτα το θρυλικό ή ξεχωριστό. Και μάλιστα η κυκλοφορία του δεύτερου παιχνιδιού στο PC είναι η αποκορύφωση του "σε κλέβω τώρα μπροστά στα μάτια σου κι εσύ γουστάρεις" καθώς όλοι αναρωτιούνται τι παραπάνω θα δούμε οπτικά από την υπάρχουσα έκδοση που να αξίζει να τα σκάσουμε κιόλας...

ΥΓ:

Αυτό μου θυμίζει λίγο την "ενισχυμένη" οπτικά Deus Ex DC edition στο PC η οποία όχι μόνο δεν ήταν ενισχυμένη αλλά τελικά... έλειπαν και εφέ/σκιές σε σχέση με την απλή έκδοση  :P . Έδειναν βέβαια το story dlc και τη δυνατότητα να μη σκοτώσεις τα boss αλλά και πάλι...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...