Razor333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πως γίνεται μια μικρή εταιρία, με όνομα technology happy life, άγνωστη πριν λίγο καιρό να μπορεί στις 5'' να χωράει 5.000mah μπαταρία είναι άξιο απορίας και αναφοράς, την στιγμή που η samsung και η lg με τα βίας χωράνε 3.000mah σε 5.5'' (lg g3) και 3.200mah σε 5.7" (note 3). 1
souzaberg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην τα θέλουμε όλα, και ποιότητα και τα πάντα με τόσα λεφτά. Εντάξει καλά κινητά είναι, σίγουρα δεν βρίσκεις αλλά στα λεφτά τους πολλά, αλλά μέχρι εκεί, ούτε καλογραμμένο είναι το Android, ούτε η οθόνη είναι ισάξια των άλλων ούτε η κάμερα σε εικόνα, και ούτε κάποια άλλα. Παρόλα αυτά οκ αξίζει, με λίγο προσοχή όμως γιατί ως παθών με ένα από τα καλύτερα τους κινητά (έσβησε και δεν ξανά άναψε πότε και για κανέναν λόγο) ναι μεν μου το έφτιαξαν αλλά μαζί με τα πήγαινε έλα μου πήρε 2.5-3 μήνες να επιστρέψει το κινητό
fsbmaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην τα θέλουμε όλα, και ποιότητα και τα πάντα με τόσα λεφτά. Εντάξει καλά κινητά είναι, σίγουρα δεν βρίσκεις αλλά στα λεφτά τους πολλά, αλλά μέχρι εκεί, ούτε καλογραμμένο είναι το Android, ούτε η οθόνη είναι ισάξια των άλλων ούτε η κάμερα σε εικόνα, και ούτε κάποια άλλα. Παρόλα αυτά οκ αξίζει, με λίγο προσοχή όμως γιατί ως παθών με ένα από τα καλύτερα τους κινητά (έσβησε και δεν ξανά άναψε πότε και για κανέναν λόγο) ναι μεν μου το έφτιαξαν αλλά μαζί με τα πήγαινε έλα μου πήρε 2.5-3 μήνες να επιστρέψει το κινητό Οι εταιρια που λες οπως και αλλες τετοιες αγοραζουν τεχνολογια απο κεντρα r&d ειναι πολυ ευελικτες και ακουνε την αγορα. Δες xiaomi ...και βρες ενα κινητο που να εχει εφαμιλη ποιοτητα κατασκευης .. με εξαιρεση τα πολυ ακριβα lumia. ...Μην το ψαχνεις σε 2-3 χρονια οι κινεζοι θα ειναι ταβανια. Ειναι πραγματικα να γελας με τις μεγαλες και ακριβες εταιριες... 4
anton32perrakis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 το αγορασες απο κινα και σου εδωσαν και εγγηυση ?
souzaberg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οι εταιρια που λες οπως και αλλες τετοιες αγοραζουν τεχνολογια απο κεντρα r&d ειναι πολυ ευελικτες και ακουνε την αγορα. Δες xiaomi ...και βρες ενα κινητο που να εχει εφαμιλη ποιοτητα κατασκευης .. με εξαιρεση τα πολυ ακριβα lumia. ...Μην το ψαχνεις σε 2-3 χρονια οι κινεζοι θα ειναι ταβανια. Ειναι πραγματικα να γελας με τις μεγαλες και ακριβες εταιριες... Δεν είπα το αντίθετο γιατί δεν γνωρίζω, ούτε το κάνουν ούτε τι θα κάνουν στο μέλλον. Απλά είπα λίγο προσοχή σε όλα, και είναι και το τι θεωρεί ποιοτικό ο καθένας.εγώ προσωπικά ότι κινέζικο έχω πάρει η αλήθεια είναι ότι μια "τσαπατσουλιά" την έχει, άλλο στα υλικά κατασκευής άλλο σε κάμερα άλλο αλλού. Εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο που είχα της ίδιας εταιρείας και οκ έλεγες πήρα ένα κινητό vfm αλλά μέχρι εκεί.
souzaberg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 το αγορασες απο κινα και σου εδωσαν και εγγηυση ? Τους βρήκα από το ίντερνετ, το είχα αγοράσει από μαγαζί από Κίνα, επικοινώνησα με την thl, ενημέρωσα ότι θα το στείλω, έστειλα μαζί και την απόδειξη από το ίντερνετ όταν το πήρα. Πλήρωσα εγώ να το στείλω, γύρισε δωρεάν. Τώρα τι κάλυπτε η εγγύηση τους και τι όχι δεν ξέρω. Πάντως το έστειλαν πίσω. Το ίδιο! Όχι άλλο. Για μένα για πέταμα ήταν το να το έκανα
giorgoslouk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά από που προτείνεται για παραγγελία; vickmall.com Το πιό αξιόπιστο. 1
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 SAR?Συμφωνα με εδω: http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html το sar ειναι 0.048 THL 5000 phone's SAR is 0.048w/kg.
o.panos88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 vickmall.com Το πιό αξιόπιστο. Έχεις πάρει τπτ από αυτό το site? υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθω με τελωνείο; Έχει στα ίδια λεφτά περίπου το Xiaomi mi3 και σκέφτομαι πολύ άσχημα να το τσιμπήσω!
Black Demis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 SAR? λογικά όπως τα περισσότερα αυτής της εταιρείας από 0,40 μεχρι 0,65 οσο για αυτούς που λενε δεν είναι καλά τα κινεζικά κλπ κλπ να παρει ενα xiaomi mi 3 στα 210 ευρω και μετά θα μιλήσουμε 1
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Έχεις πάρει τπτ από αυτό το site? υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθω με τελωνείο; Έχει στα ίδια λεφτά περίπου το Xiaomi mi3 και σκέφτομαι πολύ άσχημα να το τσιμπήσω! Τους λες να στο στειλουν με χαμηλη τιμη και ως δωρο και δεν περναει σιγουρα τελωνειο.Αν παει κατι στραβα περνεις τα τελευταια σου πισω απο το paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα