boulbasar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Απ ότι κατάλαβα δεν έχει ράδιο... κρίμα... Πάμε για άλλα. Λαθος. Εχει FM Radio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Προσωπικη μου αποψη εχοντας το 930 μερικες μερες -και προερχομενος απο iphone 4 και galaxy s3- θελω να πω πως πραγματικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Η ολη αισθηση, τοσο του 930, oσο και της πλατφορμας των windows ειναι αριστη (ειναι λιγο μπερδεμα στην αρχη). Σχετικα με την ενταση του ηχειου δεν εχω εντοπισει καποιο προβλημα, αντιθετα η ποιοτητα και η ενταση ηχου ειναι ο,τι καλυτερο εχω συναντησει μεχρι τωρα. Στα αρνητικα εντοπιζω και εγω την αυξηση της θερμοκρασιας στο πλαισιο κατα τη διαρκεια της φορτισης, οπως επισης και την ελλειψη wireless sync εφαρμογης. Σιγουρα υπαρχουν apps (οπως και το cloud) που καλυπτουν το συγκεκριμενο θεμα, αλλα το καθε app εχει συγκεκριμενο focus (πχ φωτογραφιες ή εγγραφα). Γενικα θα ηθελα λιγο πιο ενοποιημενο το συνολικο οικοσυστημα των windows, πραγμα που επισης επιτυγχανεται με 3rd party apps και οχι native. Παντως το προτεινω ανεπιφυλακτα, δεν θα χαλασει κανενα. Παντως για οποιον θελησει να το παρει, καλο θα ηταν να περιμενει μεχρι την κυκλοφορια του HTC one m8 for windows που σιγουρα θα ριξει τις τιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enrique19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ωραια κινητο.όμως μπροστα στον κινεζο γιγαντα μου lenovo υποτάσσεται και προσκυνα...ευκολα...mao tse tung... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χιωτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το έχω εδώ και λίγες μέρες παρα πολύ ωραίο κινητό, τέλεια κάμερα,καλή μπαταρία , ωραία οθόνη ,καλό ήχο Sent from my RM-1045_1050 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πρόσφατα ενημερώθηκε το 1020 και το 920 που έχω με την 8.1. Φαίνεται πως έχω κερδίσει σίγουρα μισή μέρα μπαταρία με την ίδια χρήση... Συγχαρητήρια στην ΝΟΚΙΑ για το πολύ όμορφο και ποιοτικό δημιουργημα της... θα το αγοράσω μόνο και μόνο τιμητικά , αφού θα είναι το τελευταίο της κινητό με το λογότυπο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα